Tur


Idag under dagen ska jag spendera min tid i affärer och leta och leta efter någon bra present till A, har annars backup på vad jag kan ge :)

Annars idag blir det till att slinga håret hos Emelie och sen träffa mickis, elin och rikki :)

Imorgon har jag endast projektarbete med bea uppbokat, börjar snart bara bli en vecka kvar till inlämning :/


Nej nu måste jag sminka mej och lite sånt skit, ha det bra :) ♥


Mönster explosion


Fick hem två nya plagg från H&M idag!


Mönstrad klänning i härliga färger! Häftig tycker jag :)


Söt rosa kjol


Rastlös


Rastlösheten har varit stor den senaste tiden, blir skitlätt rastlös! Har gått runt nu två dagar utan att ha gjort ngt särskilt. Skulle ha åkt in till lund och nova idag men mina pengar hade ju inte kommit in :(
Jaja det som fyllt mina dagar är datorn och kolla på serier men har även gjort projektarbete så helt bortkastad tid har det inte varit.

Nu resten av dagarna på lovet är ganska fullbokade så det är ju bra :) Imorgon ska jag pka in till kanske lund men i alla fall malmö och leta 20-års present till adam :) Sen på kvällen ska jag fixa håret hos emelie och sen umgås med tjejerna :)

Inget mer som bekövs säga i mitt händelselösa liv.. Kram! ♥

 


Familj i Thailand-98


Shoe-love



Bilderna är tagna från colorelle

Aaahhh jag är så hooked-up på träskor i olika former, finns ju så många nu i vår :) Skitsnyggt! Men där är så många andra modeller för skor just nu som jag också bara vill ha, väldigt många nytänkande modeller. Skor, skor, skor så mycket fint nu i vår men inget som min lilla plånbok tål :(


..och det är söndag



Njuva sommarkväll..

Inatt drogs klockan fram en timme till sommartid! Helt underbart tycker jag att det kommer bli ljusare längre :) Speciellt sen när sommaren kommer och det blir massa njuva och långa sommarkvällar! Men nog om det..

Igår övningskörde jag med Adam! :) Haha jag har bara övningskört 3 x 10 minuter tidigare med pappa och senast var för 2 år sen typ.. Men igår så var det mer seriöst när jag körde runt på scans parkering hehe. Kom till och med upp i 50 km/h haha. Har fortfarande några gånger kvar innan jag kan ta mig ut i trafiken, men inte länge till ;)

Annars så var jag bara hemma hos adam igår och käkade mat och godis hehe :) Idag tog vi en sväng till nova och till stranden i lomma. Nu sitter jag bara hemma och får se vad som görs idag..

Ha det bra! :)



Flowerprints


Gårdagens outfit kommer här!






Lördag


Nu det senste dygnet har jag i princip dött av tristess... Har inte gjort ett skit och det som jag har gjort har varit så trååkigt.. Menmen

Snart kommer adam hit och vi ska föraöka komma på något att göra :P Eftersom vädret är så tråkigt finns det inte så mycket att hitta på. Hade det varit som igår hade man kunnat åka ut till havet och ätit glass :)

Ja något roligt att skriva har jag alltså inte idag, tomt i huvudet..


Sol har ersatts av regn...


Melting in the sun







Underbar dag!
Olivias blder får väl tala för sig själv :)


Våfflor




MUMS!

Igår åt jag massa, massa våffler för det var ju våffeldagen! Helt underbart gott med grädde och sylt och när det är sådära krispigt :) Kan erkänna att jag åt några idag också :P

 

Förövrigt så är jag väldigt, väldigt trött just nu, skulle nästan vilja sova men ska försöka ägna mej åt städning denna kväll, får se om jag orkar.

Som jag nämnt tidigare så ska ju klassen till Berlin i april! Det skojiga är ju att vi åker på min födelsedag, hur ballt är det inte att fira sin 19-års dag där? Det kommer bli tårta på bussen ner (right mary :P ) och kakor, sen på kvällen blir det middag och festa järnet haha :) Att dagen efter ska börja tidigt och vara rent skolrelaterat gör väl inget? hehe


26 mars


17 grader i skuggan när man kommer hem från skolan, hur underbart?
Det har varit så fantastiskt fint väder och varmt idag :) väldigt passande till min tre timmars håla!
Då satt vi ute i solen och njöt óch anna & jag handlade glass :) Gott! 
  
Det som också var så himla supernajs är att vi idag fick våra studentmössor! :D Så passande när det var så soligt och man var glad. Snart är det dags! Funderar på om jag ska köpa till ett grönt band runt mössan, ganska snyggt faktiskt.

Det var meningen att jag skulle träna idag efter skolan men eftersom läraren drog över på turismen hann jag inte :( Får träna mer nu på lovet istället :)



Nytt!




Den beiga klänningen köptes idag :) Jag provade den innan med skossingar och bara ben för att få fram sommarfeelings haha ;)


57,59,62


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :)

Solen är fantastisk när den visar sig! Hur nice är inte vädret idag? För tillfälligt är det 12 grader i skuggan! Happy! Nu får det gärna fortsätta vara så här ett bra tag till!

Idag på min håla var jag inne i stan för att kolla på runt lite, bla på the Garden collection. Men såklart som alltid vid sådana lanseringar är där inget kvar i xs eller s om man inte kommer precis när dem öppnar. På en hängare hängde där typ 15 klänningar av samma färg och modell i bara storlek 40 och ngn i storlek 42 och 44. Menmen jag har hunnit klicka hem lite för ett tag sedan :)

Men jag lyckades ändå hitta något från H&M, en beige klänning och ett par mönstrade srtumpbyxor från trädgårdskollektionen.

Nu har jag varit hemma en liten stund och det första jag gjorde var att göra Hallon/blåbärs milkshake och satt mej ute i solen. När milkshakedrickandet börjar vet jag att det är vår på riktigt hehe





24 mars


Jag äro idag ledig, vilket är bra så att jag kan plugga till provet imorgon, har dock inte gjort så mycket än men ska ta tag i det ordentligt snart. Jag blev ju klar med alla uppgifterna i boken igår, mer behöver man väl inte göra liksom? hehe :P Nämen det var så länge sen jag var klar med uppgifterna före dagen innan provet, så jag är stolt :) Men det är faktiskt en del kvar att plugga, en del timmar lär det bli..

Annars då? Jo imorgon är det våffeldagen och det ska firas! Vi har inte ätit våfflor eller firat våffeldagen med att äta våfflor på säkert tio år, dags nu :)

NEDRÄKNING

(skoldagar: dagar spenderat i skolbänken)

Påsk: 2 skoldagar


♥ Projektarbetsinlämning: 6 skoldagar, 16 dagar

Berlin: 6 skoldagar, 19 dagar

Min födelsedag: 19 dagar

Valborg: 17 skoldagar, 37 dagar

Kemi slutprov: 24 skoldagar, 48 dagar

Kristihimmelsfärdledighet: 25 skoldagar, 50 dagar

Fysikslutprov: 30 skoldagar, 58 dagar

Balen: 37 skoldagar, 69 dagar

STUDENTEN: 42 skoldagar, 76 dagar


Fysikslutprovet lär vara det sista provet och saken innan studenten, så efter det lär det bli skolkdagar istället haha, nä men man lär ju inte ha så mycket lektioner men tror det ska vara schema till den 28 maj typ. Sen mellan balen och studenten är man ju verkligen ledig :) Då är det istället massa roligtheter som klasskampen t.ex. :D

Allting närmar sig!



Happyface! Hoppas jag kommer vara lika glad på min studentdag :)

 


Many me's






tisdag


Uppehåll i fysikpluggandet har jag nu, inte för att jag pluggat direkt mycket dock :( ska sitta hela kvällen.
   Idag hade jag en lektion i skolan och imorgon är jag ledig :) Fast det kommer bara bli massa fysikplugg då också, men snart är det påsklov!

Har bestämt mig för att skicka tillbaka två saker från H&M som inte känns helt rätt, men det är bara bra så kommer man undan med lite pengar hehe

Nä jag har väl inte mer att säga just nu, have it nice!

Kollade vilken GB-glass jag blev häromdagen haha


Ute outfit




 

Idag lyckades jag ta ute bilder utan att frysa direkt haha. Hade på min nya militärgröna jacka idag och jag trivs! :)


Monday


Hej!

Första lektionen i idag var reilgion och prov. Fanfanfan att brist på tid ska göra att man inte kan formulera all den kunskap man faktiskt har och därmed få dåligt resultat :(

Det som var skönt med skoldagen idag i alla fall var att den bara hade två lektioner :) Imorgon har jag en lektion, på onsdag är jag ledig, på torsdag tre lektioner och på fredag tre lektioner. Ganska skönt! Men måste plugga asmycket till fysikprovet på torsdag..

Idag började jag lite med min nya vårjacka :) Det är ju trots allt 8 grader. Men längtar tills det blir ännu varmare så att man kan gå i härliga skor och så vidare :) Men det kommer nog snart!



Triss i S&A





Innan festen igår :)

Igårkväll var det fest i Lomma som jag var på. Träffades först hos anna innan vi tog bussen därifrån. Festen var ganska lugn och jag satt mest och pratade vilket var ganska skönt då jag var ganska seg :) Adam hämtade mig när jag skulle hem och vi körde hem till honom där jag också varit en liten stund idag. Väl hemma har jag väl inte gjort ett skit, sovit lite och segat. Började med religions pluggningen för någon timme sedan. Undrar hur det kommer att gå, läraren lär göra ett konstigt prov i vilket fall :( Hoppas det går bra imorgon ändå!

   Nu blir det TV och lite till plugg, kramar ♥


Festklädsel


På festen igår såg jag ut som följande bilder visar. Hade på mig min lila gamla klänning :)




♀ eller ♂


Ett litet test hurvida kvinnlig/manlig jag är :)


Min kvinnliga sida:

[   ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[   ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[   ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt:  19 poäng

Min manliga sida:
[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[    ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[    ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ x ] Skött grillen under en grillfest?
[    ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ]  Läst ett nummer av slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ x ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[    ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ / ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[    ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[    ] Gjort lumpen?
[    ] Läst nick hornby?
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[    ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[    ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[    ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[    ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 10,5 poäng



Visst klart är jag nog mer tjejig :P


Gårdagens outfit






Igår såg jag ut såhär. Jag hade på mej min gröna klänning som jag köpte på cubus för 30 kronor omkring 1,5 år sedan men som jag aldrig använt haha


Människa




Trött sofia idag som måste plugga lite under dagen :(

Igår kom adam hit för att göra mej sällskap när jag är alldeles ensam hemma denna helgen.. Vi gjorde tacos, åt tills vi dog och sen satte vi oss och tittade på film :) Vi såg en av de bästa filmerna, alltså Dagboken, Adam hade aldrig sett den så det passade bra. Han lyckades se hela filmen trots att var så trött, så det måste ju vara bra betyg :P

Idag nu så ska jag ju plugga, försöka i alla fall :P Sen ikväll så ska jag med på fest med Anna och Mathilda vad jag vet :) Kul, för då kan man klä sig festligt, men vete fan vad jag ska ha på mej.. hehe det löser sig :)


6 nya ting


Levererat från H&M i onsdags :)




Fredag!


Tjenatjena :)

Idag har det varit en tidig morgon för att ta sig till den väldigt inspererande skolan, right. Inga särskilt skojiga lektioner men det var kul att försöka prata med så mörk röst som möjligt med anna och marie haha :P

Efter skolan gick mamma och jag för att kolla balklänningar och gissa om jag hittade någon? JAA, äntligen får man väl säga, det är ungefär drygt två månader kvar till balen :)
Klänningen är precis i den modellen jag vill ha och färgen kan faktiskt inte passa bättre till mig, den satt dessutom perfekt :) Och ja färgen är inte röd som jag hela tiden velat ha, men den är i fin blå :)
Får ta bilder på den sen någon dag!

Ikväll kommer Adam hit och vi ska laga tacos och mysa hela kvällen, mums på det! :D

Min beauty gämmer sig bakom plastet :P


Serre Chevalier ↔ pics 1


Nu har jag varit duktig för jag ska lägga ut bilder från Frankrike på sprotlovet :)

Dessa är från dag 1-3 i resans gång, alltså fre-sön

Bilder från bussen ner



På båtarna ner


När bussen blir till sängar, trångt!



Sofie och jag förfestar på kvällen vi anländer :)


Första skiddagen! :D


Lunchen som intogs på centret varje dag :)

(Jag var som ett barn på julafton första lunchen och visste inte var jag skulle bli av. Så mycket gott oh jag ville bara äta hela tiden haha. Den dagen fick vi ost&skink toast, kyckling, godaste potatisen i ugnen, tapas och gucamole :) shit)



Ett av våra rum + folk :P



Jag måste berätta om maten som vi fick där under hela veckan. Vi hade ju helpension så vi fick allt :)

 varje FRUKOST: Nybakta baguetter, pålägg som sylt, skinka/salami, ost, havregrynsgröt, youghurt, mjölk, flingor, musli, frukt, juicer osv.
   Där fanns dessutom saker som man kunde plocka på sig om man ville äta lunch i backen istället såsom små chipspåsar, chokladbars, muslibars, kakor. (Jag plockade alltid på mej massa av varje sak som jag hade på rummet så att jag kunde smaska chips på kvällen haha)

varje LUNCH: Man fick anitingen ta en fiskrätt eller kötträtt och så något i form av kolhydrater till såklart. Där fanns alltid stor salladsbuffé och baguetter samt ostbricka med många olika goda ostar :) Olika frukter var där alltid och till efterrätt kunde man välja på youghurt, chokladmousse, chokladpudding, vaniljpudding mfl. Man tog såklart från glassbuffén varje dag också :) Ibland var där över från efterrätten kvällen innan som man kunde ta på lunchen.

varje MIDDAG: Precis samma som lunchen men där var speciell efterrätt till efterrätt :P Självklart var där glassbuffé och allt annat också.

Dessutom efter varje skiddag vid halv fem var det fika med någon kaka och te&kaffe.

Eftersom där var ostbricka varje dag till lunch och middag blev vi alla feta. Hehe okej menar inte så, men fyfan vad vi åt ost. Sammalagt åt vi säkert flera stora ostar. Dem i personalen fyllde på hela tiden för fransmän äter ju ost som bara den :P


Ostbrickan!


Glass med karamellsås :)


Torsdag 18 mars


Goddag :)

Vardagsveckan närmar sig sitt slut och imorgon vid halv tre är det helg :)

Idag har jag varit ledig från skolan eftersom det är Ö-dag :) Nu på onsdag har vi ytterligare en Ö-dag vilket passar bra då vi har fysikprov på torsdagen. Vad jag har gjort idag är att jag har börjat pluggat två timmar till religionsprovet på måndag och sen har jag mött upp bea i Lund för att diskutera om projektarbetet osv.

Nu här hemma har jag mest latat mej såklart men ska snart börja skriva kemilabrapporten.
   Imorgon är det en lång skoldag mellan 8,15-14,30 med bara en halvtimmes lunch :(
Efter skolan ska jag kolla balklänningar i Lund :)



Sa någon student?


Jag har kollat upp lite hemsidor för att leta skor till studenten. Jag skulle nog antingen ha ett par helvita vanliga pumps eller med öppen tå men får väl se hur det blir.

Har i alla fall tagit ut några snygga som lämpar sig bra. Kommer dock ej håg från vilken hemsida var och en kommer ifrån, har kollat för många haha :p





product view of: Open toe wedge pump
product view of: Wanda shoe






17 mars


Hej :)

Jag har varit miserabel denna veckan känner jag :( Får typ inget gjort av någonting, längtar bara efter lediga, avslappnade stunder, typ lov.

Idag har jag såklart inte gjort så mycket.. Kollade balklänngar utanför svalöv med mamma, men antingen är det färgen, storlken eller modellen som är fel. Men på fredag ska mamma och jag kika utbudet i lund igen. Vill hitta något nu!

Juste fick hem lite saker från H&M idag :) Härligt, härligt. Har tagit lite bilder men får se om jag orkar lägga upp ngt :P


Vill man vara unik på balen kanske man ska skaffa sig en sådan här haha...


Tisdagstråk


Hade idag som vanligt en lektion, medicin. Kändes inte så lönt eftersom vi fick gå efter en halvtimme vilket iofs var rätt skönt :)

Efter skolan har jag mest slappat och suttit vid datorn. Men jag har faktiskt hållt på lite med garderoben. Det tar ju så himla lång tid.. Alla sakerna därinne har tagits ut (mkt) och det har damsugts och dammats. Måste plocka in alla kläder och sortera bland alla smycken och hårgrejor osv innan jag lägger in dem.. Har rensat lite bland kläderna och runt 20 plagg har fått säga hejdå :) Kanske inte så många men jag rensar få plagg ganska regelbundet.

Nu blir det nog snart mat och senare måste jag ta tag i pluggandet!


Blue-ish



 

Skimrande blå tröja från H&M har varit det jag haft på mig idag :)


Mitten av mars



Måndagen på den nya veckan börjar bra med fint väder! Idag har jag varit i skolan som en vanlig måndag. Absolut inget spännande hände där, allt som vanligt. Här hemma har jag heller inte gjort något särskilt, bara suttit vid datan en liten stund samt kollat på solsidan :)

Ikväll ska jag träna box med anna! Försöker hålla igång med träningen så mycket som möjligt, vilket än så länge går bra :)



Shoes


Håller på att fixa i garderoben nu och har kollat upp alla mina skor, slängde typ tio par idag men behöver slänga fler så småningom...



De flesta av mina skor på mitt golv.. ser mer ut än vad det är och känns..



Mina högklackade..

Där är en del skor som saknas i min samling hehe. Har inte ens ett par ordentliga svarta pumps eller svarta ballerinas. Men någon förökning lär inte ske den närmaste tiden eftersom jag är en sån fattiglapp nu :(

 

 


Spring is in the air


Bjuder på Några bilder från partajet som jag snott av Kristina:)









Söndag


Gårdagskvällen blev lyckad tycker jag :)
Först så kom Adam, emelie och david hit och åt mat, kakor och godis. Sen så tog adam och jag tåget till hjärup för att gå på sofies 20 års fest :) Lite dans, lite sjuktgott kakätande & chips och shots samt singstar. Jag ägde anna som fan på singstar alltså, haha var bara tvungen att säga det eftersom hon ju skulle "kick my as" som fan haha x)

Idag har jag inte gjort så mycket, adam och jag segade mest på morgonen och sen har pappa och jag fixat lite med garderoben.

Imorgon är det tråkig skola igen :( Men det är en del ledigt denna veckan också vilket är himla skönt :)




Gårdagens outfit



Från midjan och uppåt, H&M
Från midjan och neråt, Lindex


Lördag


Gårdagskvällen var mkt trevlig och mysig :) Vi bakade kaka och åt chips med dippa och tittade på film. Tyvärr hann vi inte se prinsessa, menmen.. Jag sov över hos mathilda och i morse kom mamma och hämtade mig och vi körde in till malmö för att titta på balklänningar. Var inte mycket till utbud dock :/
  
Senare mötte jag upp adam och vi gick och fikade på waynes en lång stund och gick lite i stan :) Very nice.

Ikväll är det sofies 20-års fest så adam och jag ska sticka dit :) Temat är vårkänslor. Ganska roligt när det regnar och blåser en massa idag :p Menmen hade tänkt ha en småblommig klänning tror jag eftersom det blir lättast. Min garderob är nämligen sönder så jag kan typ inte se vad jag har för plagg.

Kram ♥



Underbara vår..


Fredag :)


Jag är mäkta stolt över vad jag gjort dessa två dagarna. Jag har tränat :) Igår körde jag gympastång med mathilda och idag körde jag det igen hehe :) Mina lår är stenhårda nu, både efter skidresan och träning haha ;D

Idag var det inte så jätte lång dag eftersom vi inte hade någon religion på morgonen :) Annars har det flytit på idag.
   Fick reda på att vi ska få en ny lärare i turism :( Hon som vi har nu är jätte bra. Menmen, det positiva är att vi ska stryka alla måndagslektioner hädanefter :) så vi kommer bara ha på fredagar men det är dock möjligt att vi får förlänga dem ibland, typ när vi ska göra utflykter och besök.

Ikväll ska jag hem till mathilda och anna ska också dit :) Kommer bli trevligt! ♥


Onsdag


Jämfört med Anna så har inte jag varit inne på sånt här pluggishumör på typ..ehh förra året? :P Haha men saken är väl att det kommer sluta om några dagar. Jag bara känner att jag inte vill spilla ngn tid att inte plugga liksom. Har sjukt mkt inom skolan ända fram till slutprovet i fysik som är den 21 maj.

Idag har jag iofs inte gjort hyper mkt. Skrivit klart recensionen och skrivit loggbok. Ska iofs plugga fysik en timme innan jag lägger mej hade jag tänkt.

Nä fyfan vad tråkigt med allt pluggsnack! Men va fan, det tar ju upp all min tid :p Men ser såklart fram till helgen, får på helgen pluggar jag "aldrig" nuförtiden, så då kan jag slappna av på riktigt :) Dessutom så är det ju fest på lördag :D

 

Bea och jag håller ju på med vårt projektarbete och har odlat bakterieplattor. Här är en av dem! Nasty? hehe :P


Tisdag


Åhh herre gud. Det ända jag har gjort idag är att plugga. Konstant. Jag har pluggat massa medicin eftersom det är prov imorgon, jag har läst ut dem sista 80 sidorna i min svenskbok, stolthet och fördom och skrivit halva recensionen. Det var länge sen jag pluggade så här många timmar på en dag. Men det behövs och det känns bra att jag gjort det. Imorgon ska jag skriva klart recensionen och plugga fysik som ett djur. Jag ska vara riktgit duktig dennna veckan när det kommer till pluggning.

   Jag hade också tänkt dra igån mer med träningen nu när jag är minst sjuk på alla dessa flertalet veckor. Har lite hosta och är lite förskyld så det ska nog gå bra :)

   Det jag också hade tänkt dra igång nu är "vardagsdieten" haha. Ja jag får inte äta kakor, godis, glass, chips eller liknande på vardagar och bara äta bröd en gång av vardagarna till frukost. Fan jag måste bli fitt till sommaren! :p

Nä, nu ska jag plugga lite till medicin innan jag blir fri för denna dagen.



Internationella kvinnodagen



Åhh det är måndag och jag är ledig, imorgon är det tisdag och jag är ledig :) Känns mycket bra att bara behöva gå tre dagar i skolan denna veckan.

Denna helgen har jag umgått mycket med adam :) Var hemma hos honom i fredagskväll och på lördagen åkte vi in till malmö och gick runt där för att på kvällen åter åka hem till honom :) Vi bowlade i eslöv med hans föräldrar, matte och maja. I början gick det bra för mej men sedan lite sämre hehe..
   Igår fyllde sofie 20 år så jag besökte hennes kakkalas på eftermiddagen :) Åt himla massa kakor, mums =) På lördag ska hon firas igen med fest :)

Idag på min lediga dag har jag pluggat en del men även varit ute och gått i nästan en timme :) Lite stolt där :p
Imorgon lär det se ungefär likadant, har himla massa att plugga :(



Ett inlägg om kläder...blev det


Idag har det varit en normal skoldag, inget spännande alls...

Gick i stan på min håla, men inte hittar man ngt roligt. Det känns som allt är samma överallt och allt är som det har varit de senaste säsongerna. Inget roligt och modellerna av alla plagg är som vanligt, kan där inte komma ngt nytt?
   Speciellt klänningarna, antingen är det den modellen, den eller den osv, och dem gör samma modell fast olika mönster, inget skoj. Är så himla trött på fodralklänningar som har varit nu i några år, såååå tråkigt, men det funkar väl alltid och är ju ett säkert kort men inte speciellt intressant. Jag har dessutom ett dussin av dem i olika slags former haha och använder dem relativt ofta, safe men tråkigt.

  Något annat som jag också tycker är så himla tråkigt och oinspirerat är den tajta midjekjolen med valfri topp till. Så oinspirerat och har hängt med nu ett tag. Jag är för sjutton inne på min fjärde tajta svarta kjol. Blää.. Men jag använder det fortfarnade och försöker hitta roliga sett att bära det på, men det är mer ett sista vägen ut palgg eller outfit det blir av det. Men ja jag tycker det är snyggt och fräscht så egentligen är det väl inget fel på den sorts kjolen. Men, rolig är den inte.

   Tights eller leggings är ju också en sak som är sååå himla tråkigt. Har använt dem svarta tjocka sen åttan eller nian. Väldigt bra och skönt plagg men himla tråkigt att bygga alla outfits utefter dem. Men som sagt, dem är jävligt sköna ;). Lite kul att dem för runt ett år sen eller nåt började göra flera jeggings, treggings osv som är mer tjocka och som byxor. Och mer leggings med detaljer och så, lite roligare.

   Ja jag kan sitta här i flera timmar och klaga. Men det jag vill säga är att jag är trött på min tråkiga och samma av allt garderob. Och trött på det tråkiga sortimentet i affärerna. Vill ha nya modeller på saker och mer variation.
   Jag får väl köpa upp mer på plagg av modeller jag inte har så mkt av och tröttnat så himla mkt på. Dessutom plocka ut lite gamla plagg jag inte använt på länge. Hade tex min hallonrosa blus i frankrike som jag inte använt sen nian, mycket fin :) (men jag använde iofs den till en av mina svarta tajta midjehöga svarta kjolar :P)

Jaaa det var inte alls meningen att jag skulle skriva om kläder, tänkte ju mest skryta om att jag går på långhelg redan klockan tolv imorgon och är ledig måndag och tisdag :)

Menmen, har nu fått klaga lite. Och allt började med att jag inte hittade ngt roligt just idag när jag gick på stan...



Trötter


Alltså gud jag känner mej så seg på allting, orkar inte uppdatera eller ngt sånt för jag vet att det är så mkt jag måste skriva.. altt om skidresan, bilder osv.. men ska försöka börja igen ordentligt imorgon eller kanske övermorgon ;)

Kan ju bara säga att det är skönt att det blivit vårmånad.. dock inte så jätte najsigt... blåsigt och kallt som sjutton idag. Men på eftermiddagen ordnade det upp sig och det blev strålande sol :)

Nu är sängen väldigt lockande.. God natt! ♥

 


RSS 2.0