15 september

 

Ny vas! Efter att ha suktat efter Svenskt Tenns dagg-vas i över ett år har jag istället investerat i denna kopia från Mio för en tiondel av priset typ :-)
 
 
Har haft en bra vecka innehållande mycket träning, en tur till Hawaii, lite bakande och annat roligt. Har faktiskt tränat hela 6 pass denna veckan! Blir väl så nu i början när man är väldigt taggad :-) Har kört Zumba, Indoor Walking, Dance Fusion, Bodypump och två spinningpass .
 
I kommande vecka blir det också en hel del träning men också en del pluggande, måste ta igen lite känner jag.. Men det ska jag väl ha tid med då jag bara har två föreläsningar i veckan :-)
 

Nollningen

 
Hej!
 
Tar en lugn kväll nu efter ett skönt träningspass :-) Vi var några tjejer som provade på Indoor Walking och det var kul men sjukt svettigt! Imorgon är jag ledig och tänkte då bl.a. kika lite på träningsskor eftersom mina är sååå gamla och dåliga..
 
Gokväll! ♥
 
 
Lite bilder från nollningen
 
 
 

September

 
Ojdå, såg att jag bloggade sist i mitten av juli, hehe.. Men jag har varit upptagen med annat!
 
Nu de senaste veckorna har det ju varit full rulle med Nollningen :-) Faktiskt roligare att vara på andra sidan som tvåa och få "nolla" istället för att bli nollad. Det sköna dock med att det nu är över är att jag slipper ha peruk, solglasögon och prata konstigt så fort jag lämnar hemmet! Men det har i och för sig också varit kul. Under nollningen så hade jag rollen som fotograf och bloggare, så då startade jag en ny blogg och bloggade här --> http://ekonomnollning.blogg.se . Det blev över 1000 bilder och runt 60 filmer under nollningen!
 
Menmen, nu är det slut på sommarmånaderna och skolan har börjat. Vår första lektion börjar imorgon och vi kommer ha två i veckan ett tag framöver.. Skönt att komma igång med lite rutiner och så. Har köpt mig ett träningskort på Nordic Wellness i stan och jag ska köra igång denna veckan med träningen!
 
 
Nollning
 Ser ni mig?
 

RSS 2.0