För exakt ett år sedan



Den första juni 2010 såg man ut såhär och hade en fantastisk bal! Känns knappast som ett år sedan, men så är det!

Och idag är det en student som ska firas! Har hjälpt till en del med allt från dukning till blomplockning och nu får jag nog ta och börja sminka mig! Ha det :)'


metallcylinder




En ny införskaffad sak! Armband från lindex =)


Stekt




Shit my god vad det är hot idag! Helt fantastiskt sommarväder =) Var på förmiddagen inne i stan en kortis för att fixa stundentpresent och lite annat och trots att jag bara hade min luftiga sommarklänning så höll man ändå på att dö och här hemma iträdgården har det varit lika hett trots att man endast bär en bikini! Men jag klagar inte, mer sol & sommarvärme resten av sommaren också tack :)

Har lite saker att gör resten av dagen och imorgon blir det studentfirade! Hoppas på en rolig dag =)

hajhaj


utmaning

Lista/Utmaning

Blev utmanad av syrran!

Matvanor:

Bästa maträtt? God mat. Haha. Vet faktiskt inte. Får komma på det!
Bästa efterrätt? Hmm svårt det med. men ja marängswiss är ju gott :)
Bästa dryck? Har aldrig tänkt på det. Så vet inte det heller..
Hatdryck och maträtt? Strårom är ju ganska så äckligt :P. Ärtsoppa, blodkorv, bönor.
Bästa alkoholdryck? mousserande vin
Använder du smör på smörgåsen? Ja
Smågodis eller färdiga påsar? Lösgodis
Bästa soppan? Tomatsoppa
Favoritglass? Italienska kulglass


Shoppingvanor:


Hur mycket shoppar du för varje månad?  hoo det har jag inte koll på, är ju olika. Men säger väl ett snitt på minst 2000:-
Har du mer skor än kläder? Nej
Favoritplagg? Alla nederdelar med hög midja
Favoritfärg på kläder? Rött, svart, vitt. Hihi
Favoritfrisyr: Det man passar bra i
Bästa mönster? Randigt
Bästa accessoar? Halsband
Underkläder? Spets
Hatplagg? Piratleggings: Fula, förkortar benen och har aldirg ens varit trendiga.

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Jag jobbar som butiksbiträde
Vad vill du bli? Vet inte
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Helt okej
Är lönen viktigast? Nej

Lite allt möjligt:

Har du barn? Nej
Är otrohet okej? Nej
Älskar du någon? Ja
Betyder familjen mycket för dig?  Ja
Vart åker du helst på semester? till en exotisk plats
Bästa klimatet? Sol och ca:25 grader
Hemmafest eller krogen? Båda

Nu får väl Anna, Mathilda, Sofie och Bea överta listan tycker jag =)


Lördag


Sitter hemma hos adam just nu efter att ha varit på nova och kikat runt lite. Hittade en söt sak på veromoda :) Annars inget mer för mig i alla fall.. Igår så var det jobbdag till halv fem och sen var det tåget hem.. Var så himla törstig där efter jobbet så tänkte köpa mig en colalight men hade tur att få en gratis ismochalatte utdelad till mig på stationen, helt okej god =)

Ikväll blir det minsann bio! Måste utnyttja min biobiljett jag fått. Så det blir adam och jag som ska se melancholia. Hoppas att den är bra :) Den har ju trots allt fått bra kritik och skarsgårdarna är ju med :P




Gröna stenen




Har gjort detta lilla inköp idag när jag ändå skulle lämna tillbaka ett par shorts från H&M. Har bara sett den i brun och aprikos färgad innan men nu har två nya färger anlänt! Så jag valde den turkosgröna som kan vara rolig att piffa upp till något helsvart =)

Imorgon är det jobb till halvfem tror jag och sen blir det helg för hela slanten!

Ha det bra ♥


Zara dress




Hittade den här blåvita klänningen när jag hade lunch inne på zara idag och som fick följa med i påsen hem :) Blir bra klänning nu till sommarens alla fester!?
  Finns hur mycket som helst på zara just nu, sås jukt fina kläder! Massa roliga former men framför allt massa mängder av plagg i härliga klara färgglada nyanser. Man dör lite.. Fick provat tio plagg där idag, en del av dem som jag gärna också köpt..hehe


onsdag 25 maj




Hejsan!

Just nu är jag super duper trött! Precis just nu kom den tröttheten, paff.. Har i alla fall jobbat hela dagen, gick ändå relativt snabbt faktiskt. Var inne på zara i pausen och provade massa plagg =) annars inget särskilt. När jag var på väg till huvudbannegården från jobbet när jag slutade så var där en idiot-gubbe. Vi den stora vägen vid rådhusplatsen med 2-3 filit på båda sidorna och det var grönt för bilarna och rött för oss så är det inte så smart att inte följa ljusen. Men en full jävel var tvungen att gå rakt ut på vägen när det var rött för oss i helt normal takt utan att bry sig. Alla vi adra bara kollade på men bilarna hann bromsa in och sen var det nästa väghalva som bilarna fortsatte köra och då tänkte jag seriöst att nu är det första gången jag kommer se en person dödas mitt framför näsan på mig. Men gubbfyllot stannade. Men såklart började han gå innan det blivit grönt ändå och alla fick bromsa satan. Men han bara gick där i sin takt och blev inte påkörd. Helt sjuk. läskigt.

Nu har jag en sak som jag måste fixa till imorgon och se äntligen göra mig i ordning för sängen!


söta sockor





Trots att strumpsäsongen kanske nu lagt sig i ide så kan jag inte morstå dessa söta paren från gina, volangigt och mysigt!


Outfit; april




Den här utstyrseln kommer från då jag fyllde år, så ett litet tag sedan alltså.. Har väl inte lagt ut de för att deinte blev så bra bilder, men i brist på annat..

Den vita ribbade klänningen har H&M-logga, halsbandet är Bikbok och skorna Next


blossom beach mat




Ett sådant här snyggt strandunderlag hade jag gärnat haft i sommar på en härlig sandstrand!
Från ginatricot.


natten




Godnatt från mig säger jag då då!

Sov gott♥


Outfit; utsvängt vitt






Från i onsdags kommer denna outfit: 

♥Smycken&byxor-H&M ♥Vit topp-ginatricot ♥skor-Next


SMYCKA






Om man fick smycka sig lite..


Sjukstuga





Idag så händer inte mkt alls. Förkylningen med medkommande huvudvärk och halsont är tillbaka :( Var vaken länge inatt pga den jävula huvudvärken men tillsist tog jag en pilla så att jag kunde somna. Tror klockan var fem då och det var knallljust där ute! Klarblå himmel och sol =) Kändes faktiskt mysigt. Så idag har inte mkt alls hänt.. sovit och suttit typ, med datorn då såklart..

I Fredags var jag runt i Halmstad och gick runt under dagen i det fina vädret och åkte hem med adam när han slutat jobba.. Dagen efter så var det jobbdag, roligt med massa folk på ströget så att det blir bra försäljning :) Hemdärifrån stannade jag i lund och mötte upp adam och tog massa bilder på mattes bal. Därefter drog vi hem till honom och åt grillat, såg på film, åt godis och tog det lugnt.. Inte mer än så har väl hänt på sistone.




Outfit; transparent&stenar







Här kommer fyra bilder som visar min outfit från i lördags. Tog mitt nya turkosa halsband och svarta topp från H&M samt de beiga skorna från next!

Kram♥

Still tisdag




Tralalalala hej!
Har varit en lång jobbdag idag som iofs varit ganska smärtfri. Handlade inte en enda sak på pausen idag, stolt! Mer förekommande än undantag liksom :/ hehe. Var bara på H&M men den butiken tar hela pausen ändå, men då måste man skynda sig. Ska nog gå in på weekday & zara på torsdag, ja så får det nog bli!
  Har varit hemma sen klockan åtta idag och har endast hunnit med att äta middag, se gårdagens BB och rullat runt på internet, nu väntas tråkigheter resten av kvällen..

Imorgon är jag ledig eftersom jag ska göra halkan! Undrar hur det kommer att vara.. Men går förhoppningsvis bra! Efter det så blir det väl lite teori och sen körlektion innan jag ska ut och äta med några flickor =)

Hejhej ♥


Stilleben; going to the beach




Lite nya strandfavoriter är här samlat! Har redan använt skorna, halsbandet och väskan. Får ta bikinin och linnet när det blir lite mer beachväder =)


hello




Fika med adam i söndags på barista i malmö :)

Nu är det visst måndag igen, men en ledig måndag dock! Jobbar tis, tor och lördag denna veckan bara. Men har fullt upp ändå. Är relativt nöjd med vadjag åstadkommit denna lediga dag i alla fall.
   Har i helgen klättrat med adam i lund, kul som vanligt men attans vilken träningsvärk man får :P På kvällen var jag hos johanna för att fira att hon fyllt 25 år och tittade också ¨på eurovision. Gick ju fint för eric som jag tror vunnit om inte där varit en jury men nu fick istället en av de tråkigaste låtarna vinna, mesigt sound. Trodde tråkiga duetter var populärt för tio år sen då typ fame var med, men icke då.. Finalen i ishockey gick ju skit, hur kan man släppa in fem mål i slutet liksom. Menmen, de fick i alla fall silver =)

Något mer att säga har jag inte! Hoppas det blir en rolig dag på jobbet imorgon..

Kram ♥


Star




onsdag och snart helg då! Är ledig lör-mån så det ska bli himla härligt :)
Sitter just nu i soffan och tittar på BB och äter piggelin. Har bara jobbat hela dagen som vanligt. Var på monki på min paus och hittade ett par byxor för 50 spänn på rean som fick följa med hem!
Imorgon är det jobb och sedan får jag besök av emma! Så mkt mer har jag inte att säga denna afton, ses!


Pannkaka är gott





Fick gjort massa pannkakor för ett tag sedan och har nu avnjutit dem med grädde&sylt eller med chokladsås som fick mig att tänka lite på kap verde då jag åt en pannkaka med chokladsås till varje frukost! :)


Outfit; slimbyxor





Byxor-American Apparel   •Skor-Next   •Topp-H&M

Har äntligen fått tag på ett par höga slimmade svarta byxor, det perfekta paret alltså. Hur kul som helst att få tag på ngt man suktat efter att finna en lång tid och tack vare mathilda så tillhör dem numera min garderob! Fick leverasen på dessa samt två andra plagg i torsdags så det var perfekt att passa på att inviga byxorna i fredags tillsammans med min neonrosatopp =)


syrenlila




Fantastiskt att syrenerna redan börjat blomma för i år! Är ju faktiskt bara den 10 maj..

Hemma och middagen är precis uppäten =) Kom hem redan vid halv sex idag eftersom jag slutade tidigt. Plågsamt att jobba för mkt i denna värmen, vill ju bara komma ut i det fria haha. Men får väl hoppas att det håller i sig till helgen :) Ikväll tänkte jag göra pannkakor ´med grädde o sylt! gottgott


Dagens outfit






Kläder- gina tricot, väska- new yorker, accessoarer- H&M

Fick syn på denna fina vecka redan för några veckor sedan men har nu sett att de är väldans ombloggad. Kan ju bero på att den är en billigare variant av en liknande "märkesväska" som nu blivit poppis samt att den är ifrån new yorker, ganska otippat eftersom det mest finns skräp där.. Men fin är den! valde mellan gul och knallblå som var himla fin den med, men en gul fick det bli =)


working




Så då fugerar ju äntligen blogg.se som det ska, typiskt att det ska krångla när man faktiskt har lust att skriva som igår då.
   Har i alla fall haft en skön helg! Varit ledig lördag, söndag samt idag och tror det är samma sak till denna helgen som kommer =) I fredags så var det utgång! Väldigt rolig kväll får jag säga =) Började med lite grillat för adam och mig här hemma och sedan kom mathilda och felicia och pimplade vin tillsammans med oss samtidigt som vi lyssnade på musik och spanade in massa roliga musikvideos. Till chili for vi sedan och skakade rumpan innan vi avslutade kvällen på max :)
   Lördagen var en stillsam dag, ja faktsikt hela dagen. Men lagade i alla fall god gratäng på kvällen och sen slappades det i soffan framför tv:n. 
  
Menmen. Nu är det faktiskt så att jag tänkte laga mig lite mat, chicken tikki får det bli! ciao!


copy?


Fick 70-talslåten rasputin av Boney M uppspelad för mig av adam i fredags men kunde bara höra eric saades dänga däri början av låten, så sjukt lika! Till och med lite i början av texten...läskigt



Rasputin..





Och här är erics...




tre ting




Lämnade tillbaka ett par shorts från H&M igår som istället byttes ut till dessa tre nya sommartoppar :)


Valborgsmässoafton


En liten mix av valborgsfirandet i stadsparken i lördags :)








Måndagskväll




Hej =)

Har haft en trevlig helg och nu väntar en ny vecka!
  I lördags var det valborg och redan vid halv tio var vi inne i lund. Det var jag, adam, jakob och matte som åkte in tillsammans för att försöka få plats. Men redan då var det ju packat såklart, trots det lyckade vi klämma in oss på en plats i solen och utökade till och med vårt territorium lite med tiden :P Var ju ändå en del till som skulle få plats. Mathilda och sara kom väl en timma efter och sen bytades sara som skulle iväg och jobba med anna istället. Samt vänner till de andra killarna fick också sitta med på våra filtar :) Var ju fantastiskt väder och hur härlig stämning som helst hela tiden! :D Grillningen blev även den perfekt, sjukt gott!
   Kvällen sedan fortsatte med grillkväll hemma hos adam med samma grundgäng och det badades i poolen som hela tiden värvades med bastu. Perfekt avslut på en rolig dag!

Nu i veckan så var det jobb idag och sedan tis, tor, fre vilket betyder att helgen är fri :) Härligt

Nu blir det snart sängen, så jag säger godnatt ♥


RSS 2.0