Goda middagar

 
Moules marinieres
 
 
Jätteräkmacka!
 
 
I förra veckan åt jag visst ute tre hela gånger! ;-) På måndagen var mamma, pappa, Johanna, Marcus och jag på Oliviers i Lomma och åt massa musslor på deras mussel-måndag! Vi alla tog moules marinieres vilket är musslor i en grädd- och vitvinssås :-) Var typ första gången jag provade musslor och det var mycket gott!
 
Nu i helgen blev det först en hamburgartallrik på Morfars på lilla torg i fredags och i lördags blev det en super god jätteräkmacka på Bulls på lilla torg :-) Räkmackan var verkligen jättestor, så ingen fara att man skulle gå hungrig därifrån ;-)
 

Halmstadshelg

 
Bio igår :-)
 
Har efter jobbveckan nere i Skåne spenderat helgen i Halmstad :-) Har hunnit äta ute två gånger, druckit vin med Madde, varit på Tylösand, fikat och gått på bio! I present fick Adam bland annat ett biobesök med mig och igår kväll slog vi slag i saken och gick och såg World War Z :-)  Den var mycket bra men man satt på helspänn typ heeela tiden!
 
Idag har det varit en lugn dag, med lite tv-tittande, promenad och fika på favvis fiket! :-)
 
Stor kärleksmums och cappuccino på Skånskan!
 
Imorgon bär det av ner till Skåne igen och mera jobb!
 
 

Kväll

 
Imorgon bär det av till Ullared med Johanna!
 
Nu har sommarvikariatet börjat på riktigt och jag har jobbat måndag-onsdag och sen blir det kvällsjobb på fredag och delad tur på lördag och söndag. Så det kommer bli att jag befinner mig mycket i Skåne nu i sommar! Kommer dock åka upp till Halmstad nån gång när jag är ledig och så :)
Men, imorgon är jag i alla fall ledig och då blir det minsann en tur till Ullared med syrran :) Så jag hoppas att jag kan fynda lite ;)
 
Godnatt♥

RSS 2.0