>GOTT NYTT ÅR!






Snart väntar ett nytt år och nytt årtionde! :)


29 december


Nu när man har lov så går tiden så himla snabbt! Det är redan tisdag på vecka två av jullovet..
Jaja, det är i alla fall jätte skönt att ha lov och bara ta det lugnt. Men jag har inte börjat med pluggandet än :/ Har ju prov direkt efter lovet och nästa vecka ska jag ju åka skidor..

Haha jag har såå mycket längtat efter att spela på vårt gamla supernintendo, speciellt donkey kong, men jag har provat men inte lyckats få igång det. Men i söndags så fick jag igång det och oj vad jag spelade haha. Det var dock inte lika kul som jag minns det men klart kul :)

Igår var jag i malmö på dagen och kikade i lite affärer och åt massa kinamat =) På kvällen kom adam hit och vi (jag) kollade H&M katalogen och (han) spelade tv-spel :P Sen handlade vi godis och tittade på tv.

År 2010 är det om bara tre dagar, eller snart två. Ett nytt tiotal, helt sjukt. Nyår är alltsåi övermorgon och om fyra dagar ska jag upp till vemdalen och åka skidor :) Allt börjar närma sig..


                                                                     ♥

27 december

 

I fredags var ju emma här en liten stund och vi pratade mest, såg på film och kollade upp massa till skidresan vecka 8 :)

 

Igår gjorde jag inget särskilt på dagen, men på kvällen så träffade jag adam och vi gick på bio och såg the imaginarium of Dr parnassus. En väldigt konstig film haha, men helt okej. Efter filmen åkte vi hem till adam och idag har jag varit där och just nu sitter jag och glor på grey's :)


Juldagen





Några bilder från julafton!

Igår var det ju den 24:e december och alltså julafton. Vi var först iväg till kusinen som vanligt eftersom hon fyller år :) Efter det var det hem och fira jul som alla andra år.. Man äter ju så jävla mycket haha, alltså av sötsakerna för julmaten är väl ingen hit direkt. Jag fick såklart fina paket, speciellt det rosa understället! Av adam fick jag två frank dandy trosor och boken Elsas mode :) Annars fick jag pengar och lite småsaker :)

 

Idag har jag inte gjort så mycket, mest segat men även varit på entré med adam för att leta present till hans kompis. Så jag kikade inte på något åt mig själv.
Nu snart kommer emma hit eftersom det blev lite rörigt med utgång ikväll, men det ska nog inte göra så mycket :)


Christmas Eve



GOD JUL till alla nära och kära!



Dreaming of you



Denna låten blir bara bättre och bättre för varje gång man lyssnar :)
Hörde den för första gången när adam och jag kollade på scrubs. Adam laddade ner den direkt och nu har jag också börjat gilla den :)
Den är så klatschig och fastnar direkt! The Coral heter gruppen.


Lillejulafton


Dan före dopparedan

Idag har jag gjort det sista inför imorgon, utan att bestämma vad jag ska ha på mej hehe. Kan tänka mej tusen saker typ, menmen.

Men det jag hunnit med är att shoppa de sista julklapparna, åkte in till lund en kort sväng. Jag har också bytt julklappar med adam, pyntat granen och gjort lite julgodis!
Så nu ska jag bara tråka innan jag går och lägger mej :)



Jamas


Lejonet ville vara med lite på bild ;)





22 december


Hej!

Denna tisdagen har spenderats med adam på centersyd :) Jag köpte inget, men tittade lite på skidhjälm i alla fall. Adam däremot köpte en ny lila skidjacka, han kommer bli snyggast i backen haha :P
Vi åt på mcdonalds, åhh fy vad jag har längtat efter det haha.

Jag har också hunnit med att städa hela ovanvåningen nu på kvällen. Rent och fint :)

Imorgon ska jag ut igen i julshoppandet. Jag handlade ju inget idag så måste verkligen handla det sista imorgon.



Woo


Hejhopp :)

Har inte hunnit blogga den senaste tiden så får väl sammanfatta lite av vad jag gjort :)

På kvällen i fredags var jag ju hemma hos sofie på glöggkväll utan glögg haha :P anna, mathilda och två kompisar till sofie var också där :) Vi åt muffins, pratade massa, spelade tv-spel mm.

Igår så jobbade jag mellan nio-två. Denna gången var riktigt dryg faktiskt. Menmen det gick bra. På kvällen sen så blev det massa ändrade planer men slutligen hamnade jag hos anna och mathilda kom också och vi såg på inglorious bastards. Lite sjuk film faktiskt men helt okej :) Jag sov över hos anna och åkte hem nu imorse.

Idag har jag varit med mamma och pappa på centersyd och nova. Ganska drygt men fick köpt två klappar i alla fall.

Nu snart kommer adam hit :)

Tudilu ♥

 




Idag är det så här mkt snö :)


Guldglansig outfit






I like, like, like min nya tröja från H&M sålkart haha. Har letat efter den i silverskimrande ett tag och poff så såg jag den förra veckan :) Den fanns inte i min storlek i silver men såg att där fanns i guldskimrande också så jag provade den och köpte den! Tycker den är ganska fin till min hårfärg haha och jag gillar modellen :)


Jullov :)


Ja då var det efterlängtade lovet här :) Känns massor bra!

Igår var jag i skolan och hade företagsekonomiprov och en fysiklektion. Sedan stack jag till adam och var med honom hela dagen :)

Idag har det ju varit avslutning med massa pepparkaksätning och sen tittat på polhems egna skolavslutningsföreställning :)

Ikväll ska jag till Sofie på glöggkväll :) Skulle egentligen följt med ut efteråt men eftersom tågen från malmö går så tidigt hem och jag ska jobba i morgonbitti så får jag hoppa det tyvärr.. Skulle egentligen bakat en kaka till ikväll men jag råkade somna i min säng efter jag kollat på tv så nu hinner jag inte :P Hoppas det går bra ändån.

Ha det najsigt! :P



Snön faller




Så här ser det ut från mitt fönster just nu :)


Gårdagens outfit






Svart, svart, svart. Hade på min nya tröja från H&M igår med poweraxlar haha!


Shake, shake, shake


Några bilder från i lördags då emma och jag skuttade runt ;)












Tisdag


Idag i skolan fick jag tillbaka två prov. Medicinen gick bra men matten mindre bra. Ska försöka plugga satan till slutprovet i matte. Hade även ett tråkigt kemiläxförhör på kemin :( Denna dagen har faktiskt varit riktigt tråkig.

När jag kom hem efter den snö/regniga turen på cykeln så möttes jag av skolkatalogen. Tycker kvaliten på sidorna blivit kass, menmen.

Nu måste jag alldeles strax gå och plugga företagsekonomi..


Vecka 51


Nu är man inne på den sista skolveckan för detta året! Efter jullovet så är vi inne på 2010, vårt studentår :)

Idag har det varit skola som vanligt, hade dock aldrig den sista lektionen, lite skönt.
Efter skolan så har jag tagit det lugnt och glott på lite ditt och datt, har även vilat i sängen lite eftersom jag är så himla trött... Ska väldigt snart börja med pluggandet. Jag ska bl.a skriva lite på projektarbetet och sedan lite annat.

I veckan så blir det lite till plugg, har företagsekonomiprov på torsdag :( Sen på fredag är det avslutning :) Ska bli så himla skönt!



Partydress






Igårkväll var det denna klänningen jag bar :) Skitfin tycker jag! Den är dock tight, tightare än man kan tro när man ser materialet. Men att ha på den är inga problem men att ta på den är desto jobbigare, speciellt första gången i provrummet haha, men nu går det ganska bra i alla fall :)


Shake


HEJ =)

Åhh vilken kväll det blev igår, hade så kul :)
Först så var ju emma hemma hos mej och vi förfestade och fixade till oss. Och fyfan vad vi fotade haha. Massa, massa. Vi ville nämligen ha massa bilder när man skakar och hoppar och sånt och det blev roligare än vi tänkt oss sen försökte vi få till massa sådana bilder på oss tillsammans men det var ju inte så lätt :P Sen tog vi massa bilder när vi hade glitter och massa sånt eftersom det var lussevaka, så det var passande.
Haha jaja. Det var i alla fall en bild då jag slängde med håret som utlöste denna masstagningen av bilder. Haha vi la oss ner av skratt haha.

Men vi tog inte bara bilder :P Vi dansade och sjöng lite singstar oxå :)

Senare så tog vi oss i alla fall in till lund och mötte mathilda på stationen och tog buss till mejeriet :)
Och shit vad litet dem har det nu alltså, men kan bara vara på ena sidan liksom. Jaja, vi trängde oss i alla fall in vid ett bord och hade en jätte trevlig kväll verkligen :) Måste göras om oftare!


Här är tre bilder från igår


UUUUUT :D




NU om mindre än en timme sticker emma och jag ut :) HIHI fyfan vad kul det ska bli... Vi har haft så jävla kul ikväll alltså, skrattattacker!! :P


Mathildas överraskningsfest


Förra lördagens överraskningsfest har jag ju berättat om :) Tänkte lägga ut lite bilder också.
Det var så himla kul att stå och vänta i mörkret hemma hos sofie, vi trodde hon var påväg hela tiden :P
Men till slut kom hon och som planerat var det hon som tände lampan innanför dörren och möttes av vänner uthoppandes från olika rum med girlanger, pipsaker o.dyl :)

Kvällen i fortsättningen var askalas haha. Massa singstar och massa dansande, sjukt kul :)

















Sweet saturday



Idag har det varit jobb igen, 9-14. Har suttit ute i entrén som förra gången och nästan frusit ihjäl men det gick ganska snabbt idag eftersom det var många i den åldersgruppen som ville vaccinera sej.

Adam var här en liten stund också efter att jag jobbat :)

Annars har jag ätit mat och precis duschat för ikväll ska jag ut med emma till mejeriet där även mathilda och hennes vänner och elin och hennes vänner kommer vara :) Hoppas det blir kul, är dock inte så jätte tagg för tillfället, men det kommer väl =)



Gammalt men så nytt




 

Japp, idag drog jag av prislappen på denna vita tröja :) Det var dock över 1,5 år sedan jag köpte den! Så det har tydligen tagit ett tag innan jag använt den haha. Men jag tycker den är söt och jag gillar materialet :)


10 december



Hej =)

Torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorgon :D Älskar helgen! Snart är det dessutom bara en vecka kvar till jullovet.

Jaja idag efter skolan blev det träning för mej på gerda. Denna gången blev det vanlig gympa. Var väl helt okej, mkt jobbigar än jag förväntade mej dock, men det kan bero på att jag inte har tränat på länge :P
Imorgon är det också planerat att jag ska träna hade jagt tänkt.
Jag har faktiskt provat på ganska mycket nu denna första terminen jag haft kort på gerdahallen.
Det jag provat på är:

Afro
Aerobics bas
Alpinpasset
Pilates
Yoga
Boxbas
Gympastång
Gympa

Skulle vilja prova step oxå men det får nog bli nästa termin :) Det ska dessutom komma en ny gympa variant, gympa boll där man ska göra styrkeövningar på boll istället för med stång exempelvis.

Jaja nu ska jag snart se mammas pojkar och sen paradise hotel såklart ;)


Hjärta





Liten, liten tigerkaka har jag bakat idag. Tyckte jag var värd det :)


Onsdag


Har haft matteprov idag, men det gick så hemskt dåligt att jag inte pallar tänka på det :(

Och eftersom provet drog över så himla mycket så missade jag  träningen jag tänkt gå på efteråt, blää jag behöver verkligen träna. Men imorgon då så blir det träning i alla fall =)

Ja jag har väl inget särskilt annat att säga, längtar bara jätte, jätte mycket efter jullovet i denna stund. Hoppas på att det blir ett riktigt roligt jullov! :) Det är det sista haha. Fast jullov är väl inte så speciella, inte alls som sommarlov. Detta sista sommarlovet som jag hade nu för några månader sen var ju det bästa jag någonsin haft. Gjorde så många olika saker,var ju i tíll och med i turkiet i början, träffade mina vänner ofta, festade massa, träffade nytt trevligt folk, var i västervik, skaffade massa härliga minnen och så träffade jag ju adam :)
Vet inte varför jag tog upp mitt sommarlov lite nu, menmen :P


Lite bilder från Västervik som får en att längta efter sommaren igen =D






















Hjärnmos


Jaa har inte så mycket att skriva egentligen men kan bara säga att det jag sysslar med och vad min tid upptas av är matte, har matteprov imorgon och känner mej egentligen inte alls redo så därför måste jag plugga det sista nu denna tisdagskväll så jag får mer koll.

Jag har inte pluggat så mycket till detta provet, bara igår och idag och det jag har gjort är att ta igen dem uppgifterna till provet som jag inte hunnit med. Så jag har inte alls gått igenom ngt.. Allt tar så lång tid. menmen ska inte babbla på om sådana tråkigheter.

Imorgon efter provet så kommer det kännas mkt bättre för då är det inte alls några särskilt svåra saker kvar innan lovet. Så då kan man i alla fall varva ner lite :)


Lördags fest-outfit







Igårkväll på mathildas överraskningsfest hade jag på mej detta sammetfodral från H&M :)

Åhh vad jag älskar den klänningen! Köpte den i somras men har inte använt den förrän nu för att jag ville vänta på kallare och höstigare tider :P Finfinfin :)


Surprise!


åhh nu leder helgen snart till sitt slut...

Igår var jag och jobbade på vårdcentralen mellan 9-14. Gick ganska smidigt men det  var så jävla kallt att sitta där ute i foajén och kolla leg och lappar. Min näsa var som en istapp haha.

På kvällen hände något jätte roligt :) Det var nämligen dags för mathildas överraskningafest! Den var hemma hos Sofie i hjärup.
Så himla roligt för vi har ju vetat om detta i flera veckor medans mathilda inte anat någonting haha :P Hennes min när hon tände och vi hoppade fram var oslagbar hehe.
Det var i alla fall en väldigt lyckad fest och jag tror alla hade det jätte kul! Vi dansade mkt och sjöng singstar. Där fanns dessutom massa mumsiga kakor :)



Tre nya ting


Förutom leopardjackan som jag fick hem i torsdags från H&M så fick jag även tre andra fina plagg :)





Fredagens outfit





Detta är vad jag burit denna dagen, jag köpte den tröjan från monki när anna, jag, catharina och marie åkte in till malmö samma dag som det var jordbävning här i skåne och samma dag som vi hade fysik A slutprov. Jag blev dessutom sjuk den dagen. Haha som man kan minnas va :P Kommer till och med ihåg vad alla andra också köpte ;D



Så här såg jag ut för knappt ett år sedan i samma kläder ↓
Tycker jag ser exakt likadan ut typ :P



Freeeeedag :)


Alltid lika skoj med en hel helg framför en :)

Idag har jag varit och skolat mej hela dagen som vanligt, hade dessutom svenskprov idag, gick väl helt okej, men gillar inte att han sätter så mkt poäng på vissa uppgifter, nåväl..

Annars så har tiden rusat iväg mellan det att jag slutade skolan och nu. Går så snabbt. Ikväll ska jag i alla fall träffa admannen ;)

Ha en bra helg!

Så här fint flätade mathilda ihop annas och mitt hår i onsdags =)



Leopardjackan


Idag fick jag bl.a med mej en leopardjacka från H&M som jag tidigare spanat in. Tycker det ser fräckt ut haha :P
Den är i alla fall mjuk, tjock men gosig :)

Provade den med skärp och halsduk till




3 december


Gokväll!

Idag hade jag två lektioner, FE och fysik, gick ganska snabbt. Efter det åt jag lunch och tog mej in till stan och handlade ett rött nagellack och vantar i ett snabbt tempo innan jag tog 1:an påväg mot gerdahallen. Men när jag satt där på bussen så kom jag på att jag inte hade med mej mina gympa skor :/ Byebye träning :( Fan jag som verkligen kände att jag behövde. Menmen, jag ska i alla fall träna imorgon, så jag får se till att inte glömma skorna!

När jag kom hem cyklade jag inom handelsboden och hämtade ut kläder från H&M :) Alltid lika kul, tror nästan jag ska få ett paket imorgon kom jag på. haha då får jag ta mej dit igen alltså. Har redan varit där tre gånger nu de senaste veckorna :P

Annras har det varit lite plugg jag ängnat eftermiddagen åt, fast inte mkt. Har inte ens börjat plugga idag till svenskaprovet imorgon. Ska göra det om en halvtimme-timme typ...

Lite brunare tider =)


Onsdag



Idag är det den andra december och alltså exakt en månad till jag ska åka skidor i vemdalen med adam och hans familj m.fl :) Har aldrig varit där förut. Men ska bli kul att få åka :) Sen ska jag ju åka igen på sportlovet :) Härligt!

Idag har jag haft medicinprov, tog hela lektionen trots att det var så få sidor att plugga till, men jag skrev så att pennan glöd haha :P Annars idag så har det livit lite plugg, men tiden bara försvinner iväg hela tiden och slutligen så blir det inte så många timmar kvar :/

Jaja imorgon är det i alla fall en kortis dag och jag tänkte försöka träna efter skolan, var nog två veckor sen sist..


Elf yourself



Haha jag kommer ihåg för 1-2 år sedan då emma visade mej en elfyourself film, jag tror det var emma, jag och elin eller mickis som gjorde massa olika filmer. Och fy fan vad vi garvade åt dem skit länge. Nu såg jag att anna lagt ut en på facebook och haha jag skrattar fortfarande.

Tog oss tre systrar som älvor :P

Titta!

Send your own ElfYourself eCards




1 December


Nu är det vinter! Första dagen på första vintermånaden är det idag. Alltså tre hela långa vintermånader kvar... Men hösten har i alla fall passerat :) Himla lägligt att det skulle vara så himla kallt idag också då hehe..

1 december innebär ju också nedräkningen till jul, men för mej är det nedräkningen till jullovet. Den 18 december går jag på lov och ska vara ledig tre lååånga veckor :)

Idag har jag varit i skolan, fick reda på att försurnings arbetet kommer bli uppskjutet till sportlovet haha.. Inte mer än rätt då det är jobbigare än jobbigast fram till jul.

Jaja, jag kom hem för en timme sedan och har kollat lite diabetes-länkar till provet imorgon samt gått igenom allt det dagliga som man har på internet..



RSS 2.0