Instagrambak

 
Kul att kika igenom sina instagrambilder lite :) Också roligt att se vad man bakat det gångna året och jag har samlat ihop en del av det i detta inlägg! Mumsmums :)
 
-Marshmallowkladdkaka   -Ananaspaj   -Banancupcakes med chokladfrosting   -kolakakor
 
-Kolagräddjordgubbstårta   -Kanelbullar   -Vitchokladkladdkaka med blåbärsvisp   -Chokladhavrerutor
 
-Gino   -Kakao/pepparkakstryffel   -Hallonmacarons   -Polkabiscotti
 
-Pepparkakscupcakes   -Vaniljpanacotta   -Saffransmuffins   -Home Made kakor
 
-Semla   -Chokladbollar   -Brysselkex och hallongrottor   -Banan & Chokladcupcakes
 
-Blåbärsmacarons   -Hallonmoussetårta   -Regnbågstårta   -"Hemmagjord" mjukglass
 
 
 
 

Chokladfondue

 
 
 
Nu ikväll till allsången smälte jag Maraboumjölkchoklad och Toblerone till en chokladfondue och doppade äpple, banan och jordgubbar i blandningen :-) Fy så gott det är! Mumsmums. Och jordgubbarna var fantastiskt goda!
 
Annars idag har det inte hänt så mycket, lite träning och så. Även om jag har mycket ledig tid så går dagarna så himla fort! Galet..
 
 

Kristall

             VINGLAS MELODIA 6 STKARAFF SELECTA 1 L
 
För några veckor sedan fick lagerhaus in dessa fina kristallglasen! Tycker kristall är så fint så tänker nog slå till på dem så småningom :) Har velat ha en sån whiskeykaraff sedan innan också och lagerhaus har ju den på bilden, kanske inte så äkta men den duger väl. Annars är det väl loppis som gäller för att hitta fina kristallgrejor :)
 

Midsommarafton

 
 
 
Midsommarafton i bilder! Trevligt sällskap av tjejer på eftermiddagen och kvällen fortsatte med Emma & Christian med grillmiddag och jordgubbar såklart :)) Slutligen avslutades kvällen dansandes ute i stan! Vi skulle gått till shotluckan som hade premiär den kvällen innan vi drog vidare, men det var alldeles för lång kö.. Tydligen har shotluckan slått upp dörrarna i år igen, dock inte 10 meter från lägenheten som sist utan nu är det nog snarare 50 meter, hehe..
 
Godnatt! ♥

Mjukglass

 
 
 
Förra fredagen var det dags att prova den nya mjukglassen som man fixar till och vispar upp själv hemma! Fixade de fint i små bägare och lite hjärtströssel på det :-) Det smakade väl helt OK men man har ju smakat godare.
 
Imorgon är det Midsommar! Som det ser ut nu så ska det bli regn under dagen men soligt på kvällen.. Menmen, hoppas på en trevlig midsommar i alla fall! :-)
 

Två i ett

 
 
 
Samma vecka som sista tentan skrevs hade Mathilda och Jenny gemensamt födelsedagsfirande och tjejmiddag! Det bjöds på bål, pajer och väldigt god chokladmousse men såklart också massa andra roligheter :-) En mycket rolig kväll med tjejerna helt enkelt!
 

träning-sol-svett

 
 
Bjuder på lite bilder på mig och min morgonpromenixoutfit från i förmiddags :-)
 
Idag har jag haft en skön dag och den började med en 45 minuters promenad och fortsatte sedan med lite solning i parken. Sen tränade jag till och med ett 35 minuters intervallpass på galgberget, fyfan vad intervaller är jobbiga, typ det värsta som finns! Kan lova att jag kommer få värst träningsvärken imorgon för jag tvingade mig dessutom till att göra massa rumpövningarna när jag kom tillbaka från springturen, hur jag nu orkade det!?
 
Nåväl, nu är det bara soffhäng resten av kvällen och så ska jag mumsa i mig vaniljkesella och bär! Tudeluu
 

Mumma

 
 
I veckan bakade jag dessa goda kardemummasnittar! Lätta att göra men för mig som gillar kardemumma väldigt mycket så är det inte lätt att låta bli att äta dem hela tiden.. :-)
 

Sommartider

 
 
Hellohello. Sommaren har börjat, hurra! Fast just nu regnar det dock och det är grått och tråkigt.. Har varit hemma i Halmstad sen tisdagskväll efter en dryg veckas jobb nere i skåne. Ska börja på "riktigt" vecka 27 och jobba sju veckor frammåt. Men tills dess ska jag spendera tiden här uppe i Halmstad i alla fall :-)
 
I veckan har jag mest tagit det lugnt och tittat på ganska många avsnitt av Greys.. I torsdags- och fredagskväll fick jag dock besök av Anna och vi har tagit oss igenom filmer, kakor, te, mjukglass, middag och popkorn. Igår var Adam och jag ute och åt på lilla torg som det också heter här i Halmstad :-) Kom dock en jäkla skur när vi åt, nästan så att "taket" brast, men maten var god ändå såklart!
 

Min dag

 
 
Är alldeles för seg med detta att lägga ut bilder, menmen. Här är i alla fall bilder från dagen jag fyllde år i april. Hade en super bra födelsedag! :-)
 

RSS 2.0