vårblå

 
 
Köpte denna fina blus på julrean nu för en månad sen :) Tycker ljusblått är en sån fin färg, speciellt frammåt vår och sommar!
 

Onsdag

 
 
Igår fick vår klass våra fina rosa ovvar utdelade! Kommer ju ha dem på oss sen när vi ska nolla nästa studenter i augusti, ska bli så kul! Kanske inte världens finaste plagg men väldigt sköna och ju ändå i min favvisfärg :)
 
Har haft endast 2x2 timmars föreläsningar denna vecka och det blir allt som allt eftersom de resterande blivit inställda. Så det får väl bli lite mer självständigt "plugg" då..hehe
 

Tulips & helg

 
 
Helgen till äran med nya blommor  och ljus :) Härligt!
 
Hade bara en vanlig myskväll igår och åt viltkycklinggryta med glass till efterrätt :) Och såklart massa tända ljus! Älskar ljus, hehe..
 
Idag är det Annans födelsedag och det ska firas ikväll med middag och utgång =) Hoppas det blir kul! Dessutom kommer Mathilda och Bea från linkan för att också fira Anna. Ska ta och möta upp dem om ett tag på stationen =)
 
Ha en bra lördag!
 

nyår 12/13

 
 
 
 
Seg på att lägga ut bilder, men här är från nyår i alla fall :)
 
 

Hallon

 
 
Åhh vilken fin dag det är idag igen! Fått njuta av en del soliga dagar på sistone :) Har varit ute och sprungit en liten runda på galberget idag trots en satike träningsvärk i bena, speciellt höftböjaren, ajjj.. Menmen blir faktiskt bättre av att använda musklerna ändå så att blodet pulserar och mjukar upp det stela lite :)
 
Imorgon är det fredag och efter föreläsningen som slutar klockan tre så är det helg, skönt! Då ska jag lyxa till det med att handla blommor, tända mitt hallonljus och äta massa gott!
 

21/1

 
 
ueeeuu, måste bara visa hur jag såg ut efter jag somnat en kortis med ansiktet på en kudde i soffan innan idag..
 
 
Har haft en rolig och bra helg, kanske inte så konstigt när man avslutat tentaperioden. I fredags var det ju fest, en himla rolig en dessutom :) Annars gick lördagen i lugnt tecken med promenad och slappande. Kan inte påstå att söndagen var så händelserik den heller hehe. Blev dock utflytt för Sebatian så nu har adam och jag hela fyran för oss själva! Tänkte skaffa ett skrivbord och klädstång & lite sånt roligt till det rummet :)
 
Idag startade en ny period med de två ämnena internationell ekonomi och organistation & ledarskap. Får så småningom se om det är spännande kurser eller ej!
 
Glad kväll! ♥

Party

 
 
Ikväll blir det partyparty med ös hoppas jag! Det är tentafest/tack-gasque som gäller. Och temat på gasquen är hatt-tema, så det blir en guldig "hatt" på huvudet för min del.
 

jul12

 
 
Väldigt sent, men lite bilder från lillejulafton :)
 

Tillbaka..

 
 
...från tentalandet!
 
Jajjamen, även denna tentaperiod har genomlidits =) Så himla skönt att slippa ägna hela dygn åt plugg och tråkigheter. Nu är jag liksom ledig :) Tills på måndag då förståss, för då börjar ju en ny termin. Men nästa tentaperioden är inte förräns veckan innan påsk!
 
Sjukt dock att nu när jag satt mig ner för att slappa lite så slår plötsligt huvudvärken till, såklart.. Men går nog över om jag får sova ut inatt, har sovit så dåligt på senste tiden för att jag somnar så sent in på natten. Måste bero på att jag typ inte rört mig ett skit sen jag började plugga direkt efter nyår och veckan innan dess var jag sjuk. Blir ju inte av med ngn energi av att bara sitta på fläsket, kanske inte så konstigt att man inte somnar då hehe.. NU ska istället en period av träning påbörjas, tjohoo!
 

Träningssnygg

 
 
 
 
Ååå vad jag har blivit sugen på träningstightsen här uppe till höger, så fina! De brevid ger ju också habegär men jag får väl nöja mig med ett par nya för tillfället.. :) Är så sugen på att ta tag i träningen nu, vill tajta till kroppen lite :) Men är ganska mycket nu innan den sista tentan nästa torsdag, men efter det, då jävlar!
 

2013

 
 
Det har visst redan gått 5 dagar på det nya året nu! Firade in det nya året med adam, emma och christian här i Halmstad :) Det blev lagande av mat och mycket ätande under större delen av kvällen =)
 
Har annars firat jul med familjen nere i skåne och samtidigt passat på att träffa vänner =) Julafton avslutades dessvärre med vinterkräksjukan och natten spenderades i badrummet, mest liggande på golvet eller hukande över toan, långlång natt.. Tog ett antal dagar innan jag återhämtade mig helt och då bytades soffliggandet till shoppingturer istället!
 
Inledandet av det nya året har mest spenderats åt plugg.. Har tenta på tisdag och den 17:e så det är ett bra tag till innan jag återfår min fritid, längtar!
 

RSS 2.0