svart med guldklick





Invigde min nya kjol i lördags när det var fieri för mamma :)


Lördag




Sötaste flickan på bilden ovan, eller hur? =) Hon blir bara busigare för var gång man ser den lilla rackaren! Har haft lite mys med henne nu idag men såg henne ju faktiskt henne igår också då det blev en tripp till svedala. Fick äntligen mitt hår fixat och slingat, hela fem månader sen sist, så det är super skönt! Adam fick hans hår klippt också medans vi ändå var där. Annars har det inte hänt så mycket mer i dagarna än att mamma fyllt år och en estelle sessa blivit född! :)
Nu om ca en halvtimme kommer lite gäster och det är dags för firande av mamma. Så hoppas min mage blir fylld med massa god mat (är sjukligt hungrig). Men det blire nog bra :)



8



Ska prova denna nya mascara..

Tjena, tjena! Har inte hört av mig på ett tag, som det ju kan bli ibland. Men har sen sist hämtat hem föräldrarna från kenya, jobbat och latat mig. I lördagskväll efter jobbet så åkte elin & jag in till emma för att fördrinka lite och umgås innan vi tog oss vidare till mynta i stan och satt där och pratade vidare resten av kvällen :) Trevlig kväll med tjejerna alltså!

Idag har jag varit en släng i eslöv och fikat och sedan vidare till lund för att köpa lite behövligt smink och nu har det visst redan blivit kväll! Hörs snart!


Makroner




Spana in mina makroner som jag har lyckats baka! Andra gången gilt alltså eftersom det blev kasst den första gången. Men nu var det ett annat recept och det gick mkt bättre. Tror dock att jag kan få till lite snyggare till nästa gång nu när jag vet mer hur man gör och hur det blir :) Har dock inte fått till några bra bilder men denna får väl duga. Godare än jag trodde är de också, har knappt smakat sådana här minibiskvier.


♥dag





Idag har det bara varit en vanlig tisdag, ingen dejt med killen alltså.. Har jobbat hela dagen och kom hemvid åtta tiden och har sedan dess ätit och tittat på top model. Ganska lugn kväll blir det som fortsätter framför tv:n och project runway. Glad dag på er♥


3 par för 60







På promenad genom stan..


....schalalalalalalala schalalalalalalalalala schalalalalalalalaleheheheej








Ja då låg det massa snö på marken imorse när man vaknade. Kanske inte det man önskade men det är solsken och ganska varmt ändå, så det är okej :) Gick en liten promis för någon timme sedan i solen och käkade lunch på Sandy's. För kvällen är det inga särskilda planer så vi får väl se vad som händer.


Jacka




Denna sak köpte jag igår på Gina för 50 spänn som från början kostade 700 spänn :) Den är mysig och jag gillar den!


svart&guld





Jag idag


Details



HJÄRTA

BÄLTE FRÅN GINA

GULDTOFFS FRÅN H&M


Halmstaden




Nä men hej!

Hinner inte med att skriva här märker jag, men försöker så gott jag kan. Blir så mycket när jag kommer hem 8-9 på kvällen och ska hinna laga mat, äta, diska, duscha och allt sånt där tråkigt.. menmen, nu är det ju faktiskt helg och ledigt =)

Har varit i Halmstad sen igår och mest tagit det lugnt! Såg Hamilton igår på bio, den var väl sisådär.. Idag har det blivit slapp morgon och sedan lite shopping och fika :) Men har bara köpt rea-saker så mkt pengar har jag inte blivit av med!
Ikväll blir det väla Mello på tv:n och så ska jag laga till fläskfilé med potatisgratäng :) Hoppas det blir mumsigt!


Guldkuvert




Den här skinande väskan från gina inhandlades och invigdes igår!


Söndagssol



Sitter i soffan här i Halmstad hos adam och väntar på att degen ska jäsa klart till mina bullar :) Det blev att Johanna kunde vara katt- och huspssare denna helgen hemma i Kävlinge turligt nog!

Har haft en ganska bra helg här uppe men kallt som fasiken! brr, hoppas kylan inte kommer hålla i sig allt för länge till..
I fredagskväll var det soffmys och pizza och igår shopping på dagen och fest på kvällen! Idag är det ganska segt men ska ju baka klart mina bullar och senare blir det kanske promendad :) Ikväll blir det tacogratäng till middag, mumma! :)



RSS 2.0