Leo söndag


Outfit igen då, min mysiga nya kofta från H&M satt då på :)







Det var ganska varmt och fint väder då den 19 september, för jag kunde tydligen ha en tunn kavaj när jag var utomhus :)




30 september



Känns bra att ha fått lite cash på banken denna sista dagen i månaden :) Nu har jag dessutom äntligen lyckats få internetbank för mitt danska konto så att jag har mer koll och kan föra över pengarna till mitt svenska konto, väldigt efterlängtat!

Idag vaknade jag prick klockan åtta. Det är väl typiskt när man för en gång skull har lång sovmorgon haha, men tydligen ville hjärnan vila från vila :P Fick ju faktiskt gjort massa nyttigt där på morgonen ändå, skönt att ta det lugnt för en gång skull också :) Klockan ett var det sen dags för jobb, men städade mesta delen av tiden fakitskt..
   Hemma klockan åtta och jag har ätit, duschat och glott på idol och lite gustavsson nu. Inget mer intressant.

Imorgon är det jobb ingen och sen tar jag helg! Gott :)




rosor


Har ju fortfarande lite outfits på lager som jag inte lagt upp. Här är en som är från saras tjejmiddag :)





Rosklänning: bikbok danmark




okej


Ja hej :)

Tittar för tillfälligt på idol denna onsdagskväll!

En liten sammanfattning kanske av den sista veckan av mitt liv som jag inte har bloggat om :P Haha
Inget särskilt har väl hänt.. I torsdags var det jobb & förberedelser inför rean, skulle egentligen jobbat till tio på kvällen men vi blev klara vid åtta :) I fredags jobbade jag morgon till kväll och träffade adam på kvällen och åkte från honom tidigt på lördagsmorgonen. Jobbad fem timmar och var hemma redan klockan fyra och på kvällen var det biodax igen med adam! Denna gången såg vi wall street, en helt okej film =) I söndags var det enda speciella som hände att vi drog på prova-på-klättring igen, klarade det bättre denna gången :)
    Mån-ons nu har det bara varit jobb och jag ska jobba torsdag&fredag också. Fast imogon börjar jag inte förräns klockan ett, sovmorgon på det alltså :D

Nä fy fan ad tråkigt jag skriver, men bra för mig för jag får tänka efter vad som egentligen har hänt den senaste veckan... wellwell..

gokväll!


....


Kan bara säga att gud vad tiden går fort!... Men säger bara hej nu ovh får uppdatera mer imorgon :)


kväll





Hur kan dagarna gå så grymt snabbt ibland, ja idag då. Eller kanske inmte snabbt, men tiden försvinner utan att man hinner med så mkt :P
   Jaja, åkte i alla fall in till malmö och köpte massa smink :) samt en fin rosa sak från hennes. Efter malmö vistelsen så har jag bl.a övningskört runt lite, först till stora harrie sen vidare till örtofta, eslöv och sist hem.
   Nu har jag druckit thé och tittat på idol :)

Imorgon börjar förberedelserna på jobbet inför sale som vi har lördag & söndag. Så imorgon är det jobb 13-22 :/ Så är hemma strax innan tolv..

Menmen, ha en fortsatt trevlig kväll!


bröllops kläder




Haha, tyvärr är detta den bästa bilden på det jag hade på bröllopet. Men att den togs mitt på natten efter all festligheten kan vara anledningen :P


Vigseln


Tänkte att det var dags att visa lite bilder från bröllopet som jag var på för några veckor sedan :) Och jag börjar med vigseln!



























ledig dag



Hejsan!

Idag har jag en ledig dag från jobbet, kan säga att det är ganska skönt :) Har inte gjort så mkt men ska åka in till malmö snart,klockan två för att fixa lite grejer snabbt och sen ska jag hem igen. Annars idag så tänkte jag göra saker som jag annars inte hinner, typ. Lite allt möjligt alltså.

I söndags var jag och adam faktiskt på bio på kvällen :) Vi såg the american som var lite annorlunda faktiskt, men bra :) Dem är ju faktiskt i sverige i början, okej de första fem minuterna typ.. :P
   Efter filmen så glodde vi på valvakan resten av kvällen som alla andra väl :P

I måndags så var det jobb under dagen och klockan sju var jag hemma igen. Sen stack jag till emma där elin också var för att titta på någon film vilket vi aldrig hann med  :P

Igår så kom adam och hämtade mig efter jobbet vid åtta och sen var han hos mig en liten stund för han skulle upp tidigt idag och jobba!

Nu ska jag fortsätta på min lediga dag!






19 september


Hej&goddag

Igår och idag har det och är det jobbfria dagar för mig! Mycket skönt :)

Igår städade jag mest hela dagen och sen på kvällen drog jag till kära sara som skulle firas att hon precis fyllt år! Det var jättekul att träffa tjejerna igen :) Vi har alltid lika kul. Menmen. Sara bjöd på massa tacos och god efterrätt, och sen ytterligare chips och godis :P Vi såg dessutom den där skräckisen paranormal activity.. Läskigt...
   Efter vistelsen hos sara så kom adam och hämtade mig i lund och sen åkte vi hem till honom :)




The vote day






NU har jag röstat för allra första gången i mitt liv! :)





2324





Från förra fredagen..

Den där blomsaken är från B-young :)


Flåt


Var liten stund sen jag skrev och vad som hänr där emellan kommer jag knappt ihåg :P
Men. I tisdags, ehh, jo jag var på körskolan på morgonen och sen på dagen åkte adam och jag in till lund får att äta med mina kuponger på Max! :) Ja, det var därför vi träffades. Måste bara säga att garlicpommesen där är så sjukt goda! Men när vi ändå var där så gick vi på nova lite och sen åkte vi hem och bakade misslyckade kakor :P :( På onsdagsmorgonen skjutasde han mig till stationen.
  Ja och i onsdags var det jobb som gällde hela dagen och igår likaså, samt att jag gick på teorilektion.
Idag har jag jobbat mellan elva och fyra sen gick jag lite på ströget och sen direkt hem, ätit och ska nu se på idol och städa hela rubbet här uppe tror jag..




glansig sak


Här kommer en till outfit jag inte hunnit visa än! Den togs förra lördagen då adam, jag, emma och christian var och bowlade i malmö :)





Og


Hejgodkväll!

Sitter för tillfälligt framför tv:n men glor inte. Såg biggest loser för ett tag sen i alla fall :) Kom hem precis klockan åtta från jobbet! Började klockan tolv idag så adam skjutsade mig till stationen så jag kunde ta tio över tio tåget eftersom han ändå sov över från igår =)

Men ska berätta om helgen: I fredags spenderade jag min tid hos adam då vi såg på film & åt mina brunisar! Det var The road vi såg, skrämmande men bra film.

   I lördags var det bröllopet! Men innan dess massa jobb i trädgården hos adam, fast jag gjorde inte så mkt :P Dem har ju precis byggt pool och då blir hela trädgården köttad! Men den är på rätt väg nu =]
   Men till bröllopet, det var jätte fint och kul! Och stort, över hundra gäster =) All cred till toastmastrarna som var roliga och lagt upp det hela väldigt bra med mkt humor och variation. Sen var det ju säkert femton olika tal också. Maten var också precis i min smak dessutom! Det var allt som allt en väldigt bra kväll :)

I söndags gick väl bara dagen utan ngt särskilt märkvärdigt. Gick ganska slött.. Ja det var väl det :P







Förra fre-kvällens outfit


Ja, förra fredagen så spenderade jag ju kvällen hemma hos mathilda på grillkväll! :) Då hade jag min spetströja men switchade om till de nya indiskabrallorna jag köpt samma dag samt mina gråa mocka skor och silver smycken.








Tre goda ting


Här är tre av de nya plagg jag handlat den senaste tiden =)







1. Från H&M 2. Från Åhlens 3. Från bikbok


fredagsfredag




Har väl egentligen inget särskilt att skriva direkt. Men kansäga att jag nu hittat en bättre klänning till bröllopet imorgon som nog blir bra :) Mycket billigare än den andra jag köpte, tur det! Hoppas det blir  trevligt imorgon då! Jätte nyfiken på hur ett bröllop egentligen är.

Ikväll ska jag hem till adamski igen och käka mina brownies jag gjorde tidigare idag :) Hoppas dem är goda bara :P

Jaa, det var väl det. Orkar inte skriva mer, fick huvudvärk för en stund sen av någon anledning och är supertrött! Men kommer med bildinlägg sen istället! =)


Onsdag



Ibland blir man bara så trött på saker..

Menmen. Idag och igår har jag jobbat massa, gått upp tidigt och kommit hem vid åtta eller senare... Idag på jobbet gick det så hiimla långsamt.. På pausen gick jag i alla fall ut för att kika på klänning till bröllopet Hittade en jätte fin på b-young som jag faktiskt köpte :P Men är ikke helt säker, så om jag hittar ngn annan så kanske jag lämnar tillbaka den. Men den är i alla fall ljusrosa med volager på framsidan :) Köpte även en annan sak på b-young som var mkt fin! Är annars väldigt sugen på en långklänning från vila :D men sådant måste ses över innan köp :P

Imorgon ska jag jobba kort! 10-14. Sen tänkte jag gå i stan i malmö och leta klänning odyl. Sedan blir det teori på körskolan och sen hem igen på kvällen och på fredag, lördag & söndag är jag LEDIG! =)





Fre-dagens outfit


Förra fredagen var det dags att använda den vita spetströjan igen :) Var ju och shoppade med mamma i lund på min lediga dag!





Biggest loser


Här sitter man och glor på svenska biggest loser och dricker thé :) Har aldrig fastnat för det amerikanska, men detta verkar bättre.

Idag har jag jobbat 10-18, gick faktiskt ovanligt snabbt idag för en gång skull! :) Var som vanligt när jag har en-timmes pauser ute på ströget och kikade ;) Brukar bli att jag bara hinner med att hasta igenom h&m eftersom det är så stort. Men det är väldigt viktigt att jag hittar en klänning till på lördag då jag ju ska på bröllop! :O Det blir väl att jag får gå i ngt fult.. Där finns inte många finklänningar i affärerna och finns dem så är där bara stora storlekar kvar som vanligt :( Menmen, det ska bli så kul att gå på mitt första bröllop :)

NU ska jag dricka vidare på mitt thé och se vem som åker ut i BL.




bluesnake




En ny klänning från indiska hade jag på mig i onsdags på ullared :)


Söndag 5 september


Hejsan!

Sammanfattnigvis av helgen så var ju jag hos mathilda i fredags =) Anna, marie och linda var där också och massa god mat intogs! Igår jobbade jag mellan 12-16, kort och lagom hehe. På kvällen kom adam hit och åt middag och sen stack vi till malmö med emma och chrille för att sprla bowling på big bowl vid nio =) Gick väl helt okej! Efter bowlingen så satt vi oss på lilla torg till sisat tåget gick hem. Var faktiskt riktigt trevligt :)

Idag så har jag inte gjort mycket alls. Efter att adam och mamma och pappa stuckit så låg jag och somnade på lite olika ställen i huset, var helt sjukt trött och tung.. Men har hunnit städa undan på rummet i alla fall.

Imorgon och på tisdag blir det jobb för hela slanten, så inget roligt då inte.. Men det är bra att jobba för man får pengar och har inte tid att shoppa.. hrmm, okej kanske ändå :P






Vit spets







Min outfit från i lördags! Den vita spetströjan är ny och från gina. Halsbandet & armbandet är nya de med, kommer från indiska :)


3 september



Höst alleredan!

Jaja, kan säga att det märks, det där med hösten alltså. Måste nästan börja använda fingervantar på morgonen :/
Det jag alltid mest ser i fram emot varje höst är alla nya höstkläder ( speciellt i år av någon andledning är allt extra snyggt :P tror dessa trenderna som är nu är precis perfekt för mig och det jag verkligen gillar :)´Speciellt skotrenderna, jobbigt att vilja ha varenda par, typ x) ). Annars är ju bara känslan av att komma inomhus när man varit ute i kylan lite sådär halvmysigt :) Sen känns det extra passande att dricka massa te under en filt med raggsockarna på och bara ha det mysigt framför en film, eller nåt :P Och det ska gärna regna utomhus så man kan höra det där smattrande ljudet!

Hmm, vet inte varför jag kom in på det.. Menmen. De senaste dagarna har jag väl hittat på en gnutta saker faktiskt. I tisdags var det inget speciellt direkt. Träffade jobbcoachen, jobbade och gick på infomöte på körskolan. På kvällen sedan kom adam hit och på onsdagen åkte vi till ullared :) Handlade en del saker, bla en ny lock/platttång som verkar väldigt bra faktiskt! ( OBS! Såg han ullaredsMorgan flera gånger)


  

Igår jobbade jag 10-15 och sedan tog jag en körlektion och gick på den första teorilektionen. Kom hem efter åtta ngn gång.
   Idag så var jag hos tandläkaren gansksa tidigt på morgonen. Allt såg fint ut :) Men det var sista gången jag gick gratis, sen blir jag ju för gammal.. Efter det så åkte mamma och jag in till Lund och nova. Blev lite shopping där :)

Ikväll ska jag på grillkväll hos mathilda! Ska bli kul att träffa tjejerna igen :) + att smaka det mathilda bakat! ( Ps. det rimmade :D )



RSS 2.0