för exakt en vecka sedan..


... bar jag dessa kläderna:




Den gråa tröjan och jeansen är relativt nya och från H&M :)


snart höst





Kallt, kallare, kallast. Så jäkla tråkigt väder det är för tillfälligt, regn och kyla. Lär få tillräckligt mycket av det resten av hösten och vintern. Menmen, får väl ta och längta till kap verde som man ju ska till om mindre än tre månader :D

Idag var det jobb mellan 10-18. Byggde om mestadelen av affären i sina historier. Känns alltid så onödigt för vi bygger om allt flera gånger i veckan ju, blir ingen ro :P Men förhoppningsvis blir det bättre när all rea är borta och lite mer höstkläder är inne!
   Fick faktiskt sluta lite tidigare så att jag hann med 18.03 tåget från kph =) Det är inne 18,38 i malmö, samma tid som tåget till kävlinge går :/ Men jag hade sådan himla tur att jag precis hann med det haha. Var nästan hemma en timme tidigare än jag skulle!

Imorgon blir det jobb igen men bara mellan 12-16. Innan dess ska jag träffa jobbcoachen i malmö och efter jobbet ska jag på infomöte på trafikskolan vid 18,00. Så är helt fullbokade imorgon med.. Aldrig någon ledig stund haha :P

 


mjukisgrå


Har några putfits på lager och här kommer den första :) Är ifrån förra fredagen.





Den grå kjolen är ny och från H&M


Oj


Jaha, eftersom jag inte bloggat på ett tag nu så kan jag ju sammanfatta vad som hänt den här tiden! Jag flyttade ju in i syrrans lägenhet förra fredagen och var där fram till nu denna fredagen :) Passade ju mycket bra eftersom jag var betydligt närmare jobbet!

Adam stannade över ganska många dagar med mig och vi frossade i massa mat och gottigheter :P Haha. Var ju dessutom ute på lördagen på Mf med adam, hans kompis, mathilda, anna, sara och sofie och senare träffade vi på lite gamla klasskompisar :) Vi såg sista låten av familjen som var det snurrar i min skalle, den ända låten man vet :P Så vi kom ju lagom bra. Satt oss senare i ett öltält vid sydsvenskan scener och hade det trevligt :)

Annars under veckan så såg jag helt off med adam och träffade mathilda & anna efter johnossi och emma övernattade en dag och shoppade dagen efter haha =)

Igår var jag hemma hos adam efter jobbet och åt pizza & såg på bröllopsfotografen på tv:n =)
Idag supportrade jag örtoftas fotbollslag eftersom adam spelade match! Dem förlorade dock med 5-4. Senare så var det dags för oss att åka in till malmö för att prova på malmös klätterklubb! Mellan 3-5 kan man komma dit och prova klättra :) Vi fick låna skor och sen var det bara att ta sig upp på de ungefär 12-13 meters väggarna! Mycket, mycket roligt men jag klarade bara tre av de fyra väggarna vi fick prova på. Kan säga att man tog kål på armarna i slutet, vilken syra! :P Den svåratse väggen lutade ganska mkt och det var precis i slutet av den jag tappade taget, men som tur är så har man ju skyddslina :P Så fick dingla i den lite haha. Adam klarade givetvis alla väggarna galant haha, men det var inte alls många som klarade den svåraste.
   Efter klättringen så så tog vi en fika på waynes, det blev brownies med grädde för oss båda x)

 


noll


En mycket trevlig känsla så där på morgonkvisten.. Såg massa nya ettor som precis börjat gymnasiet när jag tog tåget till jobbet imorse, man känner igen dem där och alla andra som skulle till skolan.. Skillnade denna gången är att man fan inte behöver det själv haha! :) No going back. Har inte ännu förstått och känt känslan av att jag kommer slippa ångesten över att ta med skolarbetet hem och aldrig bli färdig osv. Men samtidigt så saknar man det där; skolan, så tryggt och man får träffa sina vänner varje dag och klä upp sig fint och känna hela sammanhållingen. Men som sagt, pluggandet var ett helvete! Gud vad jag ska analysera massa onödigt här nuförtiden! :P

Idag har det bara varit jobb hela dagen och kom hem kvart över åtta, så jag har inte hunnit mer än att äta och fixat lite saker. Imorgon tar jag mitt oick och pack till malmö :) Ses där!


Lycka..


Kort




Hej.. Idag är läget med mig ganska bra, men är lite trött bara. Ska försöka hinna med massa saker ikväll som jag annars aldrig hinner med, men kommer långt ifrån hinna allt som behövs så därför får det bli prioritering såklart.

Igår efter jobbet träffade jag adam inne i lund och vi hyrde film (snabba cash) och handlade godis, givetvis :)
Idag har vi inte gjort så mycket, segat och varit snabbt inne i eslöv. Vid tre-tiden tog jag in mig till körskolan och körde lite, efter det så har jag ätit och varit inne på alla bloggar, facebook osv.

Imorgon jobbar jag länge :( men sen är jag ledig igen på fredag i alla fall =)

Kram & Kram


Förra söndagsklädseln


Har en till outfit som jag knäppt av men inte hunnit lägga ut, så här kommer den då! :)





Nytt är jeansskjorta/klänning från JC, Skor från nelly och svart tight klänning från Ginatricot


Måndag, kan det bli löning snart?



Hehe hej!

Medans man jobbar borta i köpenhamn och inte har något att göra så passar det sig finfint att skriva massa lister med saker man ska köpa sen när man fått den jädrans lönen! Haha :) Tror jag har gjort typ fyra olika listor nu.. Den ena är vad jag ska köpa på ullared, en annan är bas-saker (det som är viktigast att handla först) och ytterligare någon med vilka skor jag ska köpa och andra "nöd"vändigheter =)



Idag på jobbet hände väl inget särskilt som vanligt, fast där var ovanligt många som inte kunde snacka engelska :S Först kommer några italienare och pratar italienska med en och kan bara ordet price på engelska. Fast man kan ju lite fraser på det språket så det gick ju ganska bra.. Kineserna sen trodde defeitivt att jag skulle förstå allt dem sa på kinesiska, som tur var kom en liten dotter som kunde översätta lite haha. Till slut var det en rysk tant och ja, vet man hur ryssar är så kan man förstå hur omöjliga dem är.. Hon var så seg och kunde inte ett endaste litet ord på engelska och tyckte väl vi var dumma i huvudet som inte kunde snacka deras ryska, för dem är ju bäst, eller?! Haha, nä men det är lite komiskt det där..

Men nu ska jag försöka hoppa i bingen väldigt snart! Godnatt


Last saturday





Förra lördagen då jag var på elins fest hade jag på mig denna klänningen med massa glitter på! Hade den senast på midsommar men har aldrig visat den på förut, vilket jag istället gör nu =)


Stillsamt





Nu har ytterligare en helg av sitt liv gått, en ledig helg :) I fredags jobbade jag till halv sex och blev upphämtad av adam på stationen i kävlinge klockan sju =) Så i helgen har jag varit hemma hos honom hela tiden. Gjorde väl inget speciellt direkt, bara tog det lugnt,

Nu veckan som kommer jobbar jag måndag, tisdag, torsdag och lördag, mycket slappare än denna veckan som varit! Lär förmodligen flytta in i syrrans lägenhet på fredag för då åker hon och david på semsester! Bra, för då kommer jag mkt närmare jobbet =)


The friday


När jag ändå är på gång så tänkte jag visa lite bilder från förra fredagen då det var mys med tända ljus när Adam och jag hade picknick ute i det fria, under stjärnorna i trädgården. Givetvis med massa god mat! :)











Kaos




Haha, har verkligen inte haft någon egentid eller fritid denna veckan alls! Har gått upp sju varje dag och kommit hem vid åtta tiden på kvällen var dag. 

I måndags stack jag direkt från jobbet till lägenheten i lund där anna och mathilda för tillfälligt håller hus! :) Vi såg på film, ingen bra en dock :/ Låt den rätta komma in. Superkonstig och ej min typ av film. Menmen, det var ändå mysigt och vi åt massa glass. Tyvärr blev det inte sängdags förräns vi typ ett efter det att jag kommit hem.

I tisdags när jag kommit hem hade jag massa måsten att göra bara! Först laga mat, äta, duscha, laga lunch, städa upp, diska upp och fixa massa tråkiga saker bara..

Igår direkt efter jobbet mötte jag upp mam&pap (precis hemkomna från italien) och emelie och david på resturangen en nypa salt vid dockan! Där är tydligen ståuppkomedi kväll varje onsdag, så vi fick se en del mindre bra men de flesta roliga komiker som skämtade mkt =)

Idag har jag efter jobb väntat på att maten skulle bli klar, ätit, duschat och nu för ett tag sedan övningskört! Har massa saker kvar att göra innan jag kan gå och lägga mig :(


Nu är det bara massa tråkigt jag skrivit och blablabla, men det känns bra att få skriva av sig ändå, för mig själv då alltså :)


1 år ♥



Idag den 8:e Augusti har Adam och jag varit tillsammans i precis, exakt ett år! :) ♥














Red is the color


Nylackat och fint!




Non-free




Förra inlägget var bara massa förklaringar och blablabla så tänkte att jag kan sammanfatta lite av förra veckan i detta inlägget :)

Måndag: jobbjobbjobb hela dagen!

Tisdag: jobb. Sen kom adam hit på kvällen och vi åt pizza och glodde på tv?

Onsdag: Åkte med när adam skjutsade in mamma och pappa till kastrup på morgonen för att dem skulle på semester i syditalien i en hel vecka! Efter det åt adam och jag en god frukost och han skjutsade in mig till lund och jag åkte därifrån till jobbet. På kvällen hoppar jag av i svågertorp, kutar till ikea och genemhela deras lokal för att köpa en sak innan jag kutade tillbaka till tåget igen och hem! Adam kom sen efter nio och vi jorde sjukt goda hamburgare! :)

Torsdag: Jag var ledig den dagen och adam och jag gjorde inte ett skit mer än att sega hela dagen :P På kvällen grillade vi massa, massa kött och tittade på Australia, bra film det =)

Fredag: Jag körde på bilskolan på morgonen och sen jobbade jag hela dagen. På kvällen för-firade adam och jag vår ett-års-dag "light" ( ska köra "big" om två helger :P) och hade picknick i trädgården sent på kvällen med massa tända ljus :) ((Att vi inte firade på rätt dag (idag) beror på att han är bortrest nu!))

Lördag: Adam och jag mös framför tv:n med godis på förmiddagen =). På kvällen var jag på 19-års fest hos elin ute på landet!

 

Söndag: Idag har jag slappat hela morgonen och var på Non-date i lund med mathilda och anna= amatörerna på möten kvinnor emellan haha! Vilket betyder att jag ska träffa dem imorgonkväll istället!


nothing



Nu har jag inte bloggat på en vecka, denna gången heller :/ Men känns som man jobbar, jobbar, äter, äter, duschar blablabla och umgås med personer och dylikt all tid som går förbi! Inte för att jag ej gillar att ha mkt inbokat hela tiden men man hinner fasiken knappt att blogga :P haha. Men ska försöka mer och mer, för jag känner att jag har jätte mycket som jag vill skriva om nu! :) Men kan säga att denna veckan kommer vara fullproppat med massa annat så får se hur mycket jag hinner med.

Nu denna veckan som kommer ska jag jobba måndag-fredag 10-18,30 förutom fre då jag jobbar 10,30-19,00. Så det blir samma antal timmar varje dag och med pendlingen så kommer jag vara hemma drygt åtta varje kväll och ta mig hemifrån klockan åtta på morgonen, så har inte så mkt fritid på kvällen när man måste hinna med att dusch och äta osv också. Haha vilket roligt inägg det här blev då, men hela denna veckans klageri blir koncentrerat till ett inlägg så då gör det väl inget? :P





No gravitation




Jag flyger..


And it's august



Herre min skapare vad tiden går snabbt hela tiden! Har inte skrivit på snart en vecka men det beror nog mest på att jag varit hemma hos adam nästan all min lediga tid förra veckan :/ :)

Denna veckan som varit har jag jobbat tis, ons, tor, fre och söndag. Var hos adam mellan tis-ons och tor-sön måste det bli. Haha det är bra att han kan hämta upp mig från stationen på kvällarna så att jag slipper att gå :P

I onsdags hann jag faktiskt åka till skatteverket i utkanten av köpenhamn för att skaffa mig ett danskt personnummer och fixa allt med skatten och så, vilket gick bra! Måste fixa banken imorgon, får inte glömas!

Hur ska jag mer sammanfatta veckan då som jag har missat?.. Hmm, såg på Gudfadern för första gången i torsdag med adam, matte och sara En klassisk måste-se-film som faktiskt var bra :) Har även sett en annan film, men denna gången på bio och det var igår. Adam och jag gick och såg på beck-levande begravd, väldigt läskig!haha.

Idag kom jag hem strax efter sju och har hunnit äta, duscha och catchat upp massa på datorn.

Imorgon blir det jobb igen, jobbar mån-ons + fredag denna veckan och utöver det har jag så himla mkt som behövs fixas..

Ha det bra! :)





RSS 2.0