Torsdag


God kväll!

Haft en skön ledig dag idag, hunnit med ganska mycket faktiskt =) Hatar tristess/rastlöshet och bara sitta hemma och inte göra något en längre tid, i alla fall inte själv. Utan vill gärna göra saker ofta!

Igår så blev det i alla fall att jag gjorde de där skorporna :) Tror dem är slut nu, för jag har inte sett till dem sen igår då mamma och pappa började knapra på dem :P
   Adam kom också hit igår´=) Han hjälpte faktiskt till med bakandet, en gnutta hehe. Annars så bara vi hade det härkigt hela kvällen och såg på tv och sen en film. Det blev P.s I love you + popkorn. Har faktiskt inte sett den filmen innan, men den var himla bra men sorglig..

Dagen idag började med att jag tog en körlektion i lund och sen tog oss adam och jag till nova och åt på Wok kitchen, vilket slutade med att jag åt upp det sista från adams tallrik haha. 
   Hyrde film hann vi också med! I rymden finns inga känslor blev det och jag fick den för 25 spänn :) Den var verkligen inte som alla andra filmer, men den var bra!
   Har dessutom hunnit träna idag med, det blev gympaXstång denna gången. Känns himla bra att ha börjat med träningen igen!

NÄ detta var allt för mig denna dagen. Kram♥



Kommer med den sista glömda outfiten från i höstas nu då! :)






Sunnyside




Solsolsol, wow! Känns fruktansvärt ovanligt med sol vid den här tiden. Man känner sig helt chokad ju :P
Som när jag gick från jobbet igår och kom ut från ströget till rådhusplatsen där det är helt öppet och jag insåg att det var soligt och härligt väder! Tog några minuter innan jag kunde sluta kisa, blinka och blunda för att anpassa mig haha. Jag tycker man känner direkt hur bra kroppen mår och hur den bara lapar i sig energi oxh D-vitamin! För varje sekund känns det som man gör kroppen så fruktansvärt nyttig. Så här års lider man för fan stor brist på sol, deprimerande.. Men för varje dag som går ju desto närmare kommer våren och all härlighet med det :) Och Idag är det ännu mer fantastiskt väder! Helt fantastiskt på min lediga dag och allt! wieeeee
Nä okej, ska sluta med mitt tjaffs nu.. Men längtar som in i till våren..








Onsdag 26 januari



Fuckfuckfuck... Börjar med att förlora inlägget jag precis skrev. Har jag blivit så ovan med bloggandet så att jag glömmer att jag inte kan lämna en nyttinlägg-sida utan att spara eller publicera. Sjukt irriterande! Menmen får väl försöka skriva om ngt liknande..

Idag är väl allt ganska bra här. Har jobbat och sitter just nu vid datorn, tydligen.. Går ganska segt på jobbet nu, inga kunder liksom, men det är ju fortfarande januar i-fattigmånaden. Får hoppas att det stömmar in lite fler snart så att det händer lite mer :) Menmen, kan vara glad över att jag fick en gratisbiljett idag utan att bli försenad och passade på att posta  den direkt idag så att det inte ska dröja för länge tills jag får min skrapbiljett. Skånetrafiken är ju så sega på det..

Annars idag så tänkte jag baka lite =) Har inte så många ingredienser hemma så det får bli ngt enkelt. Tänkte mig kardemummaskorpor, lite halvkakigt sådär liksom men himla gott!
  Och kan säga grattis igen till anna som fyller 19 år idag! :D




Black


Har faktiskt någon outfit kvar sen i höstas som jag inte hann visa innan jag vilade från bloggandet i höstas, så tänkte att jag kunde slänga in den nu istället :)

Tema svart&prickar:







Klänning & smycken från H&M--Strumpbyxor från Next


Smile





Coffe in Halmstad, två veckor sedan..

Ett stort fett smajl på läpparna framöver då, alltid, hrmm.. Haha.. Just smile


Update


Kanske man ska uppdatera här lite oftare? :P

Jaja, var ett tag sen jag skrev ordentligt, fortfarande... Menmen, nya tider nu!
Tänker inte babbla på om den senaste tiden om vad som hänt och sånt.. Iofs har det väl inte hänt ngt, så spelar ingen roll.

Kan säga att just nu sitter jag och målar naglarna fina och kollar på den dåliga handbollsmatchen.. Får passa på med sådan lyx nu när jag skaffat mig lite mer fritid efter jobbet, just nu i alla fall. Har faktiskt både hunnit träna idag och igår. Fast idag var inget vidare, körde afro men det var tråkigt, ingen rolig koregrafi alls och det hade liksom ingen knorr i det typ.. Men då vet jag; tisdagar klockan 16,00 så är det ett kasst afropass, medans det jag körde i fredags var betydligt bättre :)

Imorgon arbetar jag också för att sedan vara ledig torsdag&fredag, jobba lördag och vara ledig på söndag =) Sen imorgon kväll ska jag träffa adam, ska bli skönt att slippa gå från stationen hem Hahaha.. nää bara skoja. Men ser fram emot att få mina nya träningsbyxor som han köpte med rabatt igår på intersport, behöver egentligen en hel uppsättning nya träningskläder!

Nä nu ska jag sluta skriva mer som skulle vara ointressant, men återkommer så snart jag har något att skriva.

Kram ♥


RSS 2.0