Christmas

 

 
 
Nu är det bara 6 dagar kvar till julafton, denna månad har gått så fort! Ja hela hösten har också rusat förbi!
Hade vår sista miniföreläsning idag så nu är det bara plugg på egen hand fram till tentorna i mitten av januari.. Absolut inget direkt månadslångt jullov då det är så himla krävande tentor.. Menmen jul- och nyårsledighet får det i alla fall bli :-) Åker ner till Skåne nu i helgen och stannar där till nyår, så det blir vanligt julfirande med familjen :-)
 
Avsaknaden av snö gör ju julkänslan lite svagare men i söndags hade vi tjejer i klassen julfirande så då blev det bättre! Vi glöggade, åt massa julmat, gröt och julkakor :-) Jag hade bakat mini polkagriscupcakes och mini pepparkakscupcakes samt gjort brända mandlar. Hann såklart också med att spela julklappsspelet och dessutom att dekorera massa pepparkakor!
 
Fick bara en bild från i söndags och det var på de fina pepparkakorna!
 

SnöSkåne

 
Lämnade idag ett torrt Halmstad för ett betydligt vintrigare Skåne! (ska dock ha snöat I Halmstad nu men som kanske redan regnat bort?) Är nere på en liten miniweekend och ska bl.a. träffa vänner och slinga mitt hår! Tog dock 40 minuter extra att komma hit pga Svens påverkan på tågen..
 
Annars så är det ju faktiskt redan den 7:e december och jul! Har varit en "bloggtorr" höst hehe.. Men det har tuffat på som vanligt med många roligheter och en del plugg. Någon tenta blir det dock inte förens i januari och sista föreläsningen för året blir den 17:e tror jag! Sedan dröjer det inte länge till julafton :-)
 
 
Lite bilder från en ost&vin-kväll hemma hos mig med Camilla, Madde, Matilda och Jenny för någon vecka sedan :-)
Goda ostar, charkuterier, kex och frukt! Mums!
 
Jenny och jag hade visst samma outfit ;-)
 
 

RSS 2.0