Gillande






Odenoden












Bara lite bilder från när vi var vid Odensjön förra veckan för att grilla och bada :)


sista juni




Och imorgon påbörjar vi den andra sommarmånaden! Jag tycker ändå att juni gått ganska långsamt, första juni var det balen och det känns som riktigt länge sen faktiskt...


Menmen.. Idag har jag varit uppe tidigt för att befinna mig på arbetsförmdelingen på möte med min handledare och fixat en handlingsplan, ska tydligen dit igen imorgon klovkan halv tio :(  Vid tre tiden idag hade jag min andra körlektion, det gick väl ganska bra :) Annars idag så har jag kollat på sex & the city och ätit massa sötskit.. Tristtrist.. Imorgon måste ngt annat hända än att jag ska sitta på mitt rum och mögla haha.. men det ska det också, det ska jag se till! =)


Back


Jag är så ledsen för mitt dåliga uppdaterande.. :P Men det är så det blir när man varit borta från hemmet ett tag..

Jag firade i alla fall midsommarsaftonen i alingsås med Adam och hans lumparvänner och deras flickvänner :) Det blev faktiskt riktigt roligt!
   Kom dit vid två tiden på aftonen och åkte hem klockan tre dagen efter. Vi åt massa god mat & jordgubbar och lekte lekar =) 
   Killarna fixade maten och tjejerna fixade den snygga majstången! ;) Det blev lite badande i poolen sen framåt natten och en del bastubadande :)

Dagen efter låg vi mest vid poolen i densvettiga värmen och käkade pizza till frukost!


Kanske inte riktigt en så här stor stång gjorde vi, men en finare dock :P

I söndags firade vi emelie som fyllt år dagen innan med massa mat, paj och fotbollstittande. Vädret var ju så skönt så Adam och jag fortsatte kvällen med att åka ut till barsebäcks hamn och gå runt lite. Jag badade också =)

Igår hängde jag lite på stranden i lomma och solade en liten stund, var ganska skönt i vattnet trots att jag inte badade så mkt..

Idag har jag tagit mig in till köpenhamn på arbetsintervju för butiken next där sofie jobbar :) Det gick bra och jag ska jobba under den stora rean i slutet av juli som det ser ut nu! :D Stannde även kvar efter intervjun idag i två timmar och fick lite insyn i arbetet.


Helt otroligt vad fint väder det varit de senaste dagarna, och varmt! Det kan gärna fortsätta såhär :)


Inhandlat


Det jag handlade från H&M i måndags, lite rea och lite icke-rea :)



En ljus klänning med glitter..

En prickig en..

Underkläder..


..Och en del örhängen...


24 juni


Åhh vilken härlig dag, nananana, nanananananananaaa...

Igår kan jag väl inte påstå att ngt särskilt roligt ägde rum, ganska trist dag. Konstigt när alla dagar är desamma? Nä. Idag har jag dock varit på körskolan och kört för första gången :) Inte så mkt körande dock, men bra att komma igång. Annars har jag mest legat ute och glassat vid poolen härligt nog =)




Senare ska jag träffa Adam som ju har muckat idag!! :D Han är nu fri från lumpen haha, efter nästan ett helt år!
GRATTIS på dej!! ♥



Outfit 22 juni?




Emma är den duktiga fotografen hehe :P


måndagens outfit






22 juni


Vilken solskinande dag! Har legat ute en liten stund vid poolen och passat på att bada lite också :) Så himla skönt att simma runt och plaska hehe. Borde vara så här fint väder varje dag under sommaren!

Snart ska jag börja laga mat till familjen, blir pasta carbonara idag för en gång skull. Sen ska jag ge mig iväg till odensjön :) Stället som vi hängde på förra sommaren haha, men det är väldigt mysigt där faktiskt. Kommer ihåg när vi spelade boll ute på flottan och grillade korv jämte skön och när folk halkade på bryggan hela tiden. Haha.








21 juni




Från regn till klarblå himmel :) finfint. Tror det ska vara mycket sol hela denna veckan faktiskt, på midsommar också!

Idag sov jag väl till halv tolv någonting, brukar vara vid den tiden på sommaren ju. Har spenderat en del av dagen i Lund där jag har hämtat ut mina körskolsböcker och beställt min första tid! =) Gick så klart lite i stan också. Har faktiskt inte shoppat någonting till mig för mina pengar på över en månad. Idag shoppade jag lite på H&M men det var för presentkort och dylikt. Har ju inte så mkt pengar att leva på, så vill inte lägga ngt särskilt på kläder.. Kanske pallar visa vad jag köpt senare, brukar ju annars nästan aldrig göra det :P

Snart så ska jag övningsköra lite med pappa och sen vet jag inte vad fortsättningen av kvällen har att bjuda på, inget särskilt antar jag.

Kram ♥

20 juni


Eftersom det inte händer något alls spännande i mitt liv nu för tiden så får jag väl gå tillbaka i tiden och rapportera om de roliga händelserna.. =) Igår, igår så var det enda jag gjorde att glo på tv haha, gjorde verkligen inget annat, sånt är inte ens roligt. Men kanske tar allt det roliga fart snart igen. Det är ju mycket roligare att ha mycket att göra och mycket som händer hela tiden än att igenting händer alls..

Men, jag tänkte att jag kunde visa lite bilder från första dagen på balveckan när mickis gick på bal. Hennes dejt var det mest förvånande haha. Eftersom hennes Johan blev sjuk så fick rikki rycka in istället hehe :)







19 juni


Foto: Claudio Bresciani.


Sitter för tillfälligt framför TV:n och kollar på bröllopssändningarna, måste ju se vigseln sen mellan prinsessan och daniel. Jag ska också hålla mina ögna öppna när kungaparet ska åka runt stockholms innerstad efter Adam haha. Han ska tydligen stå vid kungsträdgården, men chansen är väl inte så stor att man ser han bland alla vakter :P

Annars idag så har jag städat massa här nere, inte så roligt men bra träning hehe..


18 juni




Någonting känns speciellt med det här datumet idag. Precis som det är något viktigt eller som det är något särskilt som händer, men som jag verkligen inte kan sätta fingret på. 18:e, 18:e, 18:e vad har hänt detta datumet föregående månader? osv... Jaja, kommer väl på varför det känns bekant ngn gång.

Idag har jag inte gjort så mkt, sprungit i furulundsskogen och bakat har jag i alla fall gjort :) Känns som dagarna går både långsamt och snabbt. Ikväll, eller ja om en stund kommer annapanna hit och vi ska nog baka lite och se på movie =) Det var ju en hel vecka sen vi sågs sist haha :P




17 juni


Jag fattar inte att det är sommar. Det enda man har haft i tankarna i vår och den senaste månaden har varit studenten och allt omkring. Men vi är redan inne i sista halvan på juni och snart är det juli och sen är det en sommarmånad kvar. Det är alltså sommar nu, okej.

 

Idag har jag inte gjort så mkt, tagit det lugnt, solat lite och gått en promenad. Snart ska jag äntligen äta mat, tack och lov. Jag går runt och är hungrig konstant haha. Annars så ska jag nog kolla upp lite goda bakningsrecept, för i helgen får jag äta precis vad jag vill och jag har varit fruktansvärt sugen på banankaka dessa dagarna haha. Får se om jag hittar ett gott recept =)

 

Ha det bra!

 




Start


Eftersom jag har varit frånvarande under den bästa tiden under hela skolgången så kommer jag nu med materialet, bättre sent än aldrig right? Jaja, här är lite bilder från när vi satte upp klassens lakan på skolgården söndagskvällen innan balen. Man skulle vara svartklädd och mystisk, vilket inte många levde upp till dock.. hehe
Och trots att man inte fick förstöra eller måla ngt på skolan så lämnade jag faktiskt kvar ett S på marken. Och så vitt jag vet finns det ännu kvar på den nu tomma skolgården! :)










16 juni


Hej vänner!

Dagen idag har varit väldigt nyttig. Trots att all tid går väldigt långsam sen studentveckan så får jag lite saker gjorda längs vägen. Har ju börjat mitt nyttigare liv denna veckan vilket innebär mycket träning och inte mycket sötsaker! Har gått bra än så länge :)

Idag gick jag upp halv tolv, tror jag försöker ta igen all min förlorade sömntid det senatse året :P haha. Men man vaknar ändå hela tiden på morgonen eftersom det är så ljust, så det blir nog inte så mycket after all....
   Men, jag har anmält mig till en bilskola i lund och hoppas kunna börja köra om ngn vecka eller så :)
Jag har också skrivit in mig på arbetsförmedlingen och ska på ngt möte om två veckor, får se om dem kan fixa ngt jobb till mig.
   Annars så har jag solat en liten, liten stund, tagit ett premiär dopp i poolen, varit ute och joggat och övningskört lite grann på scan! =)









Nytt


Hehe nu har jag inte haft tid att skriva ändå, men det betyder väl att jag har annat viktigare att göra :)
I fredags var det elins tur att ta studenten :) sista skolorna ut! Såg när hon sprang ut från skolan och sen tog jag mig till hennes hem på landet :P Åt massa mat och lyssnade på tjutande från visselpipor som man gjort hela veckan. Senare på kvällen stack vi ut några till tegnérs och dansade =) Haha det har varit en rolig vecka!

  
Det enda som jag tycker var konstigt men bra för min del var vädret. Alla dagar under lundaveckan regnade det som fan, förutom på tisdagen då det inte kom en droppe och det var till och med soligt och fint fram emot eftermiddagen =) Vädret var helt perfekt. Även om det var mulet på morgonen så var det behagligt, jag gick runt i endast min klänning utan att frysa någonting :)

 

Idag har jag en del saker att göra. En del nyttigheter. Menmen, måste ta tag i livet :P


Overkligt


Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera de senaste veckorna så ska jag försöka skriva så mycket som möjligt av det som hänt i olika inlägg och visa massa bilder, så att man har något roligt sen att se tillbaka på :)

Så många fina och härliga intryck man fått! Så lovely :)

Mer av det kommer!

Men vad jag har gjort idag är inte så mycket. Har tagit det lugnt. MEN jag har iofs bakat ganska mycket! Har stått några timmar och gjort kanel- och vaniljbullar :) Mums







För jag har tagit studenten!


Den senaste veckan och dagarna har allting varit på topp och jag har njutit av den sista tiden innan studenten!  Igår den 8:e var det min tur! Såå härligt :) Dagen var så kul och underbar och jag fick vråla, vissla, skrika och göra precis vad jag ville! Att bli överraskad var något jag inte räknat med där på kvällen haha! Men jag ska inte skriva långt om gårdagen just nu.

Har massa foton att lägga upp från den sista tiden på allt det oförglömliga som hänt :)




Balen idag!


Ojojoj vad jag har haft mycket att göra de senaste dagarna, därför jag inte har någon tid att skriva!

Igår hjälpte jag johanna att flytta till hennes nya lägenhet och sen åkte jag in till lund för att hämta ut min balklänning och sen handla diadem och väska till balen :) Efter det så åkte jag hem och solade lite på vikenbadet för att snabbt åka in till lund igen och kolla in när mickis gick på sin bal =) Så himla kul att titta på alla!

IDAG är det min tur! Polhem har sin bal på AF-borgen som vanligt. Jag ska hem och träffa alla vi som ska åka limon in hos sara innan :) Jag ska gå med min klasskompis tobis, anna med isak, mathilda med fredrik och sara med hampus. Hoppas att solen vill titta fram tidigare än väntat för minglet börjar redan vid fem tiden utanför AF.

Tror jag måste börja fixa mig nu!




RSS 2.0