Vill tillbaka till Indien

    

Mmmmm längtar tillbaka till riktig värme och relax, oo jag e sjukt sugen på naanbröd osså....jaaja..

Trevlig valborg, ska vara hemma och grilla med vännerna sen ska vi nog dra in till Lund.... hoppas det blir kul =)

Vita solisar från H&M

image54image55



Fina vita solglasögon som passar finfint till ljusa kläder! :)

Milkshake och stutts

image53

Hej! Tidig morgon idag eftersom det var eng NP i morse, hörövningen var det svårate gaahh... Sen var det bara matte, så jag var hemma lite över 12 idag, sköntskönt :)

Har varit ute lite i solen idag så klart och drack på en hallon/jordgubbs/blåbärs milkshake, mums. hoppade även litta stuttsmatta med mig själv och katten hhaaha...

Nä, har mycket att göra idag med studandet, blä.....men men, imon e det valborg :) och sen e vi lediga tors o fre wiii...

Måndag + Toblerone



Idag har jag varit i skolan och sedan varit hemma dock inte ute i solen så myckt tyvärr....
Har pluggat lite matte idag och käkat massa toblerone, mm gott åå min mage e väldigt mättad... jaja har ätit ett äpple nu som  får väga upp för det, ehm jaa hahah

Bara två dagar kvar denna veckan nu, och imon e det Nationella i engelska så börjar tidigt men slutar då tidigare än vanligt, så det e skönt.
Nä snart blir det cashmere mafia för min del.. bye

H&M skor..

image52

Äntligen har jag fått mina skor från hm som jag beställde i januari......hallå det var ju för skit länge sen

Såg hmpåsen idag som mamma hämtat ut, men tydligen har dem kunnats hämtas ut sen i torsdags och hon har inte sagt nåt.!   jajaj nu har jag fått dem....
Det verkar som de flesta fått dem väldigt sent, jaajaa har hört att dem ska vara sköna...

Sitter nu hemma hos johanna i malmö och har tit god mat och efterrätt och självklart lekt med siv =)

Bowling, grillat och jordgubbar..

              

Igår var vännerna o jag i lund och bowlade med rosa klot såklart =) Sedan gick vi runt lite i solen och njöt haha..
På kvällen kom de hem till mej och annie och jag bjöd på grillat med mycket sås- jepp det var gott...
Till efterrätt blev det marängschwiss med jordgubber, de va asgoda, mmm helt perfekta jordgubbar :)
Självkart hoppade vi lite studsmatta o sjöng singstar....

Nu ska jag snart till Johanna för att hon ska  firas för hon fyller år om knappt en vecka, 22 år gammal blir hon...
Träffar ju katten sivis då oxå, har inte sett hon på jättelänge, men hon e säkert fortfarande busig hhaahaa...

 


Fina skor!



Gillar dessa skorna från skopunkten. Har provat dem och de är snygga på och till ljusa jeans... Perfekt till sommaren :)

Lördag

Idag e det molnigt men ganska varmt faktiskt....  I torsdags var det helt kalt på buskar och grenar och sen igår och idag har det kommit massa grön..poff sådaär, jaja det e bara bra och fint...

idag ska jag in till lund, gå megasnabbt i stan och sen bowla med kompisarna.. Sen ikväll e det tjejmiddag för att fira annie och mej :)

Nä nu måste jag skynda in i duschen o städa lite.....

Strandväska


Jag letar efter en fin strandväska till sommaren, något liknande som denna snygga från forever21.

Dagens klänning...

image39

Rött och chai latte...

image38 

Köpte ett nytt rött flätat plastdiadem och ett par röda öronhängen på hm igår... Sen köpte jag en klänning på rea på Gina oxå..
 Idag så var jag på espresso house med några tjejer i klassen eftersom vi hade håla på två timmar...drack chai latte och åt scones....mmm mums

Värme och solning...

image33

       

mm varmt idag, vår termometer visade 18 grader innan idag.... Slutade tidigt i skolan idag så jag har solat lite, vilket var väldigt skönt  =)   det börjar i och för sig bli lite disigt menmen....
Ska göra klart svenskarbetet nu...

vårbilder..

image29

   

vår och värme! Jag gillar det, katten gillar det.

Bak i tiden....

Har precis intervjuat mamma om hennes uppväxt och  hur det var att leva på 60-70 talet och hur de årtionde va osv
Ja, sen har jag ju för någon vecka sedan intervjuat mormor om hennes uppväxt, och om 40-50 talet blablabla...så nu e det att sammanställa detta jämföra med min uppväxt och tid och reflektera o reflektera blabla.....

 Har haft kemi labbprov, där man ska labba själv, klura ut hur man ska göra utan att fråga, sen var man tvungen att sitta kvar och skriva labrapport..kul eftermiddag........ e ganska trött på kemi nu, hade ett prov igår och hade det för tre veckor sedan oxå, sen var det ju labbprov idag och imon ska det lämnas in massa labbfrågor blääää....dessutom så e det slutprov i kemi om tre veckor då hela boken räknas in, den e tjock...tråkigt tråkigt, och det finns tyvärr fler ämnen än kemi.. 
Det jag kan se fram emot e att det e 35 skoldagar till skolavslutningen!

Det e i alla fall fint väder ute vilket gör att man blir på bättre humör, såååå hälrligt, snart e det helg och ska hitta på nåt med vännerna på lördag....får sussa nu haha

dagens outfit...

image28

Spetsklänning!

image25

  

Ååå här e min nya fina vita spetsklänning från Gina =) Blir väldigt fint när man e lite brunare till sommaren! Den ljusrosa var oxå himla fin men den fanns tyvärr inte kvar i min storlek, men i vit fanns den som tur var!

Va ju och handlade denna idag i Lund efter skolan. Det var jätte mycket folk på torget o överallt ute som njöt av det fina vädret, till och med folk som gick barfota haha....Ja vad kan man säga, det e härligt, jag tror och hoppas det håller veckan ut :)

sommrig kjol

image23image24

Denna kjolen fick jag av johanna o marcus förra helgen, mycket fin, både volang och blommer haahaa. Ger en sommarvibbar, lä¨ngtar verkligen. Men annars så behöver jag nog lite mer kjolar för har knappt inga fina, jaja får hålla utkik.

Nu ska jag fortsätta med mitt studande i kemi, har prov imorron-på morgonen dessutom, blä =(

Power in flowers

image21image22

Lovely flowers.. jag gillar verkligen blommigt och har en del nyinköpta blommplagg men även gammla,jag tycker det e så fint, men skulle kanske behöva nån ny blommklänning, man kan ju aldrig ha för mycket av blommigt :)

Blir nog grillat idag tror jag, Gott! Till sommaren så kommer det nog bli en hel del av det, mm.

Retro..



Var på retro igår i helsingör med tjejerna, det var kul =)
Men vi var hemma hos mej innan och laddade och sjöng singstar! jeee

Näää får gå ut lite i det finfina vädret, det e ju varmt oxå, får liksom passa på så länge det vara, fast det verkar som att denna veckan ska bli ganska fin, hoppas!

New bikini...

image15

chi..

image13image14

Bläbläbläbläblä....HAde eng NP writing imorse...jag va ju dödstrött och helt seg..neee det gick inte bra =(
Imon e det dessutom biologiprov...funny :(
Vi fick i alla fall sluta innan 12 idag så det var ju positivt...kom sedan hem med tåget för att cykla vidare att handla godis o sen hem igen....det var gott! haha

Har träningsvärk från igår på idrotten!   vi hade box, det var as jobbigt men ganska kul faktiskt, det jobbigaste var att hålle dem dära kuddarna.whhhii...back to work!

Jesus christ superstar..

image11image12

Jag har två filmer på bio jag vill se. Den ena är 27 dresses, man måste ju bara se den låter så kul, sen e ju Katherine Heigl med i den.. jaja
Den andra jag vill se e sex and the city, fast den har ju inte kommit ut på bio än, men vill se den, har ju sett alla avsnitt så det e ju ett måste! Men jag vet ju att johanna oxå vill se dem så vi kanske tar och ser nån av dem.  Jag har ju trots allt en biobiljett!

åååå Malmö ska ju ha musikalen Jesus christ superstar nu i höst, vill definitivt se den, det ska fixas biljetter men det verkar vara slutsålt kanske jaja annrs får jag gå nästa vår för jag tror de ska sätta upp den då oxå, Ola Salo e ju grym så jag tror säkert den e bra!

Får ta och bränna en The ARK skiva inom en snar framtid haha.... =)

Malmö



Var precis i malmö på ikea nu en timme innan det stängde...
Jag köpte faktiskt ett tv-bord som jag har velat ha länge nu, så det e bra...men det e ganska långt men det ska nog få plats i mitt rum ändån tror jag..

Innan ikea handlade jag ett par nya jeans på hm i mellanblå nyans stuprör.... jag provade faktskt ett par mörk mörk blå utsvängda, men dem var så långa så jag köpte aldrig dem, fast man såg väldigt väldigt smal ut i dem, man fick värsta stylterna till ben hahha...

Det e exakt 40 skoldagar kvar nu, bläää hoppas det går snabbt, längtar verkligen till sommaren!

I like..

image10

Jag gillar verkligen denna klänningen, skulle verkligen inte tackat nej för den, den e såå fin blommig och fräsch menmen..
Får försöka hitta någon liknande som man kan ha till sommaren, för dit längtar man ju verkligen..

Today


image9

Hej!



Idag har jag varit i skolan fast vi slutade tidigt vilket var väldigt skönt, det var precis så att jag hann med 11.51 tåget och nu e jag alltså hemma..

Det blir stud idag, vi har mycket hela tiden tycker jag! :(

jaja jag får nog äta lite mat snart men först ett gott äpple tror jag =) 

Engla...


Ska tända ett ljus i fönstret ikväll kl: 21:00 för Engla, gör du det också.... Det är ju så hemskt med allt detta våld i vårt samhälle o vi ska med detta ljus visa att vi inte tolererar detta...ja det e en hemsk hemsk historia..

Nya kläder..

image8
 
Köpte lite nya kläder förra veckan bl.a dessa jag har på mig här som jag fick för en ganska billig slant... jag tycker outfiten känns väldigt vårig och fin...
Jag har ju letat efter ljusa jeans o popp så fick jag syn på ett par från cubus som bara kostade 200 kr och jag gillar dem, de e lite halvhöga i modellen men jag tycker det e ganska snyggt så det ska nog gå bra =)
Like it!

Ledig idag..

image6image7


jee... har varit ledig idag, väldigt skönt så det blir en kortare vecka yee....
så idag har jag tyvärr fått plugga lite för vi har så mycket nu framför oss så jag får nog göra lite mer sen..

Det har varit väldigt krångligt med internet idag, det har varit anslutet men ändå inte funkat på nåt sätt, well well nu funkar det i alla fall, äntligen..

Jag fick med lite bilder på jamas, han har varit himla busig idag o gömt sig under min madrass och legat där idag...ahh han e för söt. :-)

Sweet...

image4

Väldigt söta trosor som jag ficka av min kusin zara i present... E från och med nu favoriter bland mina underkläder...  Jag menar neonrosa trossor, det kan ju inte bli snyggare.....

Ja det blir väl TV ikväll.. Jag undrar om 40 year old virgin e rolig, kanske får ta och se den...

Första inlägget!

image3

hejhej!  mitt först inlägg nu på min blogg....
Jag fyllde 17 år igår, så det var en del släktingar hos oss då och jag fick fina presenter bl.a en kamera yee, trevligt trevligt :) vi åt även en mumsig rosa-röd prinsesstårta mmm....

åå det e så fint väder idag, blev helt chockad när termometern visade 15 grader..wii..värst vårvädret ju!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0