Time to go skiiiing!

 
 
Nu rullar väldigt snart bilarna in till Halmstad och hämtar upp Adam och mig för att åka till Sälen med hela familia! Totalt blir vi nio pers, hoppas det blir skojskoj :)
 

Mini-cupcakes

 
 
Har visst glömt bort att blogga om dessa söta minicupcakes som jag bakade för två veckor sedan. Chokladcupcakes med vitchokladfrosting och banancupcakes med chokladfrosting blev det! Chokladcupcaksen är de jag brukar göra men bananisarna är det bara andra gången för, men sjukligt goda!! =)
 
I denna stund håller jag faktiskt på att baka macarons som jag ska ta med till sälen :) Börjar faktiskt bli bra på det här macaronsbakandet nu ;)
 

Snart fri

 
 
Lite klättring blev det i förmiddags! Har faktiskt inte följt med Adam sen i sommras, så ett tag sen sist!
 
 
åhh, snart så har denna periodens pluggångest nått sitt slut!
Hade internationellekonomi-tenta igår, så nu väntar endast fredagens tenta i organisation & ledarskap. En helt annorlunda slags tenta än vad jag gjort tidigare då vi ska få ha med oss vår kursbok på självaste tentan, så vet inte riktigt hur man ska plugga. Menmen, bara för att man får ha med sig boken till provet så ska jag inte hurra! Jag brukar vara mkt långsamare än normalt folk när jag skriver tenta och det sägs att väldigt många brukar sitta tentatiden ut (5 timmar) på detta provet, hur ska då jag som inte är som normalt folk, hinna? hehe, ska bli intressant o se hur det kommer urarta sig!
 
Längtar i alla fall som fan till klockan två på fredag då detta skit garanterat är över och en hel 1,5 veckas ledighet väntar! En ledighet utan ngn som helst möjlighet att kunna plugga eftersom vi inte påbörjat ngn ny kurs, tjohoo!
Och denna ledighet ska fyllas med semester! Ja, skidsemester, och allt vad det innebär-skojskoj!
Är alltså sjukt taggad på denna helgen =)
 

March 13

 
 
Nä, sol och vår är det inte idag..
 
Igårkväll ersättes de senaste soldagarna istället med massa snö, buhu :( Fast det kommer förhoppningsvis smälta bort om några dagar!
 
Har haft en del i skolan på senaste tiden med projektinlämning förra veckan och redovisning nu i måndags. Men ingen tid för slapp här inte, det är tentavecka nästa vecka så det är plugg som gäller till de två tentorna jag har då.. Men när sista tentan är gjord nästa fredag så är det lov hela påskveckan :) Så välförtjänt!
 
Har idag utöver att plugga även hunnit med en gofika på Roberts med Jenny, Madde och Marlene. Sådana pauser som behövs i dessa tider!
 

Partaj

 
Förra fredagen. Roliga till det innan utgång: resultatet blev dessa bilder :)
 

Vårjacka

 
 
För några veckor sedan köpte jag denna fina vårjacka på H&M :) Nu väntar jag bara på varmare tider! Har ju varit några plusgrader de senaste dagarna men får nog vänta ett tag till..
 

Lördag 2 mars

 
 
 
Blev lite chokladbollsbak i veckan, mumsmums :)
 
Hej lördag!
Har haft en seg dag eftersom hemmakvällen hos Madeleine igår blev till utgång, igen...hehe. Åt god mat och pimplade vin med henne och Marlene och sen blev det sminkning och hårpiff innan vi tog oss vidare till Marlene för lite mer  pepp och sen till mig för klädbyte och slutligen hamnade vi på Mårtensson dårå. Kul kväll!
 
Ikväll blir det lugna puckar! Anna kommer hit och det ska bli tacos- och mellomys :)
 
Ha en bra kväll ♥

RSS 2.0