Filippas namngivning















Sista Januari




Har precis varit ute på en liten promenad i det kyliga men soliga vädret! Ganska skönt, men räknar ner till våren nu, inte så fasligt långt kvar :)

Är i alla fall ledig idag och har gjort lite ärenden och hunnit att rocka lite också. Tror jag ska städa lite nu snart och sen ikväll drar föräldrarna till Kenya så ska skjutsa dem till stationen.. vissa lever i lyx!


Kalasoutfit




Så här såg man då ut igår på lilla Filippas namngivning :)

Idag har det bara varit jobb som vanligt och träning efter det. Körde ett gympastångpass igen, snart dags för en tyngre stång!
Nu: SÄNG!


Cupcakes





Hej!

Har haft en bra helg som gått väldigt fort som vanligt!
I fredagskväll tog jag mig hem till adam i väggarp och bara va. På lördagen åkte vi in till ikea en sväng och tittade runt och köpte lite grejs :) Shoppingrundan avslutades på max såklart, hehe.
På kvällen gjorde jag dessa choklad-cupcakes ovan till Filippas namngivning som var idag! Hon var ju så söt i sin tyllklänning :) Så har ätit massa god mat och tårta, mumsmums! Har lite bilder jag ska visa sen.

Nu ska jag ta igen lite tv-tid och sedan lägga mig för imorgon väntar jobb och träning!


Apelsin



Kom hem för en timme sedan men har redan hållit min att-göra lista för kvällen. Ätit, noppat brynen och rockat är det som jag hunnit med än så länge och nu ska jag se biggest loser och samtidigt göra alla dataärenden och betala räkningarna! En apelsin ska jag också hinna med :)

De andra dagarna i veckan har det varit jobb och i tisdagskväll så var jag i svedala hos syrran några timmar och igårkväll var jag och tränade på gerda efter jobbet. Hårt pass och nu sitter jag med träningsvärk.. hehe

Imorgon är det jobb igen och sedan väntar ledig helg! Så skönt :D


Luddigt




Från Nova idag fick jag förutom rockringen hem den här härliga tröjan från Gina :)


Rocka





Så, då kom man hem med en rockring från Nova när man var där idag! Den är väldigt stor så man får fixa sig ett bra ställe i huset med tillräckligt space. Har provat den lite snabbt och verkar ganska bra :) Ska försöka leta efter några speciella moves som man kan köra, hoppas det blir kul!


Start på veckan




Startar dagen med mangojordgubbs smoothie och äggröra! Ska snart åka iväg och träna för att sedan svänga in om och handla lite! Sen vad som händer senare idag får vi väl se.


Dagens klädsel




Snö


Vår? Haha, ligger ju massa snö här, okej inte massa men lite i alla fall!

Sammanfattande helgen så; i fredags hade jag otur med tågen. I lördags jobbade jag och fick överraskande veta att adam skulle komma ner till skåne, så på kvällen körde jag och hämtade honom i Väggarp och sen badade vi bubbelpool med mamma & pappa och drack champagne (firande av körkortet) :) Idag är jag faktiskt lite hänging men hoppas det ordnar upp sig :) senare blir det visit i Svedala, får se hur mycket filippa växt sen sist!




Våren här?




Ja.. Enligt dessa foton som jag tagit av snödroppe & vintergäck i vår trädgård idag så får man väl tycka det! Läste att det kanske inte kommer någon vinter alls detta året  här och våren kommer komma tidigare än vanligt. Men än en stund får man nog vänta. Har ju varit värsta skyfallen idag och hagel..

Ja juste, tog mitt körkort idag! Precis innan jag skulle börja så öste det ner hagel & slask. Så vi fick vänta typ fem minuter bara på att rutorna skulle bli imningsfria innan jag överhuvudtaget kunde backa ut & köra, men vad fan, det gick ju vägen =)


17/1


Heeej!

Idag har jag en ledig dag från jobbet och sitter och tittar lite på det dära minimmodellerna, haha. Har inte haft så mkt tid över för blóggandet i förra veckan, kommit hem sent och haft mkt att göra. Spenderade gelgen i Halmis också! Utgång, bowling och promenad i solen hann jag med :)



Men nu ska jag snart börja baka ngt jag tänkt göra länge men aldrig blivit av. Hoppas att det blir bra!


Gina Sport






Är allt lite intresserad av ginas nya sportkollektion! Har bara sett plaggen snabbt i butiken men får väl ta och klämma lite på dem snart :)


Söndagsmys




Ligger just nu i sängen och läser bok (okej, bloggar ju för tillfället) medans rummet är mörkt med bara lite ljus som lyser upp! Dricker även te och mumsar på lite mörk choklad.

Alltså en ganska hög mysfaktor denna kväll, vilket är väldigt skönt efter en hel helgs arbete..


Klättervägg









Lite klättring på Halmstad klätterklubb för några veckor sedan med Adam :)


Blåa skjortan


Nyinköpt från Zara



Trettondagsafton




Dagen idag har spenderats på jobbet efter att ha haft sex dagars ledighet! Ikväll har jag mest myst med snäckan här ovan :) Här näst blir det jobb fredag, lördag och söndag.. Men nästa helg är jag i alla fall fri =)


Julaftons outfit






På julafton gick jag klädd i byxdress och guldiga naglar!


jul pix

Julafton










En december outfit





2012




Prinsessan och jag ♥

Nej men visst är det så att jag sitter här och skriver! Var ju nästan en månad sedan tror jag. Men det är ju ett helt nytt år nu, 2012! Hoppas att detta året kommer bli ett bra år, 2011 var ju inget vidare.

Så vad har egenligen hänt nu i december då.. inte så mycket vad jag vet, men det har ju varit jul och nyår!
Julaftonen spenderades först hemma hos kusinen zara som har sin födelsedag på just julafton! Där slapp vi julmaten som vanligt tack och lov, istället fick vi hemmagjorda smörgåstårtor :) Vid kalle anka tiden var vi hemma igen och fiarde resten av julaftonskvällen. Massa mat såsom räkcevich och kalkon åts :) Julklappsutdelning o julklappsspel ägde ju också rum. Hoppas det blev en bra första jul för lilla flippisen! Hihi.

På juldagen tog sig adam och jag till emma & chrilles nya lägenhet i Lund! Förfestande med kinect bla och musiknostalgi :) Sen när tiden blev mogen så drog vi till Hipp! Rolig kväll minsann.

Senaste så var det nyårsafton! Då fick jag besök av mina fina flickor och vi hade nyårstjejmiddag! Trevligt och väldigt roligt :) Tolvslaget fiardes in i utomhusbubbelpoolen såklart :) Fick bästa vy över fyrverkerierna till och med.

Just nu sitter jag i Halmstad hos adam och åt nyligen upp gårdagens tonfisksallad och senare ikväll blir det fajitas :) Men nu blir det myspys framför Tv:n med tända ljus och regnet smattrandes mot fönstret.
Ha det så bra ♥


RSS 2.0