Resa bokad!


Playa del Inglés - Bild 1
Playa del Inglés - Bild 14
Gran Canaria - Bild 19
Gran Canaria - Bild 15

Bokade för några timmar sedan en veckas resa till Gran Canaria! Så nästa lördag åker jag och adam dit för att njuta av ledighet, värme och bad :) Vi ska till orten Playa del Inglés så det blir chartercharter all in!


Pälsväst




Idag


Ny telefon





Tänkte att det var dags nu att byta ut min nu tre år gamla röda mobil! Men jag håller mig fast vid sonyericsson fortfarande och valde Xperia Arc S. Snygg, bra och med stor skärm! Så på fredag går mitt nya telia abonnemang in och mitt tele2 försvinner :)


Helg




Är hon inte babylicious? ;)

Helg med fredag som start: Hade lång jobbdag i fredags och slutade inte förräns kvart över sju och var därmed hemma vid nio. Lilla Filippa var på besök så jag möttes av henne när jag kom innanför dörren, pigg och söt! Hon är forfarande en liten, liten plutt, så de kläderna jag tagit med från next var alldeles för stor hehe, men hon växer nog snart in i dem.

Lördagen startadade redan klockan 06.55 då väckarklockan ringde och en timme senare var jag på väg in till Lund och kära Polhemskolan för att skriva högskoleprovet.... Dagen gick snabbt med pauser mellan passen. Men det var väldigt många frågor jämfört med tiden :/ De har ju ökat med 38 frågor på det nya, utan att öka tiden, så hann verkligen inte med alla frågor.. men annars gick det väl helt okej. Får se när jag får resultatet om ca en månad!
   Det var i alla fall roligt att träffa Sara och Mathilda med Anna på lunchen! Vi gick på Viggos och käkade burgare och snackade :) Såg flickorna på kvällen igen och mös med film och godsaker!

Idag har det dock varit en lugn dag och resten av kvällen lär bli detsamma :P Men en springrunda har jag faktiskt lyckats ta mig ut på!




Dagens outfit





•Klänning & skärp från H&M
Skor från Wera/Åhlens


torsdag



sommar ♥

Känner mig ovanligt pigg och trött idag, inte ofta det va.. hehe. Nä men tror min pigghet beror på att jag var ute och sprang innan frukost idag! Ja, det är sant :) Men blev ju rätt så trött av det också på sitt sätt.. Annars så har jag hunnit med lite småsaker bara, bl.a. städat lite och gjort lite ärende och andra små saker. Har en del att göra resten av dagen också.
Men ikväll ska jag träffa Adam i alla fall :) Sen på söndag sticker han iväg och gör högvakten igen i typ två veckor.

Imorgon blir det jobbilijobb och på lördag höskoleprovet! Första gången jag sätter mig ner och gör ett prov på 1,5 år då.. Har aldrig gjort det förut så det ska allt bli spännande :) De är ju ett helt nytt högskoleprov denna gången med mer matematik, vilket passar mig mkt bättre eftersom den andra delen är det jag varit sämst på under hela skolan....språk :/ Jaja, vi får väla se hur det går.

NU blir det dock mat, som jag lagat hehe.


Nail stickers




Har i några veckor nu letat efter viva la divas nagel folie som ju ska vara ett bra och mkt billigare alternativ till minx! Har fortfarande inte funnit det än men har iofs bara letat på Åhlens i Halmstad..

Men såg dessa på svarta med stjärnor inne på H&M igår, finns i leo också, fast vill ju helst ha metallic guld och silver :) Men dessa blir nog coola ändå! Ska se när jag har tid att pilla dit dem också, har ju inte så mkt tålamod för sådant petigt.. så om det blir fint kan jag inte lova:P

Imorgon är det jobb och sen Halmstad i helgen!


oldie..


Bara en gammal outfit jag inte visat, bar detta i slutet av juli på mathildas & saras avskedsfest... då man ju fortfarande kunde ha bara ben!




Förrigårens





I cerise




Titta min fina nya lunchlåda i en härlig färg såklart! Endast 19:-


Hej! Sitter här nu innan jag ska gå och sova, klockan var visst mer än jag trodde.. Annars sitter jag med lilla spinnande julle precis här brevid på skrivbordet. Har jobbat idag och kom hem i tid! 19.40 tåget var alltså i tid, kom till och med in en minut innan, kunde knappt tro vad jag såg haha! Nä men det var skönt att slippa stå och frysa i en obestämd försenad tid :)

Annars är det inget mer att säga direkt. Händer inte ngt särskilt de närmaste dagarna framöver, blir nog ganska lugnt. Så godnatt!


Bebismys







Just nu sitter jag hemma hos emelie & david och har massa mys med lilla Filippa. Denna gången har hon dock varit vaken en lång stund, rekord ;) hehe. Annars så är det massa fotbollstittande här och Sverige gjorde ju första målet för bara några minuter sedan =) Har varit ledig denna dagen så har gjort lite ärende men annars bara varit hemma! Imorgon är det jobb, likaså på torsdag!


Rosa armband



Var innan jobbet idag inne snabbt i Lund och hittade detta fina, rosa armband från lindex som är med i årets rosa-bandet kollektion. Är slut på hemsidan redan men ute i butikerna finns där i alla fall flera stycken :) Passade på att köpa ett vanligt rosa-band också.
Jobbade 12-17 idag, så det var en kortis dag och det var väldigt skönt att komma hem lite tidigare. Nu ska jag se lite på bevvan och sen sova! Godnatt


Helgen


Hej!

Te-drickande och hollywood fruar-tittande försigår just nu här hemma för min del. Kom hem sent från jobbet eftersom 19.40 tåget från lund ALLTID är försenat nu för tiden sen de börjar gå enda nere från Ystad, jag menar det enda man hörde förra vintern var de försenade/inställda tågen till/från Ystad. Nu ska de tågen störa resten av skånes trafik, ännu mer helvetesvinter väntar alltså.. Men tågfrustrationen ska jag inte plåga denna bloggen med för mkt, trots att jag i princip aldrig nämner ngt jämfört med hur ofta det är problem, ehh varje dag.. käft.

I helgen jobbade jag lördag. Fast stannade ändå uppe till två på fredagskvällen hemma hos adam, tiden bara går fort ibland. Lördag kväll spenderades här hemma med adam, tv och pizza + choklad :) Myspys! Igår gjorde jag lite allt möjligt men var ganska utmattad under dagen, så en långsam söndag var det.

Denna veckan blir det jobb och ledighet, och ja sen får vi se vad som händer!



Baby på besök





Bilderna är från i torsdags då vi fick finfint besök :) Välkomnandet av den lilla tjejen firades med rosa champagne och prinsesstårta! Lilla sessan själv sussade dock mest hela tiden :)


RSS 2.0