Storm


Adventsmys





Första adventsljuset tänt/Adventsfika/Flippan x2

Denna mycket blåsiga söndag har mestadels spenderats inne, blåser ganska rejält här i byn.. Vi har under sen eftermiddag och kväll haft besök här av flippisen (2 månader idag!), emelie, david och mormor och druckit glögg och fikat!


Desert ΙΙ







Mera öken


Metallic






Idag har jag på mig min nya stickade metallic tröja från H&M. Har redan en stickad metallic tröja sen i sommras från gina i silver, samt en svart som är väldigt lik denna på bilden och som också är från H&M. Himla sköna tröjor får jag säga!


Desert







Lite ljuva bilder från öknen! Det var ju så att det i anslutning till stranden låg en liten öken mitt bland allt ihop, Maspalomasöknen! Sanden ska ha sitt ursprung från Sahara öknen liksom sanden på stranden. Lite lyx att sola längs en öken minsann! :)


Torsdag 24/11




God eftermiddag!

Min lediga dag idag, ja igår också, hehe... Men det betyder inte att så mycket har hänt för det! Dagarna har bara rullat förbi sen jag kom hem..

I helgen så är det ju redan första advent, galet vad  tiden går snabbt, ja och om en månad är det självaste julafton! Inte för attt jag kommer komma i julstämning detta året heller men lite roligare månad blir väl december ändå.

Nä nu ska inte jag störa mer med mina ord! Men ska lite senare försöka lägga upp lite bilder från resan =)


Bebbo



Hejhej :)

Fick denna söta bild skickad till mig på Filippa sötisen!


Kämpa, slit och svettas




In swe




Åter i Sverige är man nu! Kom hem igårkväll efter en skön semester borta på kanarieöarna :) Har haft en solig vecka med dryga tjugo grader, sommaren vi aldrig fick i Sverige.. :D


11-11-11


Hej hopp!

Tidigt imorgonbitti, ja egentligen bara om några timmar så bär det av till solen! :) Ska bli himla skönt, ses när jag kommer hem nästa lördag!





onsdagslyx




Har precis invigt vårt nya utomhusspa med rosa bubbel i glaset! Härligt varmt i vattnet samtidigt som det är kyligt och mörkt i luften! Vardagsmys :)


3S





En outfit för några dagar sedan.. har en del gamla som ligger på lager som jag kanske lägger upp så småningom. NU: Läggdags!

Sov gott ♥


2011-11-02




Slow dag på jobbet idag med dålig försäljning.. men sista timmen blev i alla fall bättre med mer folk och julskyltning att fixa med :) Annars så har jag varit hemma ett par timmar och bl.a sett Bron såklart och gjort andra smågrejer. Nu tittar jag på bonde, hihi.

Imorgon är det jobb igen liksaså på fredag för att sen var ledig hela helgen :) Sköntskönt! Blir lite festligheter på lördagskvällen och sen har jag inga andra planer. Sen är det bara en vecka kvar tills jag åker =)

                                                                                      ♥


bara ben tiden






Ja nu när man snart ska iväg till lite varmare breddgrader så blir det dags för bara ben igen :) Ska bli skönt! Här är två outfits från i somras (med bara ben ;)) som jag inte visat.


RSS 2.0