Usa - övrigt

 
 
Ja jag hann ju som sagt inte med att lägga upp alla händelser när jag väl befann mig i Usa, så tänkte få publicera lite av det jag inte visat tidigare.
 
Dessa bilder är ifrån när vi var på "rope challenge", lite klättring och linbaneåk!
 
 
Näst på tur är i från alla hjärtans dag, förra året då :-) Då blev det en tur till Naples där vi shoppade under dagen och åkte sedan till "stan" och stranden och tittade slutligen på solnedgången.
 
 
Sista bilderna är från slutet av terminen då vi i den internationella gruppen hade vår avslutning. Vi spenderade dagen med att först paddla kanot och efter det så hängde vi på stranden.
Kan anas lite färgskillnad mellan oss, eller!?
Och så försök till en hoppbild..
 

Spring Break 9 - Orlando Harry mm

 
Lite fler bilder från Universal Studios & Island of Adventures. Harry Potter World var verkligen välgjort och magiskt. Hard-Core fansen gick så klart runt med mantlar, kvastar, hattar och trollstavar. Med trollstavar kunde man gå runt och trolla på olika ställen. Där fanns en del Harry Potter attraktioner, berg- och dalbanor men också några 3D-karuseller. Fanns över lag många 3D karuseller där man åkte runt i vagnar osv i båda parkerna. Det som fanns innanför väggarna och i husen var verkligen välgjort och fångande, men där kunde jag tyvärr inte ta bilder.
 
Tåget över till Hogwarts var vi såklart tvungna att ta. Ett av två sätt att ta sig mellan parkerna.
 
Trollstavar i mängder!
 
Hogwarts. Där inne fanns en rolig attraktion!
 
Hulken i bakgrunden, härlig karusell :-)
 
 
 
Efter andra dagen på parkerna, vilket var en lördag, så körde vi direkt hem till Fort Myers och sov där. Under söndagen stannade vi i Fort Myers, jag visade skolområdet och sen åkte vi till en äventyrsgolfbana och efter det så åkte vi till affären och handlade mat för kvällen. På måndagen åkte Adam tillbaka till Sverige igen! Men vi hann verkligen med väldigt mycket de 10-11 dagarna han hälsade på!
 
Glad, trots att jag inte vann i minigolfen :-)
 
 
 
Alltså det var ungefär precis ett år sedan Spring Break. Så sjukt vad ett år går fort, känns nästan som igår man var i Usa och pluggade och gjorde massa roliga saker..

Spring Break 8 - Orlando & Universal

 
Efter Miami körde vi alltså tillbaka till Fort Myers och sov en natt, sedan tidigt på morgonen körde jag och Adam till Orlando för att spendera tre dagar. Första dagen ägnades åt shopping! De har många stora outlets i Orlando :-) Dag två och tre så var vi på Universal Studios och Island of Adventures, två nöjesparker som ligger precis bredvid och sammanlänkas av Harry Potter World. Dag ett spenderades mest på Universal studios och en liten stund på Island of adventures och sedan tvärtom dag två. Där var en del roliga berg- och dalbanor och andra karuseller men främst massa upplevelseattraktioner.
 
Kraftiga G-krafter i denna roller coaster.
 
Här köpte vi en megastor donut!
 
Sjukt stor donut!
 
Fikade på denna munk, tyckte det var lite skojsigt men hade inga större förväntningar på vad det skulle smaka, tänkte att den skulle vara lite torr... Men den var jätte god!
 
Vi tänkte att vi nog skulle klara äta halva.. Vi åt HELA, haha. Sedan dess har Adam haft svårt för munkar, jag däremot tycker det är lika gott som alltid ;-)
 
På Moe's åt vi hamburgarlunch
 
 
 
 

Spring Break 7 - Miami

 
Vi var alltså i Miami i fyra dagar under Spring Break och bodde på South Beach, där man helt klart ska bo när man är i Miami!
 
Här kommer lite blandade bilder därifrån!
 
 
Hamnen med massa lyxbåtar!
 
 
Lite strandbilder från South Beach. Bilderna är tagna på morgonen då det är ganska tomt. Fylls dock på ganska snabbt med folk under dagen!
 
Lite nattliv också såklart! Vi bodde på ett riktigt partyhostel, så man kunde köpa festkvällar för en ganska billig peng och då ingick en hel del. Vi fick fördrinkar på terrassen, tog oss vidare till en roof top bar i närheten innan vi fick stiga på bussen till Nikki beach?? Bussen var som ett uteställe i sig med musik och dansgolv, hehe.
 
Från Roof top baren, utsikt över Ocean Drive
 
Ett uteställe både inomhus och utomhus, ett måste i varma Miami. Har för mig att detta ställe var på Nikki Beach.
 
Lite godsaker..
Sjukt god milkshake!
 
God musselpasta på en av restaurangerna på Espanola Way
 
Frozen Yoghurt såklart! Med färska bär och choklad :-)
 
Efter fyra dagar i Miami åkte vi tillbaka till Fort Myers igen, men mellanlandade såklart på Ikea!
Köttbullar och Prinsessbakelse :-)
 
 

Spring Break 6 - Miami Beach

 
Varför inte slänga in en liten photo shoot från Miami South Beach!? Hihi
 
 

Spring Break 5 - Wynwood Walls

 
Efter två dagar i Key Largo/Key West var det dags för fyra dagar i MIAMI! Där blev det mycket sol, bad, shopping med mera. Men det första vi gjorde när vi kom till Miami var att åka till Wynwood Art District, ett område med massa konst på alla hus och väggar. Så där hängde vi en stund och tog en massa bilder!
 
 
Här kommer bilder från Wynwood Walls:
 
 
 

Alla hjärtans dag


Idag är det alla hjärtans dag! Kommer inte fira så jätte mycket men ska äta god middag och efterrätt och kanske se någon film ❤️


Lite bilder från i somras, en sensommarkväll.


Längtar till sommar, sol och värme. Hoppas att vädret i Kina i mars kan bjuda på lite vår och sommarvärme.


Spring Break 4 - Key West kväll

 
På kvällen i Key West var planen att se solnedgången såklart, precis som alla andra. Vi satte oss och tog en bit mat och njöt av solens sista strålar innan vi gick vidare och åt key-lime paj och tog oss några drinkar!
 
Ett måste att äta key-lime paj på key west!
 
Drinkar på Fat Tuseday
 
Slush-ice drinkar i alla slags smaker!
 
Skål!
 
 
 

Linas matkasse

 
Har varit så många erbjudande hos Linas matkasse den senaste tiden så tänkte att vi skulle prova på denna veckan! Tog en kasse för två personer för fyra dagar, med "prova på" priset 299:- och då fick man dessutom en fruktkasse gratis. Får se om vi vill fortsätta med detta då och då, blir ju dyrare, då denna kassen i vanliga fall kostar 499:-.
Idag provade vi i alla fall den första rätten!
 
All mat vi fick i kassen
 
Massa frukt!!
 
Mycket grönsaker i rätterna vilket ju är kul eftersom jag är ovan med det
 
Första rätten, mycket gott!!
 
 

RSS 2.0