Önskelista







1. Träningsskor inne
2. Beverly Hills, alla säsonger: CDON
3. Hjärtpajformar: Nordljus
4. Cerise träningsbh: H&M
5. Massor av muffins: Lagerhaus
6. Träningstopp: Intersport
7. Solhatt
8. Cykel
9. Godisskål: Nordljus
10. Tårtspade: Lagerhaus
11. Iphone
12. BH-set: Ginatricot
13. Ljusstakar: Lagerhaus
14. Klänning: Asos
15. Sockerskål: Lagerhaus
16. Skor: Scorette
17. Äventyr, typ fallskärm, bungyjump eller annat skoj :)
18. Färgglada bakskålar: Nordljus
19. Svart filthatt: Monki
20. Vit Mac
21. Skor: Nelly
22. Resa till en spännande plats!
23. Topp: H&M
24. Godisskål, vit: Lagerhaus
25. Bakmaskin: Cervera
26. Transparent långväst: Monki
27. Trosor, elastisk: Björn Borg
28. Vitt Kakfat: Cervera
29. Armband: H&M
30. Rosa pajform: Lagerhaus
31. Fina blommor
32. Presentkort: Topshop
33. ??? Systemkamera (glömt bort bilden)
34. Dricksglas mood: Lagerhaus
35. Mode-böcker
36. Rosa kuvertväska: Ginatricot
37. Vit ljusstake: Nordljus

En liten önskelista som jag skrapat fram, men det är lite svårt när man väl ska komma på något!


Kuvertväska




Nej vilken söt liten rosa väska från gina!


Måndagkväll


Blev inget bloggande igår inte men lägger in ett inlägg idag istället.
Igår fick jag faktiskt se min pojkvän igen efter ännu en lång stund han varit borta! Så jag var hos honom under dagen och kvällen innan han far iväg till Halmstad igen, så till helgen ses vi igen :)

Idaghar jag varit ledig! det blev tre dagar i rad men nu ska jag jobba tisdag-lördag. Lite mer än vanligt eftersom det är midseason sale på fredag & lördag. Jag tror det här är första måndagen sedan förra året som jag är ledig faktiskt, lite ointressant sådär.. Hoppas i alla fall att mina skor jag beställt från next för x antal veckor sedan har kommit in till affären!

Nä nu blir det snart läggdags, godnatt!


Slut för idag


Så då var denna bloggdag över! Tycker att jag skött mig väldigt bra faktiskt! Godnatt!


Ny ring


Här är en ny fin ring till min samling :)




Från H&M


preem


Nu kör emma och jag till preem för att kolla utbudet av godsaker som de har att erbjuda! Tjingeling




Turban




Har varit på sådan himla jakt efter en turban, hittade en nu på ginas hemsida, billig dessutom men i helt fel färg eftersom jag vill ha en svart! Får alltså fortsätta jakten på en bra-sittande turbo!


Ikväll


Nu snart så kommer emma att besöka mig här hemma, tror hon kom in genom dörren precis där nere faktiskt! Japp det gjorde hon :) Och nu sätter hon sig i soffan och nu läser hon det jag skriver! Så okej. Vi har hela dagen sms:at om vad vi ska göra men inte kommit fram till ngt bra.. Vi önskar att det vore sommar istället... Men, vad vi vet nu är att vi ska ha lite tjejkväll här hemma, så återkommer senare! Kram




Pizza


Det här blir alltså min mat för kvällen! Visst ser det gott ut, hoppas att det är smakar så också!




Drive


Nu har jag precis övningskört i lund och om ca en timme blir det mat, hemagjord pizza ryktas det om! :)






Katten jamas









Kingen?


forår


Gick ut en stund i det soliga vädret nyligen för att få fram våren i bilder, lite blommor alltså:






Veckan


Eftersom jag inte har skrivit ngt alls på ungefär en vecka sen nyligen då så får jag väl bara göra en snabb överblick av vad för spännande som hänt... Jag får nog ta och tänka lite.. Ja det var väl samma som alla andra veckor, inget särskilt. Men i förra helgen träffade jag i alla fall mat och anna =) och igår träffade jag anna igen! :) Helgerna är det enda roliga just nu tydligen :P Då man får träffa lite härligt folk :) Fan va det låter som jag klagar :P Men jag menar inte att låta så bitter, bara menar på att det är samma vecka efter vecka.

Jaja, nu ska jag sluta med tråkiga inlägg om samma sak... Okej vet inte vad jag ska fylla upp denna lördagen med så får se hur det går med den saken :P Har inget på lager, så varje timme är en utmaning! :)

Här bjuder jag på en gammal bild!




glasses


KENYA sunglasses

Coola briller från indiska, synd att man inte är en brillmänniska bara...


colabrun byxdress




Den här jumpsuiten köpte jag i veckan för jag tyckte den var så mysig och cool! Är helt galet förtjust i allt som går i sjuttiotalsstil och vibbar! Så fint :)


Början av lördagen


Uppe med tuppen då! kanske inte... Har i alla fall vaknat och ätit frukost och kollar nu på BB.

Denna bloggdagen tillägnar jag mathilda. Det är allt för hennes skull, inte för att hon kan läsa allt ändå eftersom hon ju just nu befinner sig i Usa! Men ändå så är detta för mathilda :) haha

Mitt uppdrag idag är i alla fall att blogga en gång varje timme under denna lördagen tills jag går och lägger mig :) det blir nog en del tidsinställda inlägg möjligtvis..

Menmen, då börjar jag nu då. Ha det!




Imorgon blir en stor dag

         

Nya nellyskor



Fick hem dess coolingar i förra veckan. Hoppas nu bara på varmare klimat!


10 mars


Hej!

Har inte skrivit här på några dagar tydligen, vilket egentligen beror på att det inte finns ngt vettigt att skriva.. och ja det har väl inte hänt ngt särskilt mer än att jag har jobbat, varit ledig, tränat och kört. typ. Kan inte ngt roligt planeras in i mitt liv? :P

Ikväll kommer i alla fall adam på besök innan han drar till italien imorgon, lite avundsjuk att inte jag får åka på semester och åka skidor i ett härligt land med härligt väder! Nästa år blir det garanterat massa skidåkande i alla fall :)




Lördag


Hej =)

Har haft sköna lediga dagar nu här och är ju ledig imorgon också! Igår så lyssnade jag mkt till alkohol i trafiken osv när jag gjorde riskettan. Fick också ta en runda i stan efter det i väntan på att träna. Hittade en sak jag blev väldigt glad över, ja de andra jag köpte också! :) Menmen
   På kvällen träffade jag adam som kommit tillbaka från jobbveckan i halmstad, så han är hemma nu i helgen och sen åker hann iväg igen till halmstad.
   Just nu sitter jag här hemma hos honom helt själv, haha. Han är nämligen och lämnar resten av familjen på stationen i lund eftersom de ska iväg till åre nu i en vecka. Så det blir tacos och mys ikväll här =)

Bra låt!

Outfit; Red







Detta är från i lördags då jag hade på mig min nya röda kavaj :)


Torsdag


godkväll!

Har idag haft fullt upp med träning, dubbel körlektion och gått en liten sväng på stan. Har tränat både igår och idag med gympastång och tänkte köra det imorgon också, hoppas mina armar återhämtar sig :P
   Fick handlat ett par flare byxor på H&M idag, har varit sugen på utsvängt och sjuttiotal men det har ju svårt att sitta som man vill! Men har varit supersugen på sista tiden och nu blir det väl lite mer utbyta av stuprören :)
   Just nu sitter jag och tittar på stylisterna och ska väl gå och sussa snart =) Imorgon är det fredag!




second


Hej onsdagskväll! Tänkte bara lite snabbt återge de senaste dagarna. I söndags sov jag ut på min sista lediga dag för veckan och sedan tog jag bilen och övningskörde lite och slutstoppet var hemma hos adam som precis då kommit hem från italien! Så jag spenderade hela dagen där och myste :) Härligt!
   I måndags & tisdags så var det jobb som gällde, har börjat lära mig stänga och banka så att jag ska kunna öppna och stänga butiken!
   Idag har jag också jobbat, men slutade tidigt så jag passade på att träna efter och nu sitter jag bara lugnt framför tv:n :)

Är ledig nu resten av veckan faktiskt! Borde ju kännad så där avslappnade och skönt nu, men hittar verkligen inte den känslan. Har till och med försökt peppa fram att jag borde känna "frihet" och softness nu men det går icke :P
Men det beror på att jag har massa ärenden och måsten nu torsdag & fredag. Ska träna och sen direkt ha dubbelövningskörning lektion imorgon och sen när jag kommer hem har jag stuff to do  ungefär känslan av att sitta och skriva ett arbete i skolan..) som jag ska göra då på eftermiddagen och kvällen. På fredag är det riskettan och sen träning vilket kommer ta hela dagen, men efter det ska jag väl kunna känna ledighetskänsla! :P





Vårmånad


Tänkte bara göra ett snabbt inlägg och säga HEJ!

Idag är det ju faktiskt första mars och officiellt vår, inte för att det märks direkt.. Men så himla skönt ändå, för nu kan våren komma när som helst, de tunga vintermånaderna är över och det dröjer inte allt för länge till vårluften smeker ens kinder. Härligt!

Annars så tycker jag att jag återkommer imorgon, börjar bli sent och jag ska upp tidigt imorgon..

Godnatt♥


RSS 2.0