Pluggestue

 

Så här är det hemma hos mig just nu i dessa tider innan tentaperioden! Pluggpluggplugg, men också lite mys med tända ljus, kaffe och hembakta bullar. Har två tentor vecka 44 så resten av oktober kommer inte vara så intressant för mig.
 
 

Sunny day

 
Fina liljor jag köpte i förra veckan men som står sig än
 
God eftermiddag lördag! Vilken fin dag det varit idag, soligt och varmt såhär i mitten av oktober :-)
Har spenderat dagen med bullfrukost och sedan cyklat till bibblan för att göra grupparbete med J och M&M. Efter pluggandet blev det fika på bibliotekets uteservering mitt i solen. Åh så skönt det var, stekte på rätt så rejält även fast vi satt utan jackor.
 
Imorgon blir det jobb hela dagen på M&S så det är inte så mkt kvar av denna helgen. Men nu ska jag fortsätta pluggandet i koncernredovisning här hemma, så skojigt..
 
 

Stockholm

 
Sista sommarhelgen spenderades i Stockholm och här kommer lite bilder därifrån!
 
 
Gamla stan
 
Lite utsikt över huvudstaden
 
På torsdagen var vi i Gamla stan och gick runt bland gatorna och åt lite lunch. Vi hann med lite shopping också på eftermiddagen, var inne på Ladurée och handlade macarons i en fin rosa box!
 
Ladurée och Macarons!
 
 
Leilas butik och Slussen
 
På fredagen var vi lite på Söder på förmiddagen och fortsatte sedan med shopping under hela eftermiddagen :-)
 
 
Frukost på stan och Rosendal
 
Jag och Adam som Abba!
 
Inne på muséet

På lördagen sprang vi som sagt Tough Viking loppet och på söndagen var vi i Rosendals trädgård och besökte också Abba Muséet!
 

Tough Viking

 
 

Adam och jag innan loppet och sedan jag efteråt!
 
 
Tough Viking loppet i Stockholm har jag inte delat med mig av. Tufft var det verkligen, 1,5 mils hinderbana blir ett låångt träningspass! Men det var verkligen superkul, älskar hinderbanor :-) Loppet gick i alla fall bra och Adam och jag sprang in i mål efter drygt två timmar. Vi sprang i ett väldigt behagligt tempo så att vi skulle orka med hela banan och alla hinder. Det viktigtigaste var att vi skulle ha kul och klara hindrena, inte stressa oss igenom ngt. Men vi köttade ju ändå på en del och jag tycker att vi var duktiga! :-)
 
Vissa hinder var ganska lätta medan vissa var supersvåra eller jobbiga. Det var många som var att man skulle upp och ta sig över osv, hela kroppen jobbade hela tiden! Det var också mkt i vatten och lera, man fick inte vara rädd för att gå under vatten och doppa huvudet jämt och ständigt. Det längsta/största hindret var Kustjägaren. Då fick man gå ner i lera/vatten vid ngt vattendrag klättra upp på en militärbåt och sen hoppa ner i det äckliga vattnet och simma 150 meter kanske, sen upp ur vassen och springa lite i skogen för att ta sig ner igen och sen vid det grunda vattnet ta sig under några kanoter, här hade man fastnat om man varit för stor :O Det var såklart inte den enda gången man var nere i lervatten. Fast för mig var detta inga problem, man visste ju att man skulle bli skitig, våt och "söndrig". Snarare kul att kunna passa på liksom :-)
 
Sedan var det ju elhindret precis innan mål.. 10 000 volt var det man fick i sig i stötar. Fy fan, en sådan invärtes sjukt obehaglig smärta, dessutom känns det som att tiden stannar till vid varje stöt. Jag skrek ju okontrollerat vid varje stöt haha!
 
 
Bilder från Tough Vikings Facebook 
 
 
 
 Officiella videon från loppet i Stockholm!! 
 

RSS 2.0