Days

Lite olika bilder från de två senaste veckorna :-)
 
Kvällspromenix!
 
Loaded Fries! Fett, fetare, fetast. Pommes, smält ost, bacon mm!
 
Överraskningskalas för mig, haha blev lyckat och jag hade ingen aning. För de andra de tidigare födelsedagarna under terminen har de varit ganska obvious..
 
Birthday pithcher!
Med minst 30 grader och sol varje dag behövs en pool att svalka sig i! Skönt att vi på North lake har en egen :-)
 
Gaxus födelsedag i onsdags!
Amerikanare har lite svårt att stava våra namn ibland ;-)

Clearwater Beach

 
Förrförra fredagen åkte jag, gabbe, Cornelia och Julien till Clearwater Beach för en heldag där! Det ligger två-tre timmar iväg från här så vi åkte tidigt på morgonen, köpte med oss frukost och hängde på stranden under dagen. På kvällen åt vi middag och drack drinkar på en restaurang med live-band och tittade på den vackra solnedgången :-)
 
Mumsig yoghurt med färska bär och müsli
 
Strandfrukost!
 
Havet :-)
I väntan på solnedgången!
 
Mat!
 
 
 

Last weekend

 
Förra helgen började som vanligt med utgång i Town center på torsdagen. På fredagskvällen var jag faktiskt ute med Angel och två vänner till en klubb för att dansa latino, ett vanligt uteställe men med inriktning mot festlåtar som passar till salsa och liknande danser. Så nu har jag utvecklat lite danssteg ;-)
På lördagen hyrde jag, Sophie, Julien och Adam en bil och åkte iväg för en heldag. Vi började med en förmiddag i Fort Myers Beach, spelade kort och åt frukost innan vi åkte vidare till Fort Myers Down Town! Väl där så åt vi Lunch/middag på ett ställe jag inte kommer ihåg namnet på, men gott var det! Sedan strosade vi runt lite, satt på uteservering, tog en starbuckskaffe innan vi åkte vidare till ett shishaställe där vi bara chillade några timmar :-) Kvällen avslutades på en Blues bar ute i ingenstans haha, ett riktigt amerikanskt ställe med bra livemusik, även om man inte är in to blues direkt ;-)
 
God kycklingsallad i en skål gjord av typ hård tortilla, gott!
 
Tysk, frans och frans
 
Crazy guys! De hittade två jätte fula "amerikanska" hattar och gick runt med dem haha..
 
Blues baren
 
Söndagen spenderades bl.a at waterfront :-)
 
Imorgon har vi hyrt en bil för att åka till Clearwater som ligger 2-3 timmar iväg och där ska vi spendera dagen! Hoppas det blir najs :-)

Miamitrip

 
 
Så förra helgen tog jag och åtta andra en rolig tur till Miami :-) Vi hade inget boende så bilen fick vara vårt hem!Vi åkte tidigt på lördagsmorgonen och tog oss först till Little Havanna District i Down Town Miami, gick runt, drack cubanskt kaffe eller mojitos och åt lunch. Sedan tog vi oss till Miami South Beach där vi strosade runt lite och tog oss upp till en roof top bar där vi stannade en stund. På kvällen svishade vi om till festligare kläder och gick till ett ställe som heter Clevelander där vi stannade  så länge som möjligt innan vi gick tillbaka med pizzaslicer till bilarna, och nä vi sov inte så mkt, väldigt trångt! Morgonen efter fick vi återhämta oss på stranden, sedan hängde vi lite på stan och avslutade dagen med att titta på båtar vid den lyxiga hamnen i South beach.
 
Road trip!
 
Lilla Havanna
 
Francais et Suédois
 
Groupie!
 
Roof Top Bar
 
Utsikt från baren
 
Fix och trix på parkeringen
 
Pregaming
 
Clevelander
 
 Hamnen

Weekend

 
Helgen passerade verkligen fort förbi! Okej det gör väl alla helger :-) Den började med att firas in med den hederliga torsdagsutgången i Town Center såklart. På fredagen hade vi födelsedagsfirande för Sophie med tårta och bio. Vi såg Kingsman, en ganska löjlig men ändå rolig film, var till och med lite svensktalande i den och så klart hade de med den typiska bilden av en "svensk tjej", haha.
I lördags for vi ett gäng på nio personer till Miami för att spendera lördagen och söndagen där, en riktigt rolig tripp :-)
 
Tårtkalas!
 
Bion!
 
 
Och som någon annan nämnde: Börjar bli lite tröttsamt på att ha sol och värme och fint väder hela tiden, det blir lite att man längtar hem till ett kyligt, regnigt och ruggigt svenskt väder.... NOT!!!!!!! Hehe
 
 

RSS 2.0