LL




Dagen efter igår alltså! Gick upp vid ett idag efter utekvällen! Vi var på Hipp, och det var kanske inte så hipp där men det var roligt! :) Emma och jag mötte upp anna innan vi gick in och följde henne till bussen när vi stack där ifrån. Sedan slutade kvällen på Max, som vanligt :P Gott

Idag så blir det kalas för mamma, så jag hoppas på god mat hela kvällen! Men det blir nog bra :)

Ha en bra lediglördag!


Freedag


Hej!

Äntligen fredag då! Och en hel härlig helg som väntar va? Jaja.

Dagen idag har gått ganska snabbt. På jobbet så blev det lite avbrott när vi kollade genom butiksdörrarna ut på ströget där massa militärer gick! Är det ngt som händer i Danmark så händer det i köpenhamn och är det ngt som händer i köpenhamn så händer det på ströget. Utanför nosen på mig alltså :P Okej nu var denna händelse idag inget särskilt. Men det var de militärer som varit i afghanistan som gick i parad och det var ett himla sjå med det, marianne kände dessutom ngn som gick där som vi spanade efter och hittade!

Menmen, slutade i alla fall fyra idag så var hemma halv sex redan! Hurra på det :) Ikväll ska jag ut i malmö! Längesedan nu så det var på tiden! Emma kommer hit snart och sen möter vi upp anna i malmö :)

Ha en trevlig kväll!


Knäppisar :P


Rödlysande


Här ska jag visa min nya röda kavaj från H&M som inhandlades idag!




24 februari




Nu ska jag snart dra in till malmö en kortis för att fixa lite ärende och sådant! Sen ska jag vidare till Lund för att köra och efter det förmodligen träna om jag hinner dit vill säga. Så det kommer vara fullt upp denna eftermiddagen och början av kvällen. Känns bara så trist att allting ska ta så himla mkt tid, framför allt transport och sånt. Menmen så är det!

Imorgon jobbar jag i alla fall och sen blir det helg! :)


Outfit; ljusblå







Nya skjortan är från gina och bilderna är från förförra helgen =)


23 februari


Sitter och glor på bigbrother avsnitten som gått nu de senaste dagarna. Hade gentligen inte tänkt titta men eftersom jag inte har ngt annat särskilt för mig just nu så blir det ju finfint! Har aldrig sett det innan så detta är helt nytt och färskt för mig! ;)

Idag har jag varit på körlektion och sen tränat gympastång efter det, en lugn dag idag bara :) Tänkte att jag kanske ska baka ngt gott ikväll, men får se!





22 Februari


Det var en lång dag på jobbet idag som avslutades med ett "vid brand" möte som iofs bara varade en kort liten stund.
   Ska vara så kallt nu igen alltså, lite trött på det.. men om en vecka så är det faktiskt mars månad, VÅR!

Idag fyller mamma år så det blev lite kaka efter maten idag! Chokladig och mäktig =) Annars har jag bara suttit framför tv:n hela kvällen. Inget som jag brukar ha tid med eller lust att göra annars!

Menmen.. sov gott!


Mamma på kap!


21 februari


Ny vecka, nya tag.
Idag efter jobbet så åkte jag till träningen och provade zumba för första gången! Kom in typ två minuter försent och det var ju smockat då så jag fick ställa mig på en minimal plats längst bak. Såg alltså inte ledaren så bra men det gick väl okej ändå, roligt var det i alla fall =)

Inget annat särskilt händer just nu. I veckan är jag ledig ons-tor & lör-sön, sköntskönt.




Outfit; jeans






En lite outfit här bara :)


igåridag


Igår var jag ledig ju så passade på att göra massa måsten. Skulle egentligen träna på gerda men eftersom jag sov lite för länge så blev det inget med det. Istället var jag ute och sprang  en runda sent på eftermiddagen i det fina vädret :) Annars så var det massa städning jag ägnade mig åt och hann också med att övningsköra lite :)

På kvällen åt jag först en tre-rätters hemma, mamma slog tydligen på stort :P Senare tog jag mig till Emma där de andra tjejerna också var :) Det blev mest massa prat & catch up!

Idag har jag inte så stora planer på gång. Ska övningsköra och resten av tiden ska jag göra lite tråkighetsmåsten samt slappa.


Springtime..


Det var exakt ett år sen..


...som jag for med tjejerna till Frankrike på den grymma skidresan! Tänk vad tiden går fort alltså. Det var under det sista sportlovet under skoltiden och det var riktigt kul :D Mathilda och jag diskuterade detta igår efter filmen när vi kom på att sportlovet precis hade börjat, ja för dem som går i skolan då..

Tror aldrig jag la ut så många bilder från den resan här i bloggen så varför inte göra det nu då? ett år efter :)



































Bara en blandning av några få foto av alla över tusen bilder som togs sammanlagt :)


Bio; Burlesque


Ikväll blir det bio med de fina flickorna mathilda och sara! :) Det blir Burlesque, får hoppas att det är bra!





Outfit; beige


Förra tisdagen:





Klänning och halsbandsväska: H&M
Skor: dinsko
Cardigan: Vero moda


Turquoise


Här är mitt nya armband jag köpte från butiken idag :) Älskar sådana havsturkosa stenar på smycken, speciellt till sommaren!




Fantastiskt.


Hejhejhej. Idag, idag har dagen varit som en vanlig vardag, tur att man ibland ler för sig av roliga eler härliga saker man ibland går runt och tänker på som muntrar upp en :)
   Jaja, har jobbat idag mellan 12-18,30 så ingen lång arbetsdag, kunde även idag njuta en liten längre stund i sängen. Imorgon är det för mig även då en kortare dag på jobbet 10-16. Skönt att avsluta arbetsveckan lite tidigare och ta helg =)

Har dagen till ära skaffat mig en ny favorit läkerol smak :) Har ju sedan länge tröttat ut mig på salvi och cactus så nu får denna ta den betydande platsen framöver. Skratt x) Licorice persimon är smaken. Kan inte lista ut vad för smak eller vad för ngt den precis påminner om liksom. hmm




Outfit; Rosa


Två veckor sedan:






Hade på min finfina rosa kavaj från H&M :)


new shoes

Från dinsko





16 februari


Imorse sov jag så himla skönt, helt fantastiskt att få sova! Vaknade någon gång under morgonen men det var ju bara att somna vidare utan några bekymmer när man inte behöver gå upp av någon anledning.
   Har varit inne i Malmö under eftermiddagen för att besöka några affärer samt att köpa lite smink :) Hittade lite smått faktiskt :)
   Direkt efter malmövistelsen så bar det raka vägen av till Träningen. Gympastång blev det som det så oftast blir. Så vid sju var jag hemma igen och jag har nu ätit och ska snart se sveriges mästerkock! :)

Ha en skön kväll!

Och så lägger jag in en bild som jag nyligen hittade. Det måste vara anna som pillat med detta i lördags :P Men kan inte minnas vad för någon omgång hon vann!?.. Haha




Guldig


Denna outfiten är från när anna hade sin födelsedagsmiddag precis i slutet av januari :)






4444


Hejsanhejsan.

Ska snart gå och lägga mig och sova efter ännu en dag som passerat. Har inte hänt så mkt sen jag sist skrev direkt.
   Var ju iofs alla hjärtans dag igår ♥ Träffade emma direkt efter jobbet i lund för att ta en fika :) Detta eftersom våra pojkvänner befinner sig någon annanstans på jorden. Men det var himla mysigt och härligt att sitta och snacka.

Imorgon är jag LEDIG :) Ska bli skönt att kunna sova lite :P Men har en del att göra under hela dagen som det brukar vara alltså. Skulle egentligen köra imorgonbitti men eftersom läraren fortfarande är sjuk så blir det inget av denna gången heller...

Godnatt, men ses kanske tidigare än imorgon ;)



Ruter-pärlor





Se mina nya fina öronhängen från Gina tricot som jag köpte i veckan :)


Söndag


Då var det söndag och slutet på denna veckan alltså. Är i alla fall ledig idag vilket känns väldigt bra! :)
Har inte haft ngn tid att skriva i helgen eftersom emma kom över i fredags när jag kommit hem från jobbet vid nio och igår hade jag besök av anna och mathilda också dirket när jag kommit hem från jobbet. Fullt sjå hela tiden! Men det ör ju det som är kul =)

Det var en skön kväll igår när m&a var här. Vi såg på tv&film men pratade mest hela tiden :) Mkt härligt! När vi träffas blir det ju alltid massa frossande av godsaker dessutom, mums. Igår blev det mathildas kaka, choklad och chips. Men fetar ju upp sig ganska mkt på helger :P

Idag blir det väl mest sånt man gör när man är ledig; städa och fixa med massa saker. Ska passa på att övningsköra också och ikväll blir det bowling! :)



Outfit; Vårjeans & halsbandsväska


Nu är det ju nästan nutid hehe :P Men denna klädseln är från två veckor sedan :)






•Jeans-cubus • Cardigan-vero moda • Skor-pieces • Mobilväska-H&M


Torsdag


Trötter kan man säga att jag är just nu och lite tråkad. Mm, ja så är det. Hehe nä men dagen idag har varit bra. Började dagen med att vakna upp med killen brevid min sida. Vi somnade på ett sånt jätte roligt sätt men kan inte återberätta det på ett lika roligt vis, så skit i det.
   Började i alla fall inte förräns klockan ett idag så det blev en lugn morgon :) Slutade jobbet vid sex så blev en ganska kort dag på jobbet. Men desto längre imorgon då jag jobbar 10-19,30.  
   I alla fall nu hemma så har jag ätit och tar det nu bara lugnt och tittar på tv. Ska väl försöka att inte lägga mig för sent idag.




Outfit; svart



För någon veckor sedan:




Klossis


Begäran från Emelie att jag skulle lägga ut bilder från vårt klosstorn vi byggde i lördags ;)






66,51,55


Woho


Hallå va :)

Fortsätter med ledigheten idag också hihi =) Har faktiskt tagit mig till gerdahallen idag också för lite träning! Det blev gympastång denna gången och det gick bra, förutom att tåget tvunget skulle vara försenat dit så att jag fick springa halva vägen. Detta medförde ju att jag missade uppvärmningen, men då det ändå bara går ut på att springa runt i salen så tror jag mitt joggande till själva passet slog det (:

Så nu har jag efter träningen hunnit äta lite och duschat. Ska göra mig iordning så att jag kan åka in till malmö om ca 40 minuter! Men annars så är det himla härligt väder nu när blåsandet har lagt av. Kan nästan till och med känna lite vår i luften :) Det enda viktiga jag känner är att det inte kommer en snöomgång till innan våren kommer på riktigt, för det vore ju riktigt trist..




Outfit; spets


För några helger sedan:



Shorts-gina   spetslinne-H&M   cardigan-vero moda   Smycken-H&M och Ur&Penn


Workingout night




En glad sofia efter träningspasset!

Ja ett träningspass har jag allt hunnit med denna kvällen. Det blev ett vanligt gympapass denna gången eftersom det passade bäst in i mitt tidsschema hehe..

Blev faktiskt också ett varmt bad direkt efter jag kommit hem. Jag badade i det nya badkaret för första gången, med tända ljus och ljuvlig musik haha.

Nu ska jag snart gå och lägga mig men där kan komma ett outfits inlägg senare :) So long..


Idag


Vilken solig dag det varit idag, sjukt blåsigt bara..

Är ju ledig idag så jag slapp att gå upp tidigt och kunde sova lite längre :)
   Har varit en sväng på nova med adam för att kolla läget lite och hitta något lite fint till mig samt skidsaker till adam som ju åker till Italien på fredag! Önskar att jag också var på väg till något annat land, var som helst. Bara man får komma ifrån detta trista i sverige just nu. Både skidor och någon soligare semester hade inte suttit helt fel..


Sunny place :)


Det var visst en promenad

En liten tur gåendes som fångades på bild..











Outfit; kavaj


Då tillkommer en till outfit, denna vet jag var från när jag var innen och fikade med sara, anna och tilda i lund för några veckor sedan :)





•Skor, Kavaj och halsband är från H&M •Byxorna är från Next •Klocka köpt i Berlin


Seven




Här sitter jag med adam framför tv:n som visar en konstig film! Ska snart dricka en kopp thé, så att jag kan känna lite värmmys medans julle gosar med datorn ;)
   Har varit på arbjedet idag hela dagen. Gick faktiskt snabbt, men kan bero på att det var står leverans så att man hade det att underhålla sig med.
   Imorgon och på onsdag så är jag ledig :) Ska bli så skönt!

Nä det får räcka för just nu! Ha en trevlig kväll.


Just´e såg ju Trassel igår på bio och den var faktiskt väldigt underhållande, gå och se!


Söndagssöndag


Har haft tre dagar nu som jag haft full rulle på verkar det som :P

Nä men det har vait bra dagar :) I torsdags så var det jobb igen och sen raka vägen till lund när jag slutat för att möta upp flickor och fika på espresso house! Mycket gott och en härlig stund där på kvällen =) Emma var sen snäll att skjutsa hem oss alla.
  I fredags var det jobb då också, men slutade i alla fall ganska tidigt, mkt skönt det! Så adam fick göra mig sällskap hela kvällen =)
   Efter jobbet i lördags åkte jag inte hem utan hoppade av i malmö och mötte upp adam för att sticka på middag hos syrran. Det blev god hemmagjord pizza och massa marängswiss :) Spelade dessutom det där klossspelet som vi var grymt grymma på haha.

Idag ska Adam och jag åka och se på bio! Det blir faktiskt Trassel i 3D :) Får hoppas att den är nderhållande.




V&S



Här kommer en till outfit som ej visats. En liten såndär sönadsmys outfit (:







Gammal tröja från gina, sammetstights från åhlens och mina nya stövlar


Somliga




Hej idag!

Sitter just nu hemma hos adam som för tillfället är ute och går med hundarna. Vi har idag varit och besökt Malmö stad! Tog tåget in vid tolv och gick till stan i det lite halvruggiga vädret. Anledningen till att vi åkte in var för att adam skulle skaffa sig ett par ordentliga kängor på naturkompaniet vilket hann faktiskt hittade. Jag själv kom hem med fyra olika shoppingfynd från staden :D Skönt att ha fått in ny lön nyligen :p
   I alla fall så passade vi på att äta på Max och hälsa på syrran för att boka tid till nästa klippning som blir om en vecka :)

Ha en trevlig kväll! ♥


Gummi



Måste ju visa mina nya fina gummistövlar från Wedge Welly :)
Perfekta för just mig med en liten kilklack dessutom!








Randig outfit



Har ju kommit ikapp nu med de gamla outfitsen. Har haft en lång tid nu med mitt obloggandet som jag inte tagit några bilder alls men har en del nya som jag ska visa upp.
   Denna är från kanske tre veckor sedan så klart mkt mer ny än de från i höstas hehe :P









Bambi


Hemma från körningen och träningspasset! Har faktiskt hunnit äta också och nu sitter jag framför tv:n, en ovanlighet faktiskt. Menmen..

Träning(gympasXstång) var sjukt bra idag, inte för att den var bra i sig utan för att jag verkligen blev trött och kände att jag verkligen tränade hårt! Brukar alltid göra det mesta utav passet vilket jag gjorde idag också såklart men höjde ribban lite genom att byta vikt. Brukade ha 8 kilo men tog 10 idag. Med åtta var det inte så ansträngande och de sista repetetionerna var inte så jobbiga som det ju ska vara. Men denna gången var det riktigt kämpigt och det var hårt där i slutet. Men tror jag var lite halvsvag idag eller kan två kilo göra så mkt? Menmen lång tid kvar tills jag kan ta riktigt ordentliga vikter :P hehe Nä men fasiken vad jag babblar på om detta, nästa ämne tack!

Gick ut från Gerda efter träningen, det regnade; upp med luvan alltså! Sen halkihalkihalki hela vägen ner till centralen. Underkylt regn som fan för det var ishalt precis på varenda yta, så fruktansvärt, fruktansvärt halt. Till och med på övergången över spåren halkade jag x-antal gånger trots att där ju är tak. Sen av från tåget på perrongen så halkade han föra mig och sen jag ganska ordentligt.

Menmenmen.. Vad var det jag skulle skriva egentligen? Nåväl... ska duscha nu, take care ♥


Första februari


Gudans vad tiden går och går! Har haft ganska fullt upp de senaste dagarna verkar det som eftersom jag inte varit inne och knåpat här. Men ska försöka leta i mitt minne av vad som has been going on de senaste dagarna :)

I fredags.. vad hände då? Jaja inget särskilt väsentligt eftersom jag inte minns så bra :P Men vet att jag åkte hem till adam på kvällen och såg bl.a handbollsmatchen och lite sånt.
   Hmm, ja. I lördags var det att dra sig upp tidigt på morgonen för att ägna dagen på jobbet och på kvällen schvissade jag om till kalasoutfit eftersom jag var hembjuden till anna på födelsedagsmiddag :) (en del sura miner när jag gick ut från toaletten på tåget efter en kvart hehe). Men kvällen var kul som vanligt med massa god mat och härliga tjejer!

I söndags slappade jag runder på morgonen innan adam kom hit :) Såg bl.a de sista handbollsmatcherna.. inte så kul med tanke på resultaten.. Menmen fick ta en skön tur nere vid ån efteråt och tog lite bilder med hans nya kamera :)
   Igår var det jobb för min del, fick mina nya skor som jag beställt från next! Så fina, men har beställt en mindre storlek i det ena paret för att se om de sitter bättre.
   Blev i alla fall på kvällen hämtad av killen som åkte hem för ett tag sedan.

Och nu ska jag väldigt snart åka för att ta en körlektion och träna! Måste skynda mig!

SES :)




RSS 2.0