Rosor




 

Dagens outfit PÅ Annas begären haha (fast skulle egentligen vara för en vecka sen :P)
Japp idag har jag slängt på mej en gammal kjol från gina och så lite svart till det :)


Pluggmys


Idag har det varit en riktigt dryg skoldag.. Fem lektioner på fredagar är inte så nice, speciellt inte när man är så hungrig och bara väntar tills det är lunch.

Menmen det är i alla fall fredag idag och helg :) Men känner ändå lite ångest, behöver liksom plugga kemi litegrann och bläbläblä...

Men nu snart kommer Emma hit och vi ska ha pluggmys haha :P Nä men vi ska plugga lite och sen baka lite eller nåt :) Var ett tag sen vi hade pluggkväll på en helg sist, typ förra hösten.


Finsaker från Gina






Guldblixt





Dagens outfit bjuder jag på idag :)
Har på mej min halvår gamla ( gud vad tiden går fort :O ) tröja med paljetter, svart byxor och stövlar.


Serre Chevalier & lite Italien


Jaa, snart är det dags för skidresan vecka 8. Imorgon är det bara tre veckor kvar :) Förhoppningsvis blir det tre snabba veckor nu. Igår betalade jag i alla fall in kostnaden för mej så nu är det verkligen klart =)

Här är lite bilder från förra årets skidresa :D Då var jag dock i Italien men det är fortfarande alperna!











28 januari


Ich, ich, ich... Gick till skolan imorse men sjukanmälde mej senare. Får såna himla hostattacker ibland, riktigt jobbigt. Typ när jag satt vid datorerna och det lät och kändes som om jag skulle hosta/spy upp lungorna typ, hehe sjukt. Menmen jag känner i alla fall mej inte sjuk i övrigt, bara förkyld och masssa hosta..

Jaja.. En annan sak som är sjuk är all snö. Det gick ju inte ens att cykla en meter pga all snö som låg på vägarna. Men nu har dem i alla fall skottat så det är lite bättre :) Vädret nu är i alla fall skitskönt, massa sol! :D



Tvilling

Nästan två år sedan...


Nu..


Visst är jag lik mej själv nu som för två år sedan? :P
Ser dock lite läskigare ut på den nya haha

Menmen, om nu jag ser likadan ut som jag gör idag som jag gjorde för två år sedan, borde inte det då betyda att jag inte kommer åldras? Vara ung föreveigt? Hehe okej, kanske inte :P


Vitt

ASOS Bow Ponti Bandeau Dress
Såg denna hos Engla och visst är det en söt klänning till studenten! :)
Menmen balklänning är högra prioritet att köpa


Vecka


Hahaha det var ett tag sen jag skrev i denna lilla blogg men det beror faktiskt på att datan varit sönder.. Eller nej den var ju inte det men vi trodde det. I fredags trodde vi den var sten död, inte återupplivbar, bara död. Men igår; wips så funkade den :)

I fredags fyllde lilla bea 18 år!
På religionslektionen fick vi reda på att vår klass skulle få åka till berlin i vår med religöst syfte såklart. Och såklart helt gratis! :) Så den 12 april åker klassen till Berlin för att vara där i fyra dagar. Jag har faktiskt velat åka till Berlin, men kanske mer för att shoppa och titta i affärer och festa :P Men att kolla på muren och allt sånt är väl intressant det med :P

I fredagskväll firade ag adams lillebror mathias som precis fyllt 18. Vi var först sju personer hemma hos adam och käkade och sen åkte vi in till malmö för att spela bowling klockan 24.00. Jag var faktiskt skitbra för att vara mig haha :) Efter det åkte adam och jag till hotellet där vi skulle natta på medans dem andra drog ut, klockan var väl typ halv två då..

I lördags var jag faktiskt och provade lite balklänningar i Lund men jag tyckte inta att jag hittade någon direkt som jag ville ha. Men får helt enkelt leta vidare :)
På kvällen gick Adam och jag på bio och såg Sherlock Holmes :) Jag tyckte absolut att den var bra men kanske lite seg i mitten..

Igår gjorde jag typ inte ett skit, var ganska trött.. Men Johanna och Marcus var här och åt massa mat och sånt =)

Idag har jag bara varit i skolan, det visade dock sig att religionlektionen var inställd så jag hade bara fysik och turism.

Ikväll blir det träning med Anna, vi ska köra box! :)


Såhär ser i alla fall mitt schema ut nu för denna perioden som började förra veckan.. Slutar Mån: 14.30, Tis: 10.55, Ons: 12.30, Tor: 15.50, Fre: 14.30


Slut i rutan


Matten, matten, matten äntligen är det över. Slutprovet för matte E gjordes idag under fyra timmar. Det var svårt och jag kommer inte få bra, menmen orkar inte tänka på matte en minut till. Ska bli skönt att slippa matten i alla fall :)

Japp, förutom matteprovet idag så har jag gått på två lektioner efter det och slutade vid halv fyra tiden. Då stack annabannana och jag till gerda för att prova på gympaboll :) Det var faktiskt helt okej att bumpa runt på bollen haha, men musiken var för tråkig dock..

Nu har jag precis ätit semlor :) Gott är det! Innan dess gjorde jag den där fysiklabben som ska vara klar tills imorgon.. Hade behövt plugga mer fysik men har ingen särskild ork till det, men får se..



20 Januari


Igår var jag ledig från skolan :) Men försökte ta den mesta tiden till att plugga matte dock.. På kvällen åkte jag in till malmö och emelie fixade håret :) Blandade slingor blev det.

Idag skulle jag egentligen sluta vid halv ett men eftersom redovisningarna inte är klara på svenskan blir det fritt där istället  hehe :P

Jag ska om ett tag börja med mattepluggandet. Har ju slutprovet imorgon som kommer avgöra om jag får G, VG eller MVG. Tycker det är svårt så har inga höga förväntningar direkt. Har inte pluggat så mycket heller som jag hade velat, men får se hur det går.


I dessa j*vla snötider tänker vi lite på sommartider istället tycker jag :)



Hej, goddag och hallå


Trött, trött, trött kan man beskriva mig för tillfälligt, eller nja kanske inte nu men för ngn timme sedan. La mej nämligen i sängen och somnade såklart..

Idag har det varit skola med nytt schema då period två började idag. Har ett ganska okej schema :) Började med två nya ämnen idag. Religion och turism. Turism verkar faktiskt ganska bra. Kommer göra lite utflykter och sånt och få arbetskontakter haha.

Imorgon är det tisdag och jag är faktiskt ledig :) Men ska plugga hela dagen dock :/




Fredagkväll


Gårdagskvällen blev en väldigt bra kväll tycker jag :) Det var bara meningen att jag skulle hem till emma träffa mickis, elin och rikki och ta det lugnt och äta marängswiss. Vilket vi gjorde :) Fyfan vad gott det var med swissen alltså, mums! Vi tittade även på en film, Turistas hette den och var faktisk ganska bra fast lite äcklig i vissa scener dock.
   Vid halv ett tiden på natten ringde adam och ville att vi skulle in till lund och festa med hans kompisar. Haha vi var skittrötta men 10 minuter senare satt vi i bilen påväg :) Så det blev väldigt spontant där och vi mötte upp adam och dem på kulturen och det blev faktiskt kul :)











 


Dagens outfit






Har idag på mig en ny blus som jag beställt från H&M och mina satinbyxor från lindex


Fridag


Nästan en fri dag idag haha :P Nä men jag slutade klockan elva när jag egentligen skulle sluta halv tre :) Psykologin var nämligen inställd och svenskan var ju bara redovisningar som jag redan gjort :P

Det jag gjort är att städa där uppe och flyttat tillbaka alla möblerna till rummet igen och fixat så allt är klart så det ser ut som vanligt igen :) Vi har nämligen lagt nytt golv i mitt rum så jag har fått sova i mitt andra rum sålänge. Men nu är det klart!


Nu har jag precis ätit mat: natchosgratäng och kyckling till det, gott!:)

Ikväll ska jag till Emma och träffa dem andra också :) Vi ska göra marängschwiss!! Mumma =)





Back


Så var det torsdagkväll redan.. Har precis kommit hem från träningen och ska snart hoppa in i duschen. Det var först meningen att jag skulle ta afropasset men när jag kom dit mötte jag sara och frida som skulle ta dansaerobicspasset så jag hängde med dem istället. Jag kom, jag såg, jag gick... till afropasset 5 minuter in. Haha danstjohejsen var skitsvår. Det var dessutom ett gammalt pass som dem körde innan jul så alla kunde allt och det blev ingen träning på stegen osv. Haha, jag får nog gå på vanlig aerobics innan jag går dit igen :P

Annars idag så har jag varit på en lektion i skolan hehe och pluggat lite matte när jag kom hem. Imorgon är det fredag, därmed upp tidigt till skolan och sluta vid halv tre. Sen är det helg :)

NU duscha! ♥


13 januari


Ett lite sent inlägg som jag lägger in nu..
Har idag varit i skolan från halv nio till halv tre. Nästa vecka börjar vårt nya schema och jag har hålor :( Blä men hoppas att kemilabben på onsdagseftermiddagen ska flyttas för då har jag inte så pjåkigt schema :P

Efter skolan idag så har jag kollat igenom alla de fyra paradise hotel avsnitten från denna veckan och sedan har jag bara segat. Men har fått gjort lite matte i alla fall..

Imorgon har jag bara en lektion och slutar klockan elva :) Hade tänkt träna sen på kvällen faktiskt. Det är ju ny termin på gerda nu så det är bara att köra igång!



Gold in light






Vad jag har på mej idag är detta, svart och leopardmönstrade strumpbyxor. Upptäckte nyss när jag trallade runt att klänningen för fasiken har fickor hehe. Gillas :)


Lite H&M




Här är en del av de saker som jag fått hem från H&M nyligen. Sweet ♥


Tisdag


Hej!

Idag har det varit en väldigt vanlig skoldag, alltså ganska tråkig och inget särskilt att skriva om..
Idag hade jag tänkt börja min matte pluggning till slutprovet nästa vecka. Det kommer nog vara ganska drygt men jag måste börja med det, åhh ja juste, Svenskan.. Haha baraför mathilda höll på glömma det så kommer jag också göra det trots att jag innan hon sa ngt hade full koll på det :P Menmen nu kom jag ju på det ;)

Jag fick en spännade sak av anna idag, en gåva från Usa :) Det var en love-pearl som skulle sättas i  ett halsband. Men först skulle man öppna en burk där det var någon sörja i och en riktig mussla som man var tvungen att lirka upp (pappa fick göra det) och i den fick man leta upp pärlan bland allt slem haha. Men det gick och ett fint halsband har det blivit :)





Dagens outfit





Klänning idag, men fy vad man är blek :( Not nice..


Vemdalen


Japp sista veckan på lovet var jag iväg med Adam och hans familj samt deras kompisar filip och jakob. Vi åkte den 2:a på lördagen och övernattade på hotel i borlänge där vi åt mat och bowlade :) På söndagen åkte vi den sista biten och kom fram i vemdalen vid ett tiden på dagen.
Vi började åka skidor på måndagen och det var ruggigt kallt hela veckan, runt 25-30 minus grader :/ En dag var det 33 minus, kallt! Så därför klarade man inte åka så många backar i taget utan fick istället värma sig i värmestugorna och dricka varm choklad :) På kvällarna tog vi det mest lugnt utom kanske fredagen då vi var ute lite hehe :P

Allt som allt så var det en väldigt mysig och rolig vecka, men kall! :D Vi åkte hem på lördagsmorgonen och var hemma på kvällen.











Sista terminen ut


Haha nu är jag tillbaka, tur det va? :p

Jag har idag påbörjat första dagen på denna terminen, för min del då, vi började ju egentligen i torsdags. Men då var ju lilla jag och åkte skidor :)

Hade prov sista lektionen idag i psykologi, sista provet för detta ämne och sista lektionen är på fredag. Menmen, provet gick väl helt okej, jag skrev i alla fall på hela tiden.

Ikväll hade jag tänkt mej att plugga lite, det är högt tempo nu hela tiden till vi studentar oss, men det är mindre än fem månader kvar nu :)

Jag tänkte visa lite bilder från resan sen och jag vet inte om jag ska sammanfatta 2009 lite? Det gör ju alla som bloggar haha.. Jaja jag får väl se

Hörs sen! ♥


2010


Första dagen på det nya året!

Igår firades nyår med adam först i väggarp och sen i eslöv. Det blev en konstig kväll och natt och det var dessutom så jvla kallt och vi fick heller ingen taxi hem så matte, adam och jag fick sova över hos ngn kompis i eslöv :P

Idag har jag varit på en tidig bio föreställning för att se luftslottet som sprängdes :) Det var jag, adam, mamma, pappa, johanna och marcus. Éfter bion körde vi hem och emelie och david joinade också och vi alla åt massa pizza :)


Jamas bakdel fick också vara med på bild :P


Nu ska jag packa till skidresan! VI åker imorgonbitti. Så jag kommer hem om ca en vecka :)


RSS 2.0