Gott Nytt År!





Ja, då vankas det nyårsafton! Sitter här hemma hos adam helt färdig fixad och nyårsglammig :)
Ska snart ta oss upp till laholm för att fortsätta nyårs firandet där.

Gott nytt år allesammans!


Julafton








Ha en härlig & varm julafton i detta snöbelagda rike!


Hej






Hejhopp! Ligger lite lågt med bloggen just nu och har gjort det nu den senaste tiden. En paus helt enkelt. Känner inte att jag har tid liksom. Har inte läst en enda blogg på flera månader ens. Facebook, hotmail och skanetrafiken är dem sidorna jag hänger på haha :P Hinner faktiskt inte så mkt mer på vardagarna. Den fritiden jag har när jag inte jobbar lägger jag på att umgås och göra alla måste-saker. Menmen, i januari kommer jag inte jobba alls så mkt så då har jag nog energi att komma tillbaka som vanligt =)

Kan väl hinna med och berätta lite om vad som händer i mitt liv haha. Nä inget speciellt där inte :P
Kom hem från Kap verde första december! Var hur fint som helst där, jätte fina stränder med sjukt fint vatten och en väldigt relaxed känsla, inte konstigt kanske då deras motto var No stress.

Resan slutade med att vi precis innan vi skulle checka ut att flyget var försenat. Där stod vi alltså klockan 12 på dagen, flyget från köpenhamn skulle landa om en timme och vi skulle åka om typ tre timmar och får meddelande om att flyget inte ens lyft från helsingfors. Så vi fick åka till ett lyxhotell 5 minuter bort och stanna där hela dagen för att sen åka tillbaka till vårt tidigare hotell och sova där en till natt. Klockan elva på morgonen åkte vi iväg hemmåt. 20 timmar försenat blev det :P

Menmen det var länge sedan nu som man kom tillbaka till verkligheten och snöööööööööööön. Shit. Jaja. Skulle egentligen jobba idag men eftersom dem har ställt in alla tåg som går 53 från kävlinge så går där bara ett varannan timme vilket hader gjort att jag kommit väldigt sent plus att affären stänger fyra timmar tidigare än tänkt, så hade inte blivit mkt jobb ändå. Att komma hem från malmö hade dessutom varit lika svårt..
Hela denna helgen har bara varit helvete med tågen. Inga tåg gick ju mellan malmö-köpenhamn på fredagen då jag givetvis skulle jobba.. de 20 minuterna det skulle ta mellan kävlinge-malmö tog 2TIMMAR och tjugo minuter, satt fast utanför malmö c. sen fick man ta sig vidare till hyllie, buss därifrån till kastrup och sen ta tåget till köpenhamn därifrån.. Likadant hände igårkväll när jag skulle hem.. drygt! Hoppas dem löser allt detta snart så man ska slippa vara orolig baraför att det ligger lite snö på marken liksom...

Okej, vad tråkigt, men måste bara skriva av mig om skitet ibland :P hehe

Väldigt skönt att vara ledig idag i alla fall, sen ska jag jobba fram till och med torsdag. Håller på att förbereda inför sale efter jul. Sjukt mkt att göra eftersom 75 % av sortimentet ska på rea och det reas med 50-70% rabatt.

Menmen, nu ska jag inte skriva massa tråkigt :P






RSS 2.0