Auntie Sofia



Lilla Filippa kom till världen i tisdags 27/9 tolv dagar för tidigt :) Igårkväll kom mamman och pappan på besök hit efter sjukhusvistelsen. Hon är så liten och söt och gullig och mysig =)


Bara ben :)




|Kjol & tröja H&M| Skor-Scorett|

Har varit en varm och skön dag idag! Började dagen med svarta strumpbyxor men de fick åka av för varmt var det! Kul att ha bara ben så här i slutet av september :)


Dagens klädsel






Kläder från H&M och skorna från ellos :)


26/9




Veckan som gått har gått och den har gått snabbt! Jobbade onsdag-fredag och spenderade hela helgen hos adam i Halmstad igen :) Där uppe var det lite festande, shopping och annat smått. Idag har jag varit ledig hela dagen och bl.a varit en vända i lund, hemma och sedan fixat håret hos syrran =) Nu sitter jag bara här hemma och ska fixa med lite småsaker. Men jag säger godnatt sålänge :)


Tre i dagens




|Tröja: Cubus| Byxor: H&M| Skor: Dinsko|


Kabelstickad




Den beigevita från lindex fick åka tillbaka, alldeles för stor! Så istället hittade jag den här från cubus idag =)


19/9 outfit






Idag har jag haft på mig detta! Min nya svart&vita polo från H&M är hur skön som helst =)


Ledig


Hejsan!!

Har haft en skön ledig helg och fortsätter med den idag samt imorgon också =) Sedan jobbar jag ons, tor och fredag..

Började helgen med att direkt efter jobbet i fredags hoppa på tåget till Halmstad med Anna! Hade en halvsittande resa som gick ganska snabbt. Senare på kvällen möttes vi upp igen och med Sara dessutom som vi tog ut på middag :) Satt på Bulls uteservering och hade det mysigt :) Därefter mötte vi upp adam och killarna och fortsatte sedan kvällen och natten i Halmstads nattliv :)
   Lördagen & söndagen spenderades lite i stan, med shoppande och fikande. En del matlagning samt slappande fick det också bli!
   Idag kom jag hem och har hunnit ta en vända i Lund men annars inte särskilt mycket, men nu blir det lite andra bullar. Hej!


vardag




Hej!

Sitter och ska gå och lägga mig efter att jag har skrivit klart det här inlägget. Var ledig igår och har jobbat idag! Kan ju börja med att säga att jag hatar skånetrafikens automater men ska inte gå mer på det. Ska heller inte gå in på snarkeriet på tåget som hördes i hela vagnen, men hur kan man sova så hårt och undrar om personen i fråga missade sin station?.. jaja. Har mest gått runt idag och varit förkyld, nysig och glansiga ögon + öppen mun för att andas, haha. Hoppas jag blir bättre till imorgon i alla fall!

Imorgon blir det nämligen jobb och sen direkt vidare till Halmstad denna helgen också =) Möter upp anna på tåget som också ska upp dit för att hälsa på sin syster. Men fredagskvällen ska det i alla fall bli utgång med anna och sara-->som dessutom ska firas, hon fyllde ju tjugo igår! Så hoppas det blir en super kväll :)

Säng tack! Godnatt.


two pieces




Här är två ting jag inhandlade på H&M i fredags. Kjolen har jag redan använt i helgen :)


weekend




Såg Apornas planet (R)evolution i Lördags, lite skrämmande..

Helgen passerade snabbt denna gången också.. Imorgon väntar jobb igen!
Har i alla fall hittat på en del i helgen :) Åkte upp till Halmstad på lördagsmorgonen för att möta upp adam, tog en fika och träffade sara kort i stan! På kvällen blev det bio och hamburgare på the bulls uteservering, gott! Gårdagen spenderades bla i klätterhallen men också framför tvn i soffan hehe.. Imorse tog jag tåget hem igen och har varit ledig hela denna dagen också! Så bara ett kortfattat inlägg =) Ses!


Order


Beställde lite frånlindex igår hehe :) Hoppas det passar fint när jag får hem paketet!




onsdagens outfit







Denna dag bär jag klänning och tröja från H&M, strumpbyxor från next och skor från ellos.


Onsdag




Började dagen idag med att gå upp klockan tolv! Känns som att hela dagen försvinner när man kommer upp så sent, men förvisso så har jag i alla fall fått sova ut massor :)
Annars idag så har jag inte gjort så mkt alls, lite ditt & datt bara. Ikväll ska jag hem till adam och imorgon är det jobb, likaså på fredag! Hela helgen ledigt denna veckan =)


Stickat




De här fina stickade tröjorna hade gärna fått uppdatera min höstgarderob! Den från lindex är favoriten :)


Dagens outfit





Skor-dinsko, byxor-åhlens, skjorta-Zara


Stan med A



Det här kom jag hem med idag från stan!

Idag har det varit flängande i Lund för olika ärenden! Första omgången var det in och plugga teori och köra på skolan, gjorde sluttestet på datorn och klarade det första gången, bara två fel! Hehe, kan ju fuska med boken dock.. Så nu är allt i alla fall klarat på datortesterna.
   Runda nummer två i lund var för att träffa snälla, rara söta anna :) Vi gick runt lite i stan och fikade gott! Trevligt och bra med lite catching up. Fick med mig hem en spritspåse med olika modeller på tyllarna. Nu blir det fina cupcakes!

Nä, nu är det dags för mat och halv åtta hos mig såklart!


bröllopsregn







Varför inte bjuda lite på bilder från bröllopet jag var på i juli, somrigt och härligt :)


tjenatjena




Svintrötta sofia här! Har sovit som vanligt idag men är ändå sovtrött..Vädret kanske, regn och grått dágen lång. Har inget särskilt att upplysa om, inte gjort ngt vidare speciellt idag. Lite klädrensning och tvättning har jag dock hunnit med denna dag.

Kikar igenom lite shoppingsidor just nu, gjorde faktiskt en beställning av ngt fint igår hehe :) Har jag tur så får jag det redan imorgon, hoppas! Men ska inte shoppa så mkt denna månad, behöver ju spara lite också :) Hoppas affärerna bara har tråkiga, fula saker framöver så man slipper känna att man missar ngt haha! Harju faktiskt köpt upp mig med höstkläder förra månaden så nu är det bara lite basic saker kvar, typ.. Nä nu ska jag inte babbla mer om kläder, inte ngt alls för den delen. Ha det!


Söndag?




Glömmer hela tiden att det är söndag idag, blir helt förvirrad :P Men det beror ju på att jag jobbat hela helgen, känns som typ tisdag nu.. Men nu väntar hela tre lediga dagar framför mig hihi! Alltid skönt =)

Tror att jag ska börja sortera ut lite sommarplagg i garderoben nu. Får välkomna hösten helt enkelt, även om det faktiskt varit helt okej väder i helgen..


ändring



Den gamla..


Så nu har jag varit trött min header i säkert över ett år men har inte pallat ändra.. Vilket jag inte gjorde nu heller, den här nya får bli en "sålänge" header! Får se när jag får tid över till en ordentlig :)


Sommarbröllopsoutfit





Var på ett sommarbröllop i juli i lilla väggarp, ett grannpar till adam var det denna gången!

PÅ mig hade jag en klänning från H&M, skor från nelly och smycken från H&M och smyckamig


Cupcakes!




Visst är det lite halvtjusiga sådär va?

Smarriga cupcakes som jag rörde ihop igår :)
Igår gjorde jag annars lite allt möjligt och fixade och idag har jag bara jobbat hela dagen. Kom väl hemstrax efter sju nu i kvälla. Imorgon blir det jubb igen men sen är jag lite ledig några dagar :)


Hey,I put my new shoes on..


Midcut bootMidcut boot

Så då var äntligen standard höstskorna inköpta! Hade precis likadana förra året som slets ut långt innan våren hann komma. Perfekta vardagsskon och dem är superbekväma. Hade dem på jobbet varje dag, åtta på morgonen till åtta på kvällen satt dem på, kanske inte så konstigt att de blev utslitna..


Svart&vit




Inhandlade denna enkla, snygga skjorta från Zara idag!


Höstens första dag



Sitter och nördar mig framför datorn!

Ja då har man lovat proffsbloggning här från och med idag áv mathilda som numera härjar i Linköping! Såklart ställer jag upp ;) Men väntar mig desamma tillbaka! hehe.

Idag=höst=okej att börja använda höstkläder. Har problem att börja använda nya höstkläder och sånt innan det ens hunnit bli höst, vet ju hur länge man kommer dra med tjockare jackor och enstaka skor som klarar det kalla vädret och då vill man ju inte börja använda det i förtid så att man tröttnar på de där skorna redan i november när man ska ha de ända till april ändå. Menmen, himla babblande här, ska ju faktiskt inte bli så kallt än även om det faktiskt varit det den senaste tiden..

Har jobbat hela långa dagen idag, trött i benen! Men imorgon är jag ledig =) Blir kanske lite shopping under dagen och senare så blir det bakning!


RSS 2.0