Serre Chevalier



14 april 2008 - Fresh snow and sun, winter in April in Serre Chevalier (photo from the Prorel Pass) - next picture
22 march 2008 - Fantastic snow conditions today! Fresh powder and sun - next picture13 décembre 2007 - Arrivée des vallons de la Cucumelle - next picture

Igår bokades skidresan och på sportlovet åker vi!!
Vi ska till Serre Chevalier i Frankrike och vi kommer ha det så skoj :D
Det är jag och fem andra tjejer som har bokat tillsammans; Mathilda, Sofie, Bea, Sara, Emma & jag. Det är även möjligt att tre till ska med :)
Allt ingår i resan och jag tror vi ska åka sovbuss ned.
:D


Sista sommardagen


31 augusti, 9 långa månader till nästa sommar börjar :( Fast har dock hört att det ska bli fint redan i morgon och varmt dessutom :D Det hoppas vi på!

Har ju inte skrivit något i helgen. Så i fredags var jag ju på bio med adam, filmen var bra fast jag tyckte den kunde kortas ner en aning faktiskt :P Efter filmen drog vi hem till Adam och var med lite på slutet av hans mammas jobbs kräftskiva typ :P
I lördags slappades det mest och gjorde inget speciellt, ganska skönt faktiskt :) Och i söndags var det typ slapp igen med adam haha

Idag har jag varit i skolan, fortsatt med den underbara labben i fysiken och tolkat drämmar på psykologin.

Nu hade jag behövt göra lite fysik, men det käns inte så himla frestande :( blä..



Fredag :)


Och så äntligen har fredagen kommit, första hela skolveckan är avklarad haha.
Blev hämtad av Adam idag på skolan när jag slutat :) Vi körde hem till mej och han stack hem för ngn timme sen och vi ska träffas inne i lund senare för att se på bio =) Vi ska se linje 1 2 3 kapad med john travolta om jag inte minns helt fel :P

Nu är det helg och enligt våra "dietregler" så får vi äta precis vad vi vill :D Så ska käka massa godis till bio ikväll haha..

Denna skolveckans samtalsämnen:

Denna veckan så har vi mest pratat om hur sugna vi är på godis hela tiden och längtan till helgen då vi får äta :)

Annars har vi pratat om ginakoftan, koftan, koftan, koftan, koftan, koftan, koftan, koftan, koftan och slutligen koftan från gina eller cardigan om man hellre vill säga det :P Jag har den i svart och vit, mathilda köpte den vita igår och anna vill ha den. Den är älskad av oss alla haha!

Sen har det ju varit ganska mkt klagande oxå såklart. Hur varmt det är i klassrummen, hur hungriga vi är, matsalskön, hur trötta vi är och blablabla...

Ha en trevlig helg! ♥

Torsdag


 

Hemkommen för ett tag sen från ett frisörbesök från syrran i malmö :) La lite slingor och tog bort lite slitet, så skönt :)

Så här blev det



Annars idag har det ju varit en kort skoldag, mkt skönt :) Har även städat lite och nyligen var adam här en kort stund =)
Imorron blir det upp tidigt för att gå till skolan, börjar vid åtta och slutar vid halv tre..


Trueblood



Idag börjar trueblood sändas i sverige, har sett lite av ett avsnitt och vill se det ikväll eftersom jag hört att den ska vara så bra :) Alexander skarsgård är med i den och den börjar ikväll 22,00 på ettan =)


Onsdag




Överlevt denna skoldagen har man oxå gjort haha :P Nä det har inte varit så farligt, slutade tre, tog mej till stan, handlade dock inget :) Sen tog jag mej hem och har tagit det lugnt och försöker ta vara på vardagarna och slappna av innan alla läxor och prov börjar dra igång :(

Imorron blir det en kort dag med bara en lektion, hurra! Längtar till helgen ♥

Leopard..


.. har fått pryda mej idag




Tisdag

Hej

Idag har jag varit i skolan och haft lektioner.. Hade medicinsk grundkurs för första gången idag, läraren var hemsk, så tråkigt :( Skulle ha företagsekonomi oxå men läraren var sjuk så olivia och jag drog ner till stan istället :) Vi kommer inte ha ngn företagsekonomi på torsdag heller vilket betyder att jag får sovmorgon och har bara fysik den dagen :)

Igår började anna, jag o mathilda med att vara nyttiga på vardagar haha :P så inget godis, kakor, glass eller chips o sånt får ätas, bara på helger. Förutom det så ska vi börja träna på gerdahallen som börjar med hösterminen på måndag. Vi var där idag efter skolan och kollade upp tider, pass, priser mm.
Jag har till och med varit ute o gått med elin en lång runda alldeles nyligen. Tummen upp på det :D


Pirate Party


Bilder från piratfesten :D
















Ny vecka


En ny vecka och skolan börjar dra igång på riktigt nu, fast det har kännts som om man inte haft något uppehåll alls från skolan, sommarlovet går så snabbt :(

Hade i alla fall svenska, kemi, fysiklabb och psykologi idag. Fysiklabben gjorde jag med anna och det går ju alltid lysande när vi två ska göra saker i dataprogram haha, inte nä :P

Nu sitter jag hemma ser på greys och tar det lugnt. Funderar nästan på att sova lite, e trött...


Min piratutklädnad


Så här såg jag ut på piratfesten igår :)




Malmö fredagen


Lite bilder fån i fredes :)





Last night wear





Invigde min paljettsak igår för första gången som jag köpte för någon månad sen :)

Saturday


Gårdagen spenderades i malmö med elin, emma och markus. Vi körde  in och var där vid halv nio tiden. Jag åt en langos med grädde och sylt hehe :) Vi tittade även på familjen vid stora scenen och där träffade jag mathilda, anna och sofie =) Hade även stött på andra från klassen. Efter familjen spelat drog vi till en förfest en bit bort från stortorget, det var markus kompisar och vi hängde på helt enkelt :) Där var vi ett par timmar innan vi körde hem men tog en runda inom macdonalds först.

Ikväll ska jag på piratfest i Lomma =) så jag måste komma på något att ha på mej, hur ska man liksom klä sig som pirat? Jaja ska nog hem till anna innan vi drar o fixar oss lite :)



redan fredag


HEJ :D

Dagen idag har bestått av skola, första riktiga skoldagen. Den har varit helt okej, det bästa har ju såklart varit rasterna som vanligt hehe. Började första lektionen med fysik B sedan matte E, Svenska B och slutligen psykologi A. Tror psykoliogi kommer bli roligast, det är ju ganska intressant :)

Ikväll blir det malmlfestivalen igen, synd bara att det  är dåligt väder :( Men det får väl lösa sej ändå. Vill äta någon god sak med grädde o sylt, typ langos eller våffla :P Mums.

Ha en trevlig helg ♥


Malmöfestivalen


Igår var vi ju på malmöfestivalen, vi tog lite bilder :)







Skolstart


Ja, vid ett tiden började skolan idag. Vi gjorde inget särskilt, fick schema och reda på lite saker och sånt samt klä två böcker typ, sen hade vi lite paus innan vi gick till aulan och fick info om det nya programet vi ska ha istället för fronter. Inget kul alltså, men det var kul att träffa alla igen även om man träffat de flesta under sommarlovet :)

Efter skolan ville vi fika, så vi köpte lite kakor på mormors bageri, gott :D Och jag, mathilda, anna, sara, bea o gustav satt oss på en gräsplätt och fikade :)

Detta är mitt nya schema för denna terminen, tisdag är min senaste dag och då slutar jag kvart över tre, sen på torsdagar har jag en stor håla, men eftersom lektionen efter är projektarbete så lär jag inte behöva gå på den alls ofta vilket gör att jag slutar vid elva på torsdagar =) Så antagligen blir det inga hålar alls för mej, yes!




Slut


Mm ja då var sommarlovet slut, det sista sommarlovet någonsin.. Idag börjar skolan, klockan ett närmare bestämt så har kunnat sova ut lite. Så det blir väl 1-2 timmar i skolan idag, tur det, man behöver mjukstart hehe.

Igårkväll åkte emma, elin och jag in till malmö, först var vi på polackmarknade och köpte billigt smink :D Sen mötte vi upp rebecka och åt lite, jag åt langos, gott! Åt även friterad banan senare :) Sen kollade vi en liten stund på nrj in the park o mötte upp redie :P Eftersom elin ville se dead by april i folketspark så gick vi dit, men det var inte vidare lönt då man inte kom in till konserten.. så vi gick tillbaka, jag handlade polkagris och sen åkte vi hem, där finns ju inte så mycket att göra :/


Köpte detta smink för 150:-

19/8-09


Plats: hemma i huset
Humör: helt okej
Gjort: Ätit frukost, kollat tåg
Planer: Fixa lite i garderoben (kanske), åka in till malmöfestivalen mm
Utseende:  Pyjamaströja, velourbyxor, slarvig hästsvans och osminkad
Ser på: det jag skriver
Lyssnar på: msn-ljud
Läser: This
Dricker: Ingenting
Äter: Har ätit youghurt till frukost innan
Sämsta: Att det är sista sommarlovsdagen idag :(
Bästa: Hmm att jag ska göra ngt roligt ikväll :)
Skolan: Har inte börjat än haha
Väder: Halvklart, mer vet jag inte för jag har inte varit ute än idag :/
Annat: Vill ha någon veckas ledighet till...

Närmar sej....


mm nu e det bara några dagar kvar på sommarlovet :( börjar nämligen på torsdag, fy vad tråkigt. Menmen får hoppas på en lugn start den första veckan, annars pallar man inte.
Har kollat på mitt schema och det är väl helt okej, min längsta dag är till kvart över tre, så det är bättre än förra terminen då min senaste dag var vid halv fem.

Igår var i alla fall mathilda, anna, sara, bea och jag i johannas lägenhet och hade film-kväll/natt. Dem andra stack vid 6-tiden på morgonen så då gick jag och la mej :P Vi såg på 3-4 filmer, pratade och käkade massa chips, godis, tårta, kakor och drack läsk :) Det var myspys!

Idag har det inte hänt så mkt, är hemma nu och sitter lite inne på datan bara, e lite slö idag..


Från festen i fredes hos Elin :)


Hej söndag :)

I fredes var det fest hos elin, hennes 18-års fest. Det var kul :) Jag och adam cyklade ut till henne på landet och hem såklart :P
Igår var en ganska lugn dag, vi åkte hem till adam ett tag och  sen in till malmö til syrrans lägenhet som jag ska passa lite eftersom hon åkte till cypern igår och ska vara där en vecka.
Adam och jag lagade i alla fall lite taco :) Gott! Sen stannade vi här i lägenheten och han åkte hem från ngn timme sedan och jag sappar framför tv:n hehe..

Ikväll kommer ngra töser hit o vi ska mumsa på godsaker och titta på film :D


En del nytt









Från Gina, bikbok och H&M :)

Thursday


Dagen idag har spenderats med emma i malmö :) Vi skulle nämligen handla present till Elin till hennes fest imorgon samt att handla något att ha på huvudet till festen. Jag hade ingen särskild plan efter vad jag var ute efter för något men köpte i alla fall en svart hatt som jag troligen lär ha.

Kvällen lär bli ganska lugn igen faktiskt, men snart är det ju helg och då väntar massa roligheter som tur e :D

Usch kom just att tänka på att det är exakt en vecka kvar till skolan börjar, hemskt :( Är inte sugen för fem ören.. Längtar verkligen inte, men det är det sista året jag går in på och det är mindre än tio månader tills jag tar studenten :)



Nytt på



  

 Detta var vad jag hade på mej igår hos mickis :) En ny klänning från H&M som jag köpte förra veckan.

Fy på mej..


Igår var det alltså sexparty hos mickis och sen efter det åt vi goda pajer o spelade faktiskt spel. Det var i alla fall kul :)

Idag har jag och mamma varit på nova, jag tänkte hitta någon huvudbonad som man ska ha på elins 18-års fest på fredag. Jag hittade en jätte fin sak, men 200 kronor kändes alldeles för dyrt, men jag hittade ändå en annan billig sak som jag ska ha om jag inte hittar ngt bättre :P Och ja, jag har sagt att jag inte skulle handla något nytt tills skolan började, men tyvärr, det är för svårt när man går runt i affärer hehe, så jag kom hem med lite nytt :-)

Vad jag ska göra ikväll vet jag faktiskt inte, det blir nog ganska lugnt skulle jag tro, har ju lånat massa filmer av emma ;)

Stuff


Japp igår var alltså emma, jag o anna o såg harry potter, den var bra :) och faktiskt lite rolig på vissa ställen hehe..

Idag har jag inte gjort så mycket, rått om mej själv typ haha :P
Men om ca en timme ska jag till mickis och hon ska ha sexparty sen ska vi fira henne lite o så =) Blir nog kul!

Men nu måste jag i alla fall gå och byta om och sminka mej, ses! ♥


Biomys


Ikväll blir det biomys med anna och emma :)

Vi ska se Harry potter filmen. Detta blev en impulshändelse, vi reserverade nämligen precis platser, men jag gillar spontanitet så det  är bra :) Så det  e bara att  anbbt fixa till sitt slitna jag nu..


helgslut


Trötter, trötter är jag..

Igår var Adam här på kvällen och vi grillade kött och åt potatisgratäng till :) Senare åkte vi hem till honom och såg lite på tv och myste :) Idag var vi i Lomma på stranden och som det har gjort den senaste tiden så angreps vi av massa nyckelpigor hela tiden :P extremt jobbigt..

Jaja nu i  början av veckan har jag inga särskilda planer så får se vad som händer :)

Godnatt! ♥

Efteråt


I onsdes efter att vi varit i studion tog vi lite gratiskort utomhus. Man får ju passa på när man blivit bra sminkat ;)









:)


Hej!

Gårdagen tillbringades hemma och jag fick besök av adam på kvällen :) Han åkte hem innan idag så vi har hunnit vara ute lite i det fina vädret o solat o badat en gång hehe :P

Ikväll kommer Adam hit igen och vi ska grilla var det tänkt, det blir säkert jätte mysigt :D

Ha det härligt ♥

Hippiekvällen


Igår var alltså jag på hippiefest nere vid scoutgården i Kävlinge. Det var jag, emma och elin som drog ner dit men det var inte jätte kul så vi stack efter någon timme..

Menmen det var roligt att gå klädd lite hippie i alla fall :)









Hippieoutfit




Torsdag


Hej på alla! Haha

Igår var ju jag o fotades i en studio i Malmö med mickis, emma och elin. Det var faktiskt riktigt kul, vi stötte även ihop med hanna :)
Vi var i studion ett ganska bra tag men att kolla igenom bilderna tog ganska lång tid ;)

Efter vi fotats så tog jag, elin, emma o hanna o åt lite på waynes, Gott :) Sen handlade emma och jag godis, tog oss tillbaka till lägenheten och såg på film mm =)

Idag så har emma och jag varit i stan o shoppat, jag kom hem med en del :D Kan inte hjälpa det haha, men ska inte shoppa på länge nu....

Snart ska emma och jag in till kävlinge igen och gå på Hippiefest som annie ska ha, hoppas det blir kul :D

Ha det bra! ♥

Model Lab








Ännu mera H&M



I måndes köpte jag lite saker från H&M. En tuff tröja med paljetter runt axlarna och en leopard kjol samt lite smycke :)






H&M




Jag har beställt lite varor från H&M som kom hem förra veckan, alltid lika kul :) Köpte både höstnytt och saker på rea. Sakerna finns på bilden utom ett par öronhängen som jag oxå fick hem.

Back


Ojdå det var visst ett tag sedan jag skrev sist, men har inte kännt att jag har haft tid att skriva tyvärr, har haft annat för mej :) menmen nu är jag tillbaka :)

Var ju i västervik förra veckan men jag tar upp det i inlägg senare och visar bilder och sånt :)

Nu idag precis så har mina föräldrar stuckit iväg till bohuslän och senare idag sticker Johanna till stockholm med markus så jag ska åka in till lägenheten imorgon och passa den några dagar och sköta om Iris och Siv :)



RSS 2.0