Kap verde!!


Till ön santa maria i kap verde öarna beger jag mig till tidigt imogonbitti!! =)
Sjukligt härligt! Första gången jag åker till afrika dessutom :)

Klockan sex på morgonen far vi alltså från kävlinge med tåget till kastrup! Dem som ska följa med på denna lilla resan är familjen samt david och adam =) Hoppas det blir riktigt kul :D En vecka kommer vi att stanna där.







Hoppas fritidsresors bilder håller vad de lovar :P


Den jobbande länken


Tråkigt bemötande är så tröttsamt..

Fan vad längesedan jag bloggade, woops :P Jaja, ska faktiskt börja igen, men pallar inte återgå till vad som hänt de senaste veckorna. Har ändå inte hänt ngt särskilt, kan sammanfatta det relativt kort: Jobb, jobb & åter jobb + inklämning av annat som man hinner med.. Men på helgerna har jag iofs varit ledig så då har man kunnat ha det relaxed :)

Denna helgen hade jag mina trevliga flickor på besök och pizza & brownies intogs =) Annars var det mkt snack och film.
   I lördagskväll var det dags för Kap verde förkväll eller vad man ska säga :P Vi syskon + adam och david bjöd mamma och pappa på trerätters och bowling :D Det var tydligen halloweenbowling då och pappa vann ett litet pris :)
    I söndags var det bio med adam! VI såg the social network. Den var faktiskt väldigt bra, inte så mkt dramatik men på ngt sätt var filmen väldigt närvarande på ngt sätt, säkert karaktärerna.
   Igår var jag fakitiskt också ledig! Efter sovmorgonen med adam så åkte vi in tilol lund, gick lite i stan och åkte hem och såg gudfadern nr 2 och åt massa glass.

Jaja nu blev det lite tillbakablick, men det gör väl inget...

Btw så skriver jag just nu på min nya dator :)




RSS 2.0