I Västervik


Bara en liten hälsning från mej medans jag är här i västervik :)
Det är jätte mysigt här men man är ganska lat o slöar ganska mycket. 
Berättar mer när jag kommer hem :)

Sakner er alla <3


-----> VÄSTERVIK


Idag, halv ett ungefär går bussen från Lund till Västervik :) Det e till Hampus stuga som vi ska till och det är jag, Anna, Mathilda, Sara, Mary, Carro och Emil som ska dit :) Jag hoppas att dessa dagarna kommer bli roliga =) Ses igen på fredag!

Ha det bra ♥


Ulléns


I lördes så jobbade jag ju först på dagen sen var det raka vägen hem till anna i bjärred eftersom hon o hennes syrra skulle ha fest ihopa :)
Så där var jag tidigare och fixade mej tillsammans med sara sen kom oxå olivia innan resten kom :)

Det var i alla fall en rolig fest med roligt folk och det var kul och mysigt :D vissa bestämde sej för att bada, men för en gång skull gjorde jag inte det :P

Blev lite bilder i alla fall..











I like my pink dress


På mej i lördes på systrarna Ulléns fest =)



Fredes


 

Så då har jag slutat jobba, det var sista dagen idag, slutade vid fem tiden.. Ganska skönt faktiskt för man blir lite trött i benen, men det har ändå varit rätt så kul :)


I fredes var jag på helsingborgsfestivalen och gick runt typ , de andra ville se på joddla så gjorde det.. Men ja festivalen var som vanligt, så som festivaler brukar vara, det räcker med nån dag att vara på..


Tog i alla fall lite bilder..






24


Hemma från jobbet och har ungefär gjort samma som igår, men där var mycket mer folk idag, så fick ta lunch ganska sent :( men det funkade ändå! :)
 
Ikväll blir det Helsingborgsfestivalen med emma sen får vi väl se om vi möter upp mickis o dem elle kanske några andra!? Jaja får se hur denna festivalen e =)

Imorron blir det jobb såklart, börjar 11 imorron oxå :D sen efter det ska jag till anna i bjärred på fest =)


Jobbardag


Japp idag var första dagen av dessa fyra dagar som jag ska jobba i barsäbäck under golf master tävlingen. Jag jobbade mellan 10-17. Jag jobbar på ett slags mat ställe, ganska stort  "tält" eller vad man ska kalla det. Det jag gör en ganska simpelt, typ plocka undan från alla borden, toeka av, se till att där ser bra ut och finns varor. Ganska slappt faktiskt :P
Så nu ska jag alltså jobba fre-sön oxå, imorron börjar jag vid elva.

I helgen vet jag inte hundra vad som händer, men tror det  e fest på G på lördag och vet inte om jag ska åka in till helsingborg på fredag eftersom det är festival där då.

Ha det så bra ♥

22 juli


Igårkväll vid tio-tiden kom emma över till mej och vi kollade in massa resor utomlands osv eftersom vi ska åka i augusti någongång innan vi börjar skolan =) Vi tänkte åka till kreta, chaniakusten. Vi kollade alltså resor dit och skrattade tydligen ganska mkt under tiden!? haha. Sedan snackade vi ganska mkt oxå innan hon gick vid halv tre tiden och jag såg sista avsnittet av gossip girl =)

Idag vaknade jag vid halv två, så har ätit frukost kollat H&M katalogen och suttit lite här typ..



Ellooo


Mjukiskläder/myskläder har jag haft på mej idag, hmm det har jag typ aldrig, jag känner mej bara så hängig o sunkig  då typ, trivs bäst i vanliga kläder =)

Jaja... Jag har inte gjort ngt särskilt idag, mam o pap har rensat lite i hallen där uppe o jag har tittat på typ, skönt att nästan allt blir slängt.

Imorgon e det begravning för farmor på dagen i Lund så jag ska gå på det såklart.
Måste snart gå och lägga mej men innan dess blir det ett avsnitt av gossip girl, litew beroende e man hehe ;)

Puss & Kram


Hawaii


Var ju på hawaiifest igår kväll här i lilla kävlinge =) Det var skitkul faktiskt, jätte roligt folk haha och emma o jag dansade som fan hela tiden ;) Jaja det var i alla fall väldigt lyckat tycker jag!

Lite inspiration från hawaii och jag fick se ut såhära..
Väldigt dålig skärpa på bilden, men har ingen annan..


Vidare


Hmm det var ett tag sen jag skrev sist men har inte haft så mkt tid direkt ;)

I torsdeskväll såg jag ju Brüno på bio, den var skit rolig men oxå lite sjuk hehe..

Igår åkte jag in med elin och mickis till Malmö o västra hamnen där vi låg i solen och fikade lite o solade, tog även ett litet dopp :) Efter det åkte vi in till stan o gick lite i affärer, jag handlade två fina saker :D

På kvällen hade jag ett antal folk över här och umgicks, vi badade oxå ;) Det hände dock lite små missöden men saker som ändå hade hänt förr eller senare..

Ikväll ska jag på hawaii fest på villa qvilla haha, fast jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mej dock, det  e svårt det... Jaja det löser sig nog =)

Man kanske kan se ut såhär ikväll? :P


Tjohej



Igårkväll var jag ju hos mickis med några tjejer och vi satt ute, dt var ju så himla varmt o skönt :) jaja det var i alla fall mys.
Jag blev även uppringd angående jobb mellan den 23-26 juli ute på barsebäck, så ska jobba där då :)

Idag har jag åkt in till lund o shoppat med anna =) köpte två saker på H&M :) Vi tog även o lunchade lite där eftersom vi var så hungriga ;)

Och efter det så följde jag med henne hem o badade i poolen och nu sitter jag här på hennes rum och vi ska se på bio senare ikväll, Brüno närmare bestämt =)





Onsdag


Tjalåå! Dagen idag har inte varit så lång hehe, gick upp för en timme sedan och har typ bara tittat lite på tv och ätit frukost... Ikväll ska jag i vilket fall till mickis och träffa några andra =)

Igårkväll så var jag oxå hos mickis, vi skulle äta lite tillsammans :) Det blev skitgod kyckling och kroketter till det, gottgott..
Senare tittade vi på en film som hette a cup of love. Efter det kom tanja hem och vi spelade lite kort med henne tills hennes kompis karro kom och vi alla spelade kortspelet 500, jaja det var i alla fall kul kväll :)


Tisdag


Heej :)

De senaste dagarna har kännt väldigt upptagna på ngt sätt, fast jag har inte stressat eller ngt, bara tagit det lugnt o så och gjort massa roligheter... Älskar sommarlov helt enklet, kunna sova ut, inte stressa så fort man har att göra något, utan man har tid att ta sin tid helt enkelt :D

Jaja i söndes kom i alla fall syskonen o company + mormor hit och vi åt mat o så innan mam & pap skulle upp i luftballong och åka runt :)

Och igårkväll kom rikki, mickis o elin hit. Vi tog ett snabbt dopp i poolen och umgicks sen bara o pratade :)

Nu snart så ska jag till banken, har lite ärenden att göra... Ikväll ska jag till mickis med rikki o vi ska äta massa mat hade vi tänkt ;)



Party


I lördes var det fest hos viktor :) Så elin och jag träffades en timme innan vi skulle ta tåget för att göra oss lite i ordning..
Sen tog vi tåg och buss innan vi blev hämtade med bil för att slutligen komma fram :P
Efter ett tag att vi varit där badade typ alla och elin och jag blev så våta av allt stänk så det var bara att slänga av oss kläderna o hoppa i vi med ;)











18-års middag


I fredags kväll var jag i lödde hos Linda på 18-års middag för att fira att Agnes o Linda fyllt 18 år.. Vi var ena massa tjejer + en kille. Det var i alla fall en mkt trevlig kväll ♥






Kväll vid odensjön ♥


På kvällen efter att Emma tagit sitt körkort så körde ju vi, jag, emma, mickis o elin ut en tur för att fira lite :)
Hade skitkul i bilen o lyssnade på massa gamla låtar skithögt hehe ;)
Turen gick i alla fall till odensjön där vi badade lite, det var skit kallt i luften så jag kunde inte vara i så länge haha..
Menmen vi grillade även lite korv efter att vi försökt leta virke ett tag o få igång elden, men det gick bra tillslut =)
Vi joinades även av viktor o röe och kvällen blev väldigt mysig och alsvutades till sist av oss tjejer drickandes milkshake på max i lödde precis inna dem stängde :)












Roadtrip


Bilresan hem från ullared i torsdes var lite tråkig så johanna o jag flumade med kameran o tog lite bilder ♥







10 juli


Och dagen idag har varit i att åka in till lund/nova och möta upp bea och anna för att köpa present till Agnes & Linda som ska ha tjejmiddag ikväll för att firas, det  e till och med  så att agnes fyller 18 år just idag oxå :) GRATTIS!!

Igår var jag ju på ullared med johanna o marcus och shoppade lite, väldigt mkt skönhetspartiklar i allafall :D

När jag sen kommit hem på kvällen var det att åka till emma direkt, eftersom hon tog sitt körkort igår, GRATTIS än en gång! Vi åkte ut till odensjön, grillade o badade =)



Ullared


mm snart kommer johanna o marcus o hämtar mej för att sedan köra till Gekås i ullared =)

Det  ekul men inte bra för plånboken tyvärr :( Jaja vi får se vad jag hittar :P

Kommer i alla fall hem senare idag, ha det bra sålänge =)



Bakning & annat i Lomma

Några bilder från igår i Lomma :)









 

Ny shoppat


Visar sällan det jag köpt nu för tiden, men tänkte att jag kunde visa det jag köpt från gina igår :)





8 juli

Heejsvej :)

Mmm åt ju pizza igår :), tog en calzone för det var så länge sedan, skitgott!
Efter de goda pizzorna så tog emma o jag ett dopp i poolen, det e tur att det fortfarande e ganska varmt däri, typ 26 grader :)

Sedan skulle vi i alla fall ut o gå lite, efter en stund som vi gått började det regna lite o åska o bixtra en massa, och om vi vände hem skulle vi gå rakt emot det hehe, inte så kul... Så emma och jag gick till Linde eftersom vi var i närheten och där såg vi på två filmer :) ettan och tvåan av ngn film vars namn jag inte kommer ihåg hehe.. men dem var roliga i ala fall :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men får väla se :)

tjo ♥


Vilken dag!


En himla härlig dag har det varit idag :)

Hade ju först planerat in att åka till stranden i Lomma, men vädret var ostadigt så det blev ju bak hemma hos kristina istället :)


Vi var några från min klass och lite andra personer, sammanlagt nio pers tror jag..

Vi gjorde marängschwiss som blev skit god ;), älskart! och sen hade vi gjort kladdkaka som vi åt efter marängschwissen =) MUMS!

Senare drog vi ner till havet o T-bryggan och jag och några av oss andra badade.. Det var skithärligt o ganska varmt i vattnet =)
Det var helt enkelt väldigt mys ;)
Väntar på bilderna från dagen ;)

När jag skulle byta till tåg i lund påväg hem så kunde jag inte låte bli att gå i stan en liten stund (som blev en stor stund haha ;)) men jag handlade bara från gina även om jag hittade annat snyggt i de andra affärerna :P

Och nu kommer Emma när som helst med pizzorna som vi ska äta :) har ett så himla starkt sug efter det haha ;)
Ha en bra kväll ikväll  ♥



Lomma


Igårkväll var ju elin och jag hemma hos emma och käkade godis och såg på film, det var mys :)

bestämde precis att jag ska till Lomma idag och baka hemma hos kristina med andra töser =)
Det var från början meningen att vi skulle till stranden men vädret e lite osäkert, men jag skulle i alla fall ta med mej bikinin ;)

Jaja ha en bra dag alla ♥

yes



Ojdå vad denna dagen bara gått så himla snabbt ;) Jag har inte gjort någonting fast ändå mycket haha..
Men sen var jag inte uppe förräns vid tolv (härliga sommarlovs mornar :) ) så då känns det som halva dagen gått..

Har ända sedan en månad sen trott att det var nu på lördag som jag skulle fira agnes o linda att dem fyllt 18 år, har varit bombsäker hehe, men sen har jag nyligen hört med andra och dem sägar att det e på fredag, så blev väldigt osäker där, men vet inte helt säkert om det verkligen e på fredag? hmm
Fast fredag passar mkt bättre för mej då jag e bortbjuden till en annan grej på lördag, jaja ;)

Japp och nu ska jag dra till ica o möta upp emma o elin =) vi ska handla godis o sen se film hemma hos emma :) najsigt! kanske mickis oxå skulle komma?

Gotta goo ♥



En sommarkväll i Malmö



Igårkväll åkte emma och jag in till malmö och njöt av den sista? sommarkvällen på ett tag i alla fall..
Det var jätte soligt o helt skönt, man svettades även om klockan var nio på kvällen  i västra hamnen liksom, det var säkert 25-30 grader i skuggan..

Vi var alltså först i västra hamnen någon timme, gick runt och satt ner och bara njöt ;)
Det var massa där som badade, man ville verkligen bara hoppa i :)

Senare tog vi oss in till stan och satt oss och fikade, riktigt najs =) och väldigt, väldigt gott!

Jag vill verkligen ha tillbaka detta varma o soliga värmen snarast möjligt, man kan ju göra så mycket mer då..










Lördagsdagen


Igår på dagen var jag och badade i havet igen =)

Jag var i sibbarp i malmö med mam, pap, johanna o marcus och emma :)

Det var skitskönt i vattnet, helt perfekt :P Jag åt i alla fall ben o jerrys cookie glass, svingod :)





Nu måste jag fortsätta med städningen...

Yesterday


Igårkväll var det från början meningen att vi skulle vara hos emma och att ett gäng killar skulle dit oxå och blablabla.. Men under dagens lopp så fick vi reda på att dem inte kunde komma trots allt..

Så vi tjejer bestämde oss för att träffas ändå hemma hos emma, väl där så undrar dem dära killarna om dem kunde komma ändå ( vilket jag visste att de skulle göra, hur kul kan ett gäng killar ha själv liksom?) jaja, men njä det blev inte riktigt bra så de undrade om vi kunde sticka till dem i stället o spela fotboll o bada i oden sjön...

Såå vi åkte dit, eller ja emma tog mickis på sin moppe o elin mej på hennes moppe och körde dit...
Det var mysigt  :) men sjön var jätte liten tyckte jag.. Menmen där badade i alla fall vi ett bra tag och passade boll på flotten ute i vattnet... Jaja det blev i alla fall en mysig kväll, som avslutades snabbt hemma hos mickis med en jätte god tårta =)



Btw
så skimmrar mitt hår i grönt efter allt poolbadande, såå ska in i duschen nu o ta lite ketchup i håret :)
Later




J&J


Har tagit lite bilder där ute idag, bl.a på Julle o jamas, dem e ju så söta :)


Julle




Jamas



R.I.P


Vila i frid farmor 7/12-1917—2/7-2009
Nu återförenad med farfar




Honungsmelon


Melon och jag e vänner :)






Lomma beach


Jag har varit på stranden hela dagen idag i Lomma med mathilda o marie =) Sedan joinades vi även av två av marys kompisar, emil och några andra killar.

Det var skit skönt o steka där och vattnet var jätte varm faktiskt =)
Jag åt även e apstor glass, husets special bestående av två kulglass kulor och massa mjukglass o strössel ;) mumma!


Jag o mary :)

Mathilda

Stranden

Solisarna och jag


◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊


Nu e jag rädd igen, har precis sett en skräckfilm med emma, jag klarar inte av detta, det e ju hemskt, jag e ganska lättskrämd alltså :P

Jaja kvällens händelser har i alla fall varit följande:
Jag har varit på friskis med emma, hon frågade 20 minuter innan, så ja jag tyckte det lät bra :)
Sen tog vi ett snabbt stopp på ica för att handla godis, mums, men jag tycker dock att dem borde se över sitt sortiment alltså :P
Efter det cyklade vi hem till mej, tog o badade ett tag och glodde på två filmer och nu sitter jag här o får väl ta och lägga mej snart, men känner att jag måste se ngt positvit på tv först haha ;)

Godnatt o dröm söta drömar =) ♥


Malmö


Åt gröt igen i morse, duktig flicka, det e jag det haha :)

Har annars vara varit i malmö idag, på entré med mamma :) Lilla jag kom hem med ett par skor och två söta halsband =)
Jag fick ju shoppa igen när det blev Juli och det e det ju idag hehe...

Igårkväll va rikki, mickis och emma här och vi badade länge, länge i regnet o åskan :) var faktiskt lite mysigt.. Senare kom Elin oxå

E väldigt hungrig nu men ska snart äta som tur e :)

Ha det bra ♥


RSS 2.0