Helgen i Instagram




Fredag: Middag och drinks på Fridays i Malmö med Elin! Gooood blåbärsmojito och så silverkuvert på det!

Lördag: Bak med Anna--> Minimarshmallows-kladdkaka, yummi =)

Söndag: kväll med scones & te.

Instagram är kul :D En liten miniblogg!


Vaccinera 95 barn genom att blogga!


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv?

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på
unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


© UNICEF/Asselin

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten


Sofia skirt



Najs, najs & najs


Instagram




Följ mig på mitt konto sofial91 på Instagram :D

Så för ett tag sedan skaffade jag som många andra ett konto på Instagram! Så ni med smartphone, ladda ner Instagram så kan ni följa mig och mina bilder ;)


Glad blogg, 4 år!




Idag fyller min blogg hela fyra år!


påskdagsoutfit





Här ser ni mig i en klänning från H&M som jag hade på mig i söndags när det var lite kalas här hemma :)


Fridaynight





Lite pics från i fredags bara :)


Annandag Påsk



Från gårdagens kalas.. Cakepops & mumsig marängtårta med hemmagjord maräng, blåbärs- och vaniljglass. Men man fick se till att inte äta för långsamt för tårtan smälte vääldigt snabbt!

Sista påsklediga dagen idag. Den har spenderats med slapp framför tv:n hos adam och inte så mkt mer här hemma..
Igår var det kalas för mig och pappa, han fyllde ju faktiskt år igår! Så vi hade lite gäster här hemma och åt ost & kex, grillat och massa sött till efterrätt.. Fick ju fina presenter också som kommer komma väl till användning :)

Mmm och imorgon väntar jobb samt nästa två kommande dagarna.. Så ingen sovmorgon imorgon inte..


långfredagens kvällsklädsel




Lite kassekvalitet men detta var det jag bar i fredagskväll :) Hade på mig en blus från gina samt mina discopants från AA som jag köpte redan i december förra året men som inte använts förrän nu!


PÅSK



Drinkade cosmos i fredagskväll med adam innan avfärd till lund! Asgott i mina nya, perfekta glas jag fick av adam i förskottspresent!

Aaa vilken bra påskledighet man har haft dessa dagarna! Med fortsättning idag & imorgon :)

Torsdagen startade med cut i tån, ajaj. Men kvällen tillbringades med att fira adam lite i efterskott. Så vi grillade och jag gjorde en ananaspaj och myste med film!

I fredags var det äntligen dags för barhäng med flickorna mina! Samt adam och annas sis sandra. Satt och smuttade på goda drinkar och drog sedan vidare till maries korridorsfest på helsingkrona! En helt klart kul kväll!!

Igår bakade jag cakepops till kalaset ikväll och sedan körde jag till mathillda och hade mys framför tv:n med lite påskgodis :)


22 år!




Idag är det min lilla beachboys födelsedag! Hihi, grattis! ♥


April, april




Wiee, ny månad med hopp om mer grönska och varmt & vackert väder. Men den närmaste veckan ser dock inte så lovande ut...

Har haft en skön men kort helg som ju avslutas idag. Hade en härlig kväll med anna i fredags med film och bakning, lika najsigt som vanligt! :)
Igår var det jobb och kvällen spenderades ensam hemma med alla lampor släckta i huset och massa tända ljus under earth hour! :P
Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än lite hemmaträning! Cyklade dryga milen på motionscykeln, hoppade hopprep i 8 min och rockade 8 min samt utövade x antal styrkeövningar. Känns skönt att jag fick det gjort!

Nu är det några timmar kvar på denna helg och sedan väntar tre arbetsdagar för att sedan ta lite påsklov :)


RSS 2.0