Ljuva sommar

 
Igårkvälls outfit.. Tog på mig min nya ljusrosa blus från H&M :)
 
Första gången nere i skåne nu efter flytten och har redan hunnit bada i barsebäck och malmö, samt träffat bjärredstjejerna och emma. Igårkväll följde jag dessutom med föräldrarna och johanna till malmö för resturangbesök ute på västra hamnen där marcus jobbar. Så blev laddad med mkt mumisiga rätter!
 

Sommardag

 
Vilken fantastisk sommardag det varit idag! och de andra dagarna i veckan dessutom =) Var på stranden igår och får nog nästan ta mig dit imorgon också! Har ju varit en pissommar så man får passa på att vara ute i solen :)
 
Hade finbesök här i Halmstad i helgen! Mathilda och Anna hälsade på och allt ifrån fika, parkhäng, tacos, utgång och filmtittande hanns med.
 
På fredag åker adam till lappland så då passar jag på att åka ner till skåne ett tag, hoppas det är som jag minns det haha!
 

Onsdag 18

 
 
Igår hade jag på mig denna nya vinröda sak!
 
 
 

Bullbak




Igår var det äntligen dags för kanelbullsbak! Så jag blev 45 mumsiga bullar rikare :) Något färre idag dock..

Idag är det en del saker att ta itu med, mest tråkigheter.. Har i alla fall tagit en löprunda med adam redan, så det är avbockat :) På tur har jag tvättning, målning och att cykla till willys för mathandling. Det är det roliga för idag!


Dagens




Jag idag! Hade kanske varit bättre med shorts då det varit en så solig, varm och fin dag idag :)


då det var midsommar..





Lite bilder från midsommarafton, bättre sent än aldrig va?

Aftonen firades i Halmstad med Emma & Chrille hela dagen lång! Dagen bjöd på regn men frammåt kvällen klarnade upp och vi fick grillat med hinken :) Så det blev mumsig mat och såklart jorgubbstårta till efterrätt!

Fick under dagen och kvällen en del drop-in gäster dessutom och natten avslutades ute i Tylösand på Leifs lounge!

♥ 


Fredag




Gårdagen spenderades på ullared och jag fick inhandlat en del saker till lägenheten :)

Igår fick jag också reda på att jag kom in på civilekonomprogrammet :) Fyra år i studielivet alltså! Hoppas jag trivs och har kul under tiden bara :)


vit kladdis




I tisdags fick jag gjort denna smarriga vitchoklad-kladdkaka! Smakade extra gott med en blåbärsvisp till som jag rörde ihop.

Men nu är det faktiskt strax dags att bege mig till ullared med systern och hennes vänninor :p Har massor att handla!


Bildkollage






Naaw så söta små kusiner! Bilderna togs på emelies & davids födelsedagskalas i början av juni, busbusbus :)


halfskirt





En början-av-juni-klädsel :)


Här är jag!




Hihohaha! Det var inte igår inte! Men tänkte skriva en liten trudelutt om senaste tiden och sen får jag väl hålla i så ni där hemma kan läsa vad som försigår här uppe i mitt nya hem..

Kortfattat så har jag efter två år exakt på dagen slutat jobba i köpenhamn och flyttat till adam i Halmstad :) Slutade 29/6 o kom hit 2/7. Imorgon får jag dessutom antagningsbeskedet från högskolan nu till hösten!




RSS 2.0