News

 
När jag var nere i skåne i slutet av förra veckan så passade jag på att gå lite i stan i Malmö en kortis när jag ändå skulle på ärende där! Hade kupongerpå H&M så jag kom hem med denna fina klänning och även de svarta skorna :)
 
Har inga fler föreläsningar denna vecka, hade endast två igår. Men har det där tråkiga projektet att skriva, så dagarna kommer spenderas stirrande framför datorskärmen hela veckan..
 
 

gonatt

 
 
Gulliga Filippa tyckte mexikanskt var gott i lördags :)
 
Har spenderat hela helgen i skåne och hunnit med en del. Fixat håret, shoppat, fikat, åkt till ikea och firat mamma!
 
Nu snart blir det snart sovdags, men innan´dess lite candy crush saga-spelande :)
 

Fredag 22

 
 
Har använt denna klänning några gånger i höst och vinter, men inte lyckats ta ngn bild förräns nu :) Fin och bekväm!
 
Idag är det mammas födelsedag och imorgon blir det kalas för henne! :) Så det blir en ganska lugn kväll ikväll. Har varit i Lund en sväng idag och fikat med Emma och gått lite i stan =) Skön och trevlig dag!
 
 
 

candy

 
 
I lördags var jag hemma hos madde för att äta tacos och se melodifestivalen. Marlene och josefin var också där och såklart dukade vi fram ett gottebord efter middagen :p Delfinalen var nog den sämta någonsin men som tur var så hade vi det trevligt ändå =)
 
Nu är det ny vecka tyvärr.. Har ångest för projektet i organisation och ledarskap som är så deprimerande.. Känner inte att jag har så mkt tid just denna vecka heller, blähä.
Till helgen ska jag i alla fall neråt och fira mamsen som fyller år :)
 

Multicolor

 
Köpte denna multifärgade bukett tulpaner i torsdags för att piffa upp med lite vårkänslor i dessa grådassiga dagar.. Är det ngt jag älskar och inte kan få nog av så är det just blommor, men också doftljus, och vanliga ljus för den delen =)
 
 
 

Hjärtedagen

 
 
Igårkväll myste jag och adam till det och åt god mat och såg på filmen Ted :) Det blev salami- och soltorkad tomatfylld fläskfilé med klyftisar & gräddigsås och sen till efterrätt blev det klassisk gino, så gott!
 

♥-DAG

 
 
Idag är det en hjärtlig dag :) Faktisk första gången Adam och jag inte är ifrån varandra denna dag så vi ska fira litegrann med gomiddag och efterrätt + hyrfilm. Kul att göra ngt roligt en vanlig vardagskväll :)
 
Har annars inte haft en jätte trevlig dag, mest tråkplugg för min del, menmen det är slut för denna dag!
 

kakbak :)

 
 
 
Igår fick jag lust att slänga ihop lite bak i köket, så det blev både brysselkex och hallongrottor!
Har inte bakat hallongrottor på år o dar så det var väl på tiden. Brysselkex har jag aldrig gjort tidigare, tyckte det såg så fint ut med det rosa sockret :)
 
Sju sorters kakor eller småkakor är ju det nya "inne" i bakvärlden hehe ;)
 

130206

 
 
Heej!
 
Har haft en bra dag idag som startades med mitt hemmaträningspass som jag försöker köra så ofta jag kan, har lite svårt att komma ut till löpspåret nämligen.. Men det ska väl bli bättre så småningom :)
Annars så har jag pluggat lite & varit på föreläsning och nu tittar jag på farmen :)
 
Lyckades låna en bil igår så adam och jag kunde köra ut till eurostop för att köpa skrivbord till det nya rummet =) Så har fått det lite iordning i alla fall och ska ner till skåne och ikea om några veckor och köpa resten av det som behövs till rummet!
 

Igårkväll

 
 
Lite snuttar från gårdagens lugna kväll..
 

Saturday

 
Semelätande i veckan
 
 
Hej lördag! Har haft en fin och solig dag idag här i Halmstad :) Har gått en liten promenad men annars städat mest under dagen..
 
Igår blev det en väldigt spännande kväll =) Skulle bli en mysig kväll hemma hos madeleine med middag, tv-tittande och godis, vilket det också blev. Strax efter tio fick vi helt plötsligt för oss att dra ut så vid kvart i elva var vi hemma hos mig och började hyva i oss lite drinkar innan vi stack till mårtensson :) Spontan men rolig kväll!
 
Ikväll blir det inte ngn utgång utan istället myskväll här hemma med adam :) Så det blir att titta på mellon och film efter det. Ha en bra lördagskväll!
 
 
 
 
 

RSS 2.0