Spring Break 3 - Key West dag

Den andra dagen på spring break så körde vi ganska tidigt ut till den sista och mest välkända ön, Key West! Vi ville så klart ta den klassiska turistbilden vid piren på Key West eftersom det är USAs sydligaste punkt! Vad man inte ser på bilderna är att det är en kö av turister som vill ta bilder. Men vid den tiden vi var där så var det som tur va bara en kort snabb kö :-)
Key West var mysigt men ganska turistigt! Det var dock skönt att kunna gå runt i "stan" för en gångs skull, så som man är van att göra i Europeiska städer. I de flesta städer i USA så är där liksom inga direkta centrum där man kan strosa runt.
 
Vi spenderade dagen på stranden och i stan. Kvällen kommer i annat inlägg.
 
 
The Southernmost Point!
 
Kram!
 
Strålande sol såklart!
 
Försöker snylta wifi..
 
Kryssningsfartyg som lagt till i hamnen.
 
Sloppy Joe's bar
 
En av stränderna
 
Rosa hus!
 
Hamnen
 
Stora kakor! Men här inne köpte vi svalkande drickor. Inte lemonade utan limeonad, eftersom de ju har sina egna key limes där.
 
Bara rosa taxis på denna ön!
 
Adam varm på stranden. Har för mig att det var extremt varmt denna dagen!
 
The beach
 

Spring Break 2 - Key Largo

 
Fortsättning på Spring Break-veckan då!
Efter vårt besök på alligatorfarmen och fruktfarmen så åkte vi inom vårt motell och sen vidare till Key Largo där vi solade lite innan det blev kväll.
 
 

Spring Break 1

 
Så sjukt att man för ett år sedan befann sig i Florida. Det var nästintill sol varje dag, massa ljus och värme. Även om det var plugg och sånt så gjorde solen en så mycket mer positiv och det jobbiga blev inte lika jobbigt. Fattar knappt hur vi svenskar klarar oss igenom denna MÖRKA och grå årstid..
Har i alla fall inte lyckats få med alla händelser från utbytesterminen, så tänkte att dessa inlägg får komma nu i efterhand istället. Lite solglimtar och härliga stunder kan ju pigga upp i detta dystra klimat ;-)
 
Tänkte köra lite bilder från Spring Break, en händelsefull vecka! Först åkte Jag, Adam, Gabbe och Cornelia till key west öarna i några dagar och sedan vidare till Miami innan vi kom tillbaka till Fort Myers. Efter det åkte Adam och jag till Orlando för några dagars shopping och besök på Universal studios.
 
Bilderna under är från första dagen då vi åkte till södra Florida och besökte en alligatorfarm! Efter farmen körde vi inom Robert is here!, en fruktfarm.
 
Lite ormshow!
 
Var ju såklart tvungen att prova hålla i en orm!
 
Adam på båtturen i träsket
 
Dags att se vilda alligatorer!
 
Alligator ute i det fria!
 
Massa alligatorer som låg och solade på farmen!
 
Alligatorshow!
 
Kiss me!
 
Pusspuss babygator
 
Vårt lilla kärleksbarn i mitten!
 
På frukmarknaden
 
Hur mycket färsk frukt som helst!
 
Svalkade oss med färska milkshakes/smoothies
 
Godaste milkshaken någonsin! Mums! Kommer inte ihåg vilken smak jag tog, något med passion, kanske bananapassion!?
 

 
 
 

Nyår

 
Nu ska jag FÖRSÖKA köra på med detta bloggandet igen, lite då och då. Speciellt nu inför Shanghai som väntar i mars :-)
 
Så det blir ett litet inlägg om nyår. Vi var hemma hos mina föräldrar och firande in 2016. Det var jag, Adam, Emma och Chrille. Vi körde tre-rätters, spelade spel och hade det trevligt. Vid halv tolv gick vi ut till jacuzzin för att skåla in det nya året sittandes i de varma bubblorna samtidigt som det småregnade. Fick se många fyrverkerier och kvar satt vi sedan i tre timmar.
 
 
 
Mousserande och försnacks
 
;-)
 
Skål!
 
Nyårsdukning!
 
Jag har en stående nyårsklänning. Har haft denna svarta 4 av de 5 senaste nyårsaftnar hehe
 
Häng i köket
 
Måste ha glömt att ta bild på förrätten, men det var en toast skagen :-). Till huvudrätt blev det oxfilé med hasselbackspotatis, ugnsgrönsaker och såser.
 
Efterrätten blev en god tvådelad pannacotta!
 
Svårt att få till en bild ute hehe. En ser naken ut och en annan blundar!

RSS 2.0