Valborg


Klyddig, klyddig valborg... men ja vi får se hur den blir tillslut haha. Ska vara med några av mina goa vänner så det blir nog bra :)


blähibläha


Egentligen har jag inget direkt att skriva om. Igår hade jag projekt"redovisning" och idag hade jag kemiprov och imorgon blir det fysik prov. På fredag ska religionsarbetet skrivas klart. Inget kul. Men jag får i alla fall beta av min lista på skolsaker som ska bli gjorda innan studenten! :)


Blommigt






26 april


Hej!

Nu vecka och nya tag :) Denna veckan kommer vara ganska jobbigt skolmässigt men det får väl gå ändå. Idag hade jag religion och fysik bara.

Jag har varit jätte duktig idag. Har nämligen rullat idag igen bort till krutmöllan :) svettigt och blåsigt men kul. Måste ju hålla igång med min träning sen förra veckan hehe..

Kom på att medans jag var i Berlin så fyllde min blogg två år haha! Den 13 april. Tänkte göra ngn sammanfattning på året kanske.

Menmen dagen framöver kommer det bli en del plugg och lite tv-tittande frammåt kvällen.


Så här cool ser jag ut när jag rullar haha ;)



The orange boy


Jamas; en sötsak!









Helgen


Har inte berättat vad som hänt denna helgen så kan sammanfatta det litegrann.

 

Igår så hjälpte jag Adam med att bära grenar till valborgsbålet i väggarp. Jag fick nöjet att bli skjutsad lite i skottkärran :P haha Såklart sprang vi också och jag sprang den vanliga rundan på 3,6 kilometer på ca 5 minuter per kilometer vilket väl är helt okej :) På kvällen sedan var vi hemma i uterummet hos honom och åt :)

Idag har jag mest slappat men även åkt rullor :) Det var faktiskt väldigt kul! Får göra det oftare helt enkelt.

Nu är det en hel skolvecka fram för mig att ta igenom för det är ganska mkt skolsaker nu i slutet :/


Rullskridskor





NU snart är det dags för årets första rullskridskor tur! :D
Med Emma dessutom, lovely!
tjing


Dagens





Allt jag har på mig idag är från H&M haha!


Härligheter


Idag var det svenska B nationella! Det innebar att vi skulle sitta och skriva i max 5 timmar typ på en slags text. Jag satt väl 3,5 timmar sammanlagt med renskrivningen och så. Tyckte det gick bättre än väntat, det brukar alltid gå så segt annars.. Varje sak som man slutför nu inom skolan känns jätte bra. Nu har jag liksom averkat detta och nästa vecka kommer jag averka lite till osv. Till slut om fyra veckor är det i princip över :)

Efter provet gick jag runt lite i stan med mathilda, anna och marie :) Passade även på att betala in till balen som äger rum den 1 Juni =)

Annars då? jo jag har plockat undan lite där uppe och sprungit här i kävlinge med Adam :) Börjar klara det där med joggningen ganska bra nu.
   Om en stund kommer adam hit igen :) Vi tänkte innan att vi kanske skulle gå på bio men där fanns inte särskilt mycket att välja mellan så vi skippade det.




Snäckskal


Idag ser jag ut såhär..





Svart & beige och mitt nya snäckskalshalsband som jag köpte på H&M i Berlin :)
Schnäcksigt! ;)


Va?




Idag hade klassen första delen av kemiprovet. Det var verkligen helt fucked up, menmen får se hur det går på nästa del då :P

Annars har det inte hänt ngt särskilt idag, haft lite tråkiga lektioner och håla. Kom hem vid fyra och har bara suttit och glott och varit inne på datan hela tiden..

Snart kommer Adam hit och vi ska träna ihop igen :) Blir nog samma springrunda.

Imorgon är det Svenska B nationellt prov, vilket innebär att man ska sitta mellan 8,15-13,15 med 45 minuters lunch och skriva någon liknande uppsats. Känns jävligt tråkigt men skönt när man väl blir av med det. Sen är det HELG :)


Turquoise


På mig idag har jag mina turkosa paljettskor :)





Idag




Okej, imorgon är det kemiprov och det ska bli jätte tråkigt. Känns som vi typ gått igenom en tiondel av allt det som står på dem 60 sidorna vi ska ha. Där är så mkt att hålla reda på att det viktiga glöms bort bara för att det är femhundratio olika ämnen att blanda ihop det med. Tycker det känns onödigt. Men det blir till att pluggaresten av kvällen för att få in så mkt som möjligt till :/

I skolan idag så hade jag medicin och svenska. På medicinen lärde vi oss hjärt-lung räddning med hjälp av anne dockorna.. På svenska gick vi bara igenom häftet till nationella provet.

Imorgon slutar jag inte skolan förräns strax innan fyra men som tur är har jag en håla på 2,5 timmar, kemiplugg?


20 april




Goddag!

Idag så har jag haft en medicinlektion med föreläsning om ambulansförare som faktiskt var ganska intressant. Efter skolan gjorde jag några ärenden och sen kom Adam och vi har ätit, varit ute och gått och kört. NU är det dags för kemi!


East side gallery


De första bildrna från Berlin jag tänkte bjuda på är dem från East side gallery! Sjukt häftig utsällning där dem bevarat en lång bit av muren och konstnärer har fått en bit att göra något konstverk på.


















out-fit



 

När ska man få lägga undan sina trista svarta tights och gå barbent istället? Vill gärna ha lite varmare klimat nu! :)

Lite knoppar har i alla fall börjat slå ut lite, lite på sina ställen. Tänk i maj då det är grönt och skönt :)

Menmen, detta är vad jag strosat runt med i skolan idag, allt från dem vanliga kedjorna som oftast.


Måndag V.16




5 veckor. 5 skolveckor kvar nu att hålla ut. 5 skolveckor sen är jag fri från allt pluggeri och har gjort mitt sista prov. Nu dessa veckorna är det fullt upp vilket det alltid är i slutet på vårterminen. Men denna gången är det för sista gången, äntligen. Jag kommer inte återfå den där skolångesten efter sommaren, mkt skönt. Ångesten kommer säkert ligga i andra saker istället, som jobb och sånt, tyvärr. Men snart är det värst över i alla fall :)

Idag har jag haft två lektioner, inget intressant direkt. Nu ska jag snart börja plugga till kemiprovet på torsdag och sen ikväll blir det fullt ös med träningen igen med adam haha :) Har träningsvärk i rumpan och benen sen igår :P



Sunnyday


Igår övningskörde jag med adam på nova när dem stängt, haha skit kul :P
Vi passade på att ta en liten tur till max också för vi var så hungriga :) Sedan spenderades kvällen hemma hos honom och sen här hemma innan vi hämtade dem gamla.

Idag har Adam och jag tränat! wohoo, det gick ganska bra faktiskt men vi sprang inte mer än tre-fyra kilometer så det var inte så farligt. Men dem träningsövningarna vi gjorde efter var desto jobbigare.

Nu sitter jag bara här hemma och ska äta innan jag behöver ta tag i kemipluggandet. Vill verkligen inte :(



Igår i solen :)


Fredags outfit





Tänkte jag kunde visa vad jag hade på mig igår :)
Jag passade på att använda klänningen och skorna som inhandlades i Berlin! Superb ;)


Home


Jag är tillbaka.

Kom hem från berlin i torsdags kväll efter fyra härliga dagar där nere :) Vi såg massa byggnader och liknande, gick på museer, befann oss 200 meter upp i luften, shoppade en del, träffde Cate Blanchett, festade lite och gick jävligt mycket! Hehe. Det kan väl sammanfatta denna resan :D

Såg denna kvinna..



Igår var det tillbaka till skolan igen tidigt på morgonen :/ Men slutade vid ett så det var ganska lugnt :) Adam hämtade mig på skolan och vi körde först hem till honom och gick med hundarna och sedan till mig och åt pizza och fruktsallad på kvällen :) Härligt!

 

Idag har jag mest segat och ikväll ska jag träffa killen igen :)


-----> BERLIN!






GOING ON A TRIP WITH MY CLASSMATES :)

Tidigt, tidigt imorgon bitti bär det av till tyskarnas huvudstad med hela klassen! Vi åker ju dit med religionen så hela det där med rundturer och sånt om historian fås alltså på köpet, så när vi har ledig tid är det bara att njuta av alla nöjen Berlin har att erbjuda :) Jag hoppas på fyra väldigt härliga dagar och en rolig födelsedag!


Firande utstyrsel






Igår när det var massa firande pågång så passade jag på att ha min nya klänning från garden collection med ljuvliga axlar ;)


Yesterday night





Gårdagskvällen började med släkten här hemma som firade mej och pappa, precis mitt emellan faktisk haha :)
Vi åt grillat och dessa goda cheesecaksen :)

Vidare sen vid tio-tiden tog jag mej in till lund och mötte upp dem andra och Hampus som ju fyllde år! Jag var snabbt på ngt biljarställe sen gick vi vidare till spisen, först gången där för mig faktiskt, var väl ett helt ok ställe :)






Blomster






Igår på släktkalaset fick jag en del blombuketter, precis vad jag vill ha! Jag älskar verkligen blommor :)


Om jag fick önska mig..


Eftersom jag fyller 19 år på måndag så tänkte jag att jag kunde lägga ut mina allra högst önskningar just nu! Haha :)





ÖNSKELISTA!

1. Jeansklänning från Bikbok
2. Hawaii inspirerande linne från Gina
3. En resa till paradiset, alltså västindien/karibien
4. Parfym, Paris Hilton
5. Rosa moped


6. Höga shorts från Gina
7. Nattlinne från H&M
8. Kavaj från H&M
9. Laptop apple
10. Presentkort från Topshop


11. Hjärtfotoram från Lagerhause
12. Cykelbyxor
13. Klänning från Gina
14. Lila öronhängen från H&M
15. Guld fjärilsring från H&M


16. Linne med svalor från Gina
17. Rosa skål från lagerhause
18. Ett äventyr, typ bungyjump på Nya zeeland :)
19. Bh från Gina
20. Rosa cykel


21. Rosa biker jacket från Gina
22. Mobil från Dolce&Gabbana/Sony ericson
23. Rosa klänning från Bikbok
24. Fåtölj från Bolagret
25. Armband från Lindex


26. Klänning från Bikbok
27. Sött diadem från H&M
28. sex & the city box
29. Prickig klänning från Bikbok
30. Härliga modeböcker
31. Trosor från Gina
32. En fin bukett blommor


Lördag 10/4


Godmorgon! Vad tidigt jag sitter och uppdaterar haha.

Igårkväll tog jag mig an att göra två daim cheesecakes till ikväll :) Hoppas dem kommer vara goda!

Japp dagen idag så ska jag städa hela nedanvåningen och lite på ovanvåningen sen blir det väl att kanske plugga lite eller nåt sånt :(

Ikväll blir det kalas för mig, så det kommer komma massa släktingar och jag tror att det blir grillat :)




Dagens outfit





Är helt och totalt H&M från topp till tå! ♥

 


Over


Barapapapa......!! Projektarbetet har idag blivi inlämnat, nice som fan! Bara en liten redovisning, checkning av ngn annans arbete och utvärsering kvar.

Annars idag har det varit en del lektioner, bl.a religion då vi pratade lite om Berlin och så. Längtar som fan, det kommer bli sjukt roligt tror jag! :)
   Vidare så har jag haft tråkiga fysiklektioner och sen en lektion i turism där vi kom fram till att det bara är fyra turismlektioner kvar! hihi :) En av dem gångerna ska vi åka till Ven dessutom så det känna ganska bra. Men provet jag gjorde för snart två månader har inte jag fått tillbaka, där är några andra som också heller inte fått det. Bortslarvat? hoppas jag inte för jag tror det gick ganska bra, menmen annars får vi tvinga läraren att ändå sätta MVG på det haha, han verkade inte säga emot :P

Resten av dagen ska jag inte göra ett skit. Adam kommer inte hem i helgen så jag kan ju inte träffa honom..
Men jag får väl se till att göra tårtorna som vi ska ha imorgonkväll då vi ska ha gäster, sen kanske jag kan städa lite där uppe också.... boring..


Sötaste djuren!


khaki & guld





Dagens outfit med ny tröja från H&M och armband från Indien :)


Today


Idag är det den 8:e april och idag fyller daddy år, men det innebär också att det är exakt två månader kvar till studenten :)

Idag har jag bara gått på två lektioner, men haft håla mellan dem där jag bl.a. tittat lite på hur vi ska bo i Berlin men framförallt jobbat med projektarbetet vilket också jag gjorde efter skolan.. Men vi är i princip klara nu, lite slutfix bara :) Imorgon ska det lämnas in.

Annars så har jag åkt till nova en liten, liten stund för att handla present och hemma har jag tittat på anna anka söker assistent :)


Nu har han varit i farten igen.... haha



Sådana här seriösa bilder blir det när adam får tag på min kamera :P


På mig




Det enda som är nytt på mej idag är västen från H&M :)


Kladdis



Fasiken vad gott! :)


Lång dag har dagen vari idag... Gick upp tjugo över sex och har varit i skolan till klockan fem. Slutade vid halv ett men stannade kvar och gjorde först en kemilabb och sen jobbade jag med projektarbetet med Bea, var så jävla hungrig och trött i slutet..

Men hemma nu så har jag ätit både mat men även sista biten på kladdkakan :) MUMS! Om ett tag blir det väl TV och ta det lugnt :)



Zoo x 2














Zoo x 1













Några bilder från zoo :)


Blyont



Länge, länge sen sist! Men har kännt att jag haft mycket att göra och har verkligen inte haft någon lust att skriva.

Det som i alla fall hänt under dessa senatse dagarna är följande.
   I fredags var jag hemma hos Adam på kvällen och åt lammstek och tittade på TV och tog det lugnt :)
   På lördagen var det Adams 20 årsdag så jag fick följa med deras familj till danmark och gå på Zoo. Hehe tyckte aporna var mest intressanta där, man blir alltid lika fascinerad :P Men det var i alla fall en trevlig dag och det var jätte fint väder :) På kvällen sen hängde bara vi hemma hos honom och tog det också väldigt lugnt.
   På söndagen åkte vi ut till nova för att titta på massa kläder till honom och han hittade faktiskt en del :) Sen efter det gjorde jag väl inget särskilt.
   Inte något spännande gjorde jag under dagen igår men på kvällen innan Adam skulle tillbaka till lumpandet kom han hem hit och åt mat och så :)

Idag har jag haft en lektion i skolan och nu här hemma har jag vilat lite och sovit lite :P Men nu blir det en del projekt-working!


Adam påväg hem från danmark i mina solisar :P


Glad påsk!



Good



Det jag redan har avklarat under dagen är att städa hela nedanvåningen! :) Skönt. Nu ska jag duscha och fixa lite sen kommer adam hit och vi ska nog övningsköra och senare hem till honom :)
Imorgon fyller ju han år, 20 år! :) Då ska jag följa med hans familj till Köpenhamn och bla gå på zoo. Tror aldrig att jag har varit på det zooet så får ta bilder under dagen :)


Tja!


April April




Vi spederade gårdagskvällen tillsammans med att käka massa pizza och lite singstar haha :)



Känner mej lite trött, men sov så himla skönt imorse. Så där när man kan ligga kvar och somna om utan att behöva gå upp och stessa iväg till skolan. Härligt! Solen lös dessutom så fint in genom fönsterna.

Vid tolv tiden idag åkte jag in till Lund och handlade ett paraply och solglasögon samt godis till ett påskägg :) Därefter tog jag bussen till lomma för att arbeta med PA med Bea i någon timme och sen hem igen. Tyvärr hade det börjat mulna på och blåsa ganska kyligt..

Nu längtar jag till vi ska äta, är så jävla hungrig! Tur att vi ska äta tacos då :)


RSS 2.0