En outfit


Här är nästa outfit som jag icke visat.. =) Tror det var för någon vecka sedan jag hade detta på mig.






13 oktober


Hejhopp! Har väl kanske inget roligt att skriva om som jag orkar :P

Igårkväll efter jobbet var det i alla fall dags för personalmöte där det pratades om hurdan vår situation för affären är. Eftersom england styr hela next runt om i världen så är det ju dem som bestämmer och det ska bli en del ändringar. För personalen i vår butik är det nu tilldelat 325 timmar i veckan nu ska det gå ner till 208 timmar :/ Ungefär en tredjedel ska bort. Så imorgon ska en supervisor flytta till ett annat next i danmark och sen denna veckan har två fått sparken osv. Så det är ju väldigt tråkigt. Menmen, för mig blir det nog ingen större skillnad, lär ha kvar samma antal timmar i mitt kontrakt :)

Idag hade jag bara en kortis dag på jobbet. 12-16 :) För en gångs skull var jag inte hemma vid åtta eller senare, utan idag var jag hemma klockan sex! Men har redan blivit rastlös så håller på att baka nu =)




Kram


Måndagmåndag



Ojojoj vad rörigt det är på jobb nu och kommer vara de kommande veckorna skulle jag tro. Helt omorganisering, menmen ska inte gå in på det..

Tog mig faktiskt till jobbet idag, är inte sjuk längre men fortfrande ganska förkyld, samt att mina ögon har varit extremt irriterande och röda de senaste dagarna. Vill kunna börja träna för en gång skull, så hoppas jag blir helt kry snart!
   Jobbet idag flöt ändå på ganska bra. Men vi fick den en sjukligt stor leverans idag, biggest ever till och med =/ Har fortfaranade massa, massa att göra med det en lång till framåt skulle jag tro :P Var dessutom sjukt obemannade idag, enligt min mening..

Helgen var väl ganska lugn och behaglig i alla fall. På kvällen på lördagen tog jag det bara lugnt och glodde på tv hos adam och käkade pizza :) Igår gjorde jag heller inte så mkt.. Supportrade adam när han spelade match, tyvärr lyckas dem alltid förlora när jag tittar :P Annars så var jag mest soffliggande hos adam och spelade lite tv-spel och så. På kvällen var det godis & film som gällde, fan måste ju sluta med sånt skit :P

Nu fortsätter jag mitt tv-tittande.. =)



Okej, så mkt ska jag nog inte träna och gymma... hehe..




Lördag




Idag har jag faktiskt tagiot ledigt från jobbet pga mitt tillstånd. Men jag hoppas som in i att jag ska bli frisk imorgon. Ja, förkylningen kommer väl hänga kvar lite till men det andra verkar påväg bort :)

Jaa, så mkt har alltså inte hänt idag. Ätit frukost, varit lite på datorn, sorterat bland smyckena och sådana skitsaker :P

Ja, det här var mitt läge just nu. Ha det bra med er! Kramkram


nerver ends


Jaha, fortfarande inte bra än från my sickness.. Men har tagit på mig fina kläder nu och sminkat mig så att jag inte ska gräva ner mig för mycket med mjukisar och sånt och i stället försöka bli piggare.

   Men det är i alla fall bättre idag än det var igår kan jag säga. Men natten till idag var jobbig, kunde knappt sova av olika smärtor. Sen skulle jag tvunget klia mig i örat hårt som fan och långt in med fingret as länge för det kunde inte sluta kittlas, jag var väl i mellanstasiet innan sömn också så vet fan vad jag höll på med :P Men pga (måste ju ha varit pga det) så fick jag efter ungefär en timme världens ondaste ont i det örat, har aldrig haft så ont. Efter ett tag av lidande drog jag mig i alla fall upp från sängen och tog mig ner för att ta lite smärtstillande och det blev bättre efter ett tag så att jag kunde sova.

Så nu ska jag inte klaga mer på det.. :P

Har trots det dåliga faktiskt bakat mermoriserade brownies idag =) Gottgott kan jag säga! Alltid lika kul att baka ju.



?..


Armbågslappar


Har fortfarande kvar någon outfit som jag ej visat :P Denna är ifrån någon vecka sedan.









•Tröja, smycken och skor: H&M
•Byxor: Lindex




Tre rosa






Är definitivt inne på fina rosa färger i plagg och annat just nu :) Här är tre skaer jag köpt härom veckan från H&M


ajajaj





Sitter hemma på min lediga dag och mår tråkigt. Har mega ont i huvudet är förkyld och ont i halsen. Inte världens roligaste att bara sitta i soffan hela dagen, men det går an.

Har väl haft en trevlig vecka nu sen jag skrev sist. Var ledig lördag & söndag :) Träffade min mathilda och anna på lördagskvällen hemma hos mat. Vi åt massor med våfflor och god tortilla sak! Sen pratade vi en del och fixade oss inför utgången senare =) Vi var på glasklart i malmö i samband med White. Det var riktigt kul att dansa loss och musiken var för en gång skull bra! När dem stängt tog vi taxin hem till mathilda och klagade lite på fotvärk och sen somande vi :P

På sönagskvällen var det dags att träffa adam och vi bastade och badade i deras pool emellanåt! helt fantasktiskt att kunna bada i oktober :)

Vad mer kan jag säga. Måndag & tisdag har det varit jobb för att sen vara ledig onsdag, torsdag OCH fredag :) Är riktigt skönt ska jag säga, men mindre roligt att må kasst :(

Igår var jag faktiskt och fikade innen i Lund på mondo med mathildan och anna =) Väldigt gott och mysigt! Satt och pratade om det mesta :)



RSS 2.0