Före utgång


I lördags var ju emma, jag och elin ute på carlssons trädgård i Lund. Vi kom dit vid hal tolv och tog sista bussen hem klockan två. Från början var det rätt trist men sen blev det som tur var ganska bra och kul :D

Innan vi gick ut så var vi hos mej som oftast hehe :P
Vi åt skit god tårta, sipprade dricka från fina glas, sjöng singstar, lyssnade på musik och fixade oss mm.
Såklart så tog vi lite bilder som vanligt haha :)



Rosa var temat för mej..

Fixande

Elin var superglad :)


Jag hoppar runt på ett konstigt sätt :P

Singstar

Mumsig tårta :)

Posers :P


New moon


Igår var det ju söndag och första advent dessutom. I början av dagen gjorde jag inte direkt mkt, gick väl upp vid elva-tolv ngn gång och segade. Sen på eftermiddagen kom adam hit några timmar och åkte hem för att äta och packa för att sen komma hit igen :) Sedan hämtade emma upp mej och adam för att åka in till lund eftersom emma och jag skulle se på bio, men släppte av adam först på stationen.

Emma och jag såg New moon. Jag tyckte den var bra och hände relativt mkt. Har ju inte läst boken så vet inte vad som skulle hända. Men slutet var ju sämst haha! Allt var bra till Edward skulle säga det där sista, det kändes så krystat, fjantigt och fel haha :P



Lördagkvällens outfit




Igårkväll såg jag ut såhär när vi gick ut :)


Katt kel





Gissa vem som precis varit här och stört mej vid datan? hehe jo julle, hon är sjukt kelig för tillfället och bara lägger sig på tangenterna och puffar en och stryker sig länge en hela tiden haha :P Sött!


→ skohyllan



Från nelly

Dem är så fina, ser mkt finare ut i verkligheten än på hemsidan :)
Japp, jag hämtade alltså ut dessa skorna idag. Ville ha dem jätte mkt i somras men då hade dem inte min storlek :/ Men sen i början på hösten kom där in nya, men då var jag inte så sugen längre, men nu kunde jag inte låta bli, så dem fick helt enkelt klickas hem :)  Är dock väldigt höga, men ska nog klara av det hehe. Är i alla fall helt klart nöjd!




Saturday


Igår var det som vanligt skola, hade dessutom fysikprov under både fysik och matte lektionen, kändes väl inte så jätte bra tycker jag :/ Efter provet sen hade jag svenska och sen så slutade jag :) Vår psykologi lektion var nämligen inställd. Så strax innan tolv tog jag helg :)

På kvällen kom adam hit :) Och idag var vi på nova en kortis utan att handla ngt ;)

Ikväll ska jag, emma och elin ut i Lund :) Till carlssons trädgård, kanske inte är ett jätte roligt ställe, men jag har aldrig vari där så det ska provas såklart :)

Det är faktiskt passande att denna bilden på oss tre togs för precis exakt ett år sedan ;)


Guld&svart/Klarröd




För mumsigt snygga skor dessa två paren är :) Coola och snygga. Men priset är lite för dyrt för mej dock :/
499:- från H&M


Torsdag


Hallå!

Idag slutade jag som vanligt vid elva tiden, såå himla skönt :) Gjorde omelett till lunch när jag kom hem och tittade på. Jag har dessutom pluggat lite fysik och har lite, lite till att plugga. Är inte så jätte skoj, stör mej på att vi måste ha kapitel ett en gång till bara för att teknikarna failade på det, blä..

Imorgon är det fredag, igen! Ser fram emot helg och sömn haha :P Ska dessutom ut på lördag, var ju skitlänge sen sist, så hoppas på att det blir skoj :)

Ha en bra torsdag ♥

Klädsel


 

Vitt blir lätt skitt haha, min klocka i alla fall :P Men den ska rengöras lite ngn vacker dag hehe. Jaja, det jag mer har på mej idag är alltså satinbyxorna från lindex och tröjan från H&M :)


Onsdagen den 25 november


Hej!

Igår och idag har det varit mest fysikpluggande efter skolan, inte överdrivet mkt dock men lagom. Har lite paus nu eftersom jag är så trött att jag håller på att somna typ, inte så skojigt alltså..
Överhuvudtaget så har jag en del skolarbete de nämaste veckorna. Nu är det knappt 3,5 veckor kvar till jullovet den 18:e december och jag har sex prov innan dess samt ett försurningsarbete, ett antal sidor att skriva till projektarbetet, labrapport och läxor. Känns inte jippi direkt, men det gäller bara att ta sig igenom det.

Men tills dess att det blir jullov så kommer förståss roliga saker hända på helgerna, hoppas jag i alla fall. Eller jag har i alla fall lite saker inplanerade :)

Nä nu ska jag om en stund återgå till fysikpluggandet och sen se bonde ;)




New stuff







Jag visar ju sällan upp saker jag köpt, men tänkte visa lite saker som nyligen inhandlats :)
Allt är från H&M


Tisdagens kläder






Uch det är riktigt krävande att gå upp på morgonarna nu förtiden :( Orkade knappt ta på mej ngt idag, ville gå till skolan med min pyjamas :P Men det går kanske inte för sej hehe.. Så det fick bli detta istället :) ♥

23 november




Denna måndagen har inte varit så himla kul :/ Utöver dem sakerna som ska göras innan jul i skolan så klämmer kemiläraren fram att vi ska göra ett arbete på typ tio sidor, åhh :(

Jaja vad ska man göra.. Har väl inte gjort något särskilt mer idag än att då gå i skolan, varit hemma ett tag och sett på grey's och varit inne på datan. Hade tänkt sätta mej och plugga nu, har ju dessvärre fysikprov på fredag..


Ljus i mitt hus






Gissa vem som har det så här mysigt just nu :)


Söndag


Det är hemskt vad helger ska passera snabbt, alltid likadant, nu är det redan söndag igen :(
Denna helgen har iofs inte varit så jätte skojig, har inte hänt ngt särskilt och har själv inte varit på topp :/
Vill ju verkligen festa, har inte gjort det på sjukt länge.. Men nästa helg SKA jag ut hehe :P Hoppas det blir kul :)

Jaja kan ju berätta vad som hänt i helgen även om det inte är så mycket..
I fredags var jag ju bara hemma och glodde på idol, men jag var även sysselsatt med att skriva den ena av kemlabrapporten haha. Och sen innan jag gick och la mej fick jag för mej att räkna lite fysikuppgifter, så jag satt väl en timme och gick och la mej vid ett.

I lördags började jag med den andra kemilabrapporten efter frukost och skrev klart den, jippi haha. Den tog så himla lång tid att skriva eftersom resultatet skulle innefatta så mkt. Efter det kikade jag lite i en immunförsvar bok till projektet. Sedan på kvällen åkte jag hem till adam och kom hem innan idag.

Nu har jag precis ätit mat och efterrätt :) Får väl tvinga mej att plugga, tyvärr. Det är så himla mycket nu innan jullovet så jag vet knappt hur jag ska orka, men man har väl inget val. Men kan verkligen säga att jag ser fram emot tre lediga veckor vid jul :)


Ja det här var jag för lite mer än två år sedan :P Känner ni igen mej? (ignorera kudden i magen haha)


Dagens klädval




På mej har jag strumbyxor, öronhänge och tröja från H&M, kjol från lindex och klocka från pavement


FREDAG!


Helg redan, jippi! :)

Igår tränade jag alppasset med mathilda, det gick väl helt okej :) Känns i alla fall bra i kroppen.
Igår tog jag även bakterieprover till projekarbetet. Skulle ta lite från olika ställen, typ toasitts, tandborste, tangentbort, mobil mm. Så nu är det bara att vänta och se om där kommer växa massa eller inte hehe :P
Igår var jag också och gick i stan, fick med mej lite scnygga saker hem :)

Idag har jag varit i stan igen under lunchen och var i malmöl efter skolan. Köpte en ny klocka och en tröja :D

Ikväll blir det lugnt, ska bara vara hemma, hade faktiskt behövt plugga en massa, får se om jag orkar göra det medans jag tittar på idol haha!



Min nya fina klocka som inte syns så bra på bilden men som är jätte fin i verkligheten i alla fall :)


Allra sista skolfotot...

... har kommit :)


Lite dålig bild kanske, men jag är där någonstans :P



Och jag tycker det är det bästa klassfotot på mej under hela skolgången hehe, vilket betyder att jag blivit riktigt dålig på alla andra haha :P Menmen det var ju sista gången så..


Mer fint från gina





Onsdag


Är det någon mer än jag som märkt att det är STORM ute? Det bara kom nu på eftermidagen typ, genomblöt blev jag bara på att cykla lilla vägen hem.. Jaja blev inte så irriterad som jag brukar bli. Jag känner ingen aggression alls i mej, så folk kan göra vad dem vill mot mej utan att jag blir sur haha, i alla fall några dagar framöver skulle jag tro :P Ää nu babblar jag bara om massa goja jag inte ens själv förstår hehe.

Jaja idag har jag haft tre lektioner, kemin i morse var nämligen inställd så jag slapp gå upp tidigt idag :)
Efter skolan fixade bea och jag med vårt projektarbete. Vi gjorde massa agarplattor som vi ska odla bakterier på. Och bea älskar verkligen detta haha ;)

Nu blir det mat och sen blir det nog ett avsnitt grey's och sen plugg, tyvärr..



Tisdagsledig


Hej!

Idag har jag alltså varit ledig igen, det har varit Ö-dag idag :)
Så det jag gjort idag är lite, lite plugg sen har Adam varit här hela dagen och vi har bl.a tittat på film och käkat massa godis! En helt klart mysig dag =)

Imorgon börjar allvaret igen hehe, men det är ju snart fredag som tur är. Har dock inga särskilda planer för helgen än, får väla se vad som händer.


Bilder från förra helgen!




Som vanligt så har ju jag alltid dåligt med tid när jag ska bort och förra lördagen då emma och jag åkte till eslöv hann inte ens jag sminka mej, vilket jag istället fick göra på tåget och bussen, smart va? hehe



Adam och jag shotade lite tequila eftersom han bjöd mej haha :P



Ny vecka..


Japp ännu en vecka har gått.. och nu är det en ny!

I lördags jobbade jag hela dagen på vårdcentralen. Började åtta på morgonen och slutade vid halv sex. Det var väldigt jobbigt att stå hela tiden, särskilt då man hade träningsvärk från dagen innan ;) Men det gick bra och känns bra att thäna lite pengar :)

På kvällen skulle jag egentligen ut med mathilda som nu fyllt 18 år! :D men det blev för struligt för mej med tåg, buss, vänta, för lite tid, förfest osv så följde tvärr inte med :(
Deppad som jag var åkte jag hem till adam istället :) Han är ju sjuk men vi tog det bara lugnt och glodde på tv, jag höll dock på att somna hela tiden, trött som jag var :P På söndagen körde sedan adam in mej till eslöv och till mormor, hon har nämligen fyllt år och skulle därför firas :) God mat och sötsaker som vanligt.

Idag har jag varit i skolan, hade dock ingen kemi :) Efter det har jag glott på grey's och sen fick jag ett ryck och städade där uppe, så nu är det fint :)

Nu ska jag titta på tv! Tudilu ♥



Paradise Hotel




Ikväll blir det att titta på nya säsongen av paradise hotel! Får se om det är bra eller inte :)

Klockan 22,00 på TV6


Gårdagens outfit





Gårdagens klädsel alltså, rubbet från H&M :)


Fridaynight


Fredagskväll är det vad det är!
Jag sitter själv här och har tittat på idol och möllers cikus eller vad det nu heter :P
Har alltså inte träffat adam ikväll, han är nämligen hemma och är sjuk och har väl därför ingen ork att träffa mej :( Menmen nu ska jag fortsätta se idol snart när det börjar igen. Hoppas eddie åker ut denna gången, han har varit dålig ett bra tag nu.

Har inte sagt att min studentmössa beställdes igår, den är ganska stilren, enkel men snygg. Längtar verkligen till vi ska ta studenten :) Kommer bli kul.

Imorgon ska jag jobba på vårdcentralen eftersom det är vaccinationstider. Så jag börjar klockan åtta och slutar någon gång på eftermiddagen.

Ha det bra! ♥

Mera kalas













Ännu lite fler bilder från Mathildas kakkalas :)

Som jag skrev i förrägående inlägg så var jag ju på kakkalas hos mathilda! Man blev så himla mätt, jag åt så mycket jag kunde, men smakade tyvärr inte riktigt allt, men nästan ;)
Mathilda hade bakat en del av kakorna och vissa tog även med sig något de gjort själva. Det var droppin efter två så jag kunde ju inte se riktigt alla mumsigheter som serverades, menmen där var tillräckligt när jag var där ändå hehe


Mathildas kakkalas! :D


Japp idag var det dagen då det stora kakkalaset kom haha :P Mums vad gott det var, massa mumsigheter och trevligt folk :)

Tänkte visa lite av bilderna som jag tog på kakorna från kalaset! :)
















På mej



 

En överdel från H&M och ett par jeans från bikbok är det jag har haft på mej idag :)


Leo outfit






Leopard, sammet, svart och guld är vad jag har på mej denna dagen! :)

 


Gina fina






Jag tycker gina har många fina klänningar just nu, bla dessa! :)


10 november



Tisdag och hälften av skoldagarna denna veckan är avklarde. Idag har det bara varit en vanlig skoldag, inte hänt ngt särskilt. Nu när jag varit hemma har jag bara hunnit vara på datan och nu ska jag snart äta och sen efter det blir det massa plugg..

Längtar tills på torsdag då vi har ö-dag och mathilda ska ha kakkalas! Kommer käka massa mumsiga, mumsiga kakor :) Can't wait!

Jaja, nu ska jag äta lite mat hade jag tänkt, see you soon!


yummie :) ♥

091109


Hejhej måndag och ny vecka!

Idag hade man verkligen ångest när man vaknade. Visste hur mycket jag har och göra denna veckan och dagen såg inte så skojig ut i skolan. Men det går ju över så fort man vaknat till och gjort sig i ordning.

I skolan har jag haft svenska och kemi, fick ett poäng till på mitt kemiprov haha!
Efter dem lektionerna var det fysik och psykologi. Skulle skriva jobbig uppsats på psykologin som vi ska fortsätta med på fredag. Känns bättre är vad jag trodde i alla fall :)

Ja, dagen nu och kvällen blir det till att plugga en del tyvärr, men har väl inget bättre för mej så det äe väl lika bra..

Regn och rusk utanför fönstret, då kan man inte hjälpa att man längtar till varmare breddgrader :)

Typ Thailand..







År 2005


gårdagens


Hehe detta är resultatet av försöket då emma och jag flummade på toaletten i lägenheten för att ta lite bilder igår :P

Detta hade alltså jag på mej igårkväll. Hade på mej mina nya satinbyxor från lindex :)

Med blixt..


Utan blixt..


Helgen som gått


Jag har verkligen inte haft någon ledig tid i helgen att blogga, så det får bli nu på söndagskvällen hehe.

I fredags blev det inte som jag skrev. Emma och jag sket i att gå ut och sattsade på att hitta ngt på lördagen istället. Så i fredagskväll var jag hemma hos adam och tittade på idol :) Sen åkte jag hem på lördagen vid halv sex på kvällen. Efter det så bestämde emma och jag att vi skulle hänka med adams kompisar på kvällen.
Så vi åkte in till eslöv och mötte upp brooméerna och gick till jakobs förfest :) sedan efter tolv blev det att vi satte oss i en bar i staden eslöv haha :P Jag tyckte det blev en väldigt trevlig kväll! :)

Idag har jag firat farsdag med familjen. Massa mat såklart :P Och nu i slutet kollade vi på gammla videoband från när vi var små, haha det var skitkul, jag var en busig liten unge :P

Denna helgen har gått så ruskigt snabbt och jag längtar redan till helgen. Men som tur är så har vi ö-dag på torsdag :)


Vilken fot kan vara min och vilken kan vara adams? Hehe ;)


Zipper





Idag har jag haft på mej denna svarta klänning med guldkedja från H&M :)


Friday I'm in love


Äntligen fredag! Det har varit en väldigt lugn och snabb vecka, har ju haft ganska många lektioner som gått bort :) I tisdags så slapp jag ju de två sista lektionerna och igår var jag ledig och idag blev sista lektionen inställd haha. Så idag slutade jag vid kvart över tolv :D

Så ja dagen idag har bestått av fysiklektion, matte och svenska. Sen gär hemma har jag inte gjort så mkt, tiden går så snabbt ju! Har iofs plockat undan där uppe lite. Mitt rum tenderar ju att bli ganska stökigt fort hehe.

Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle gå på halloweenparty men eftersom massa hinder dykt upp så ska jag inte det. Så emma och jag tänkte istället försöka ta oss ut ngn stans, men det är lite svårt att hitta ngt ställe och så, så vi får se vart vi tar vägen :P


hahaha :P


Snygga skor från H&M









Torsdag



Hej!

Idag har man ju varit ledig eftersom både företagsekonomin och fysiken var inställda då de båda lärarna har varit tjänstlediga från mån-tors :)

Så jag har fått sova längre än till 06,25 då jag vanligtvis brukar gå upp på torsdagar. Idag sovde jag några timmar till, mkt skönt =)

Jag har varit i malmö idag på dagen och tittat i affärer, köpte tre saker bara, svart alltihopa :P

Ikväll blir det att se mammas pojkar och äta frukt eller nåt.

Det är snart helg, längtar!♥
 


skön grön sammet





Idag har jag på mej min nya kjol och mitt nya halsband, båda från H&M :) Väldigt mjukt och skönt.

Btw så är jag ledig imorgon eftersom jag inte har några lektioner, så det ska bli skönt att förhoppningsvis sova ut lite ;)


Upp och ner


iich vilken jonnig natt det varit! Armen värkte som fan och det gick inte att ligga på något sett alls + att jag hade massa huvudvärk. Efter att jag tagit en värktablett mitt i natten så kunde jag sova bra utan bågra problem i alla fall. Idag har det säremot gått lite upp och ner. Armen är betydligt bättre men jag har huvudvärk och seghetskänsla som kommer och går men det är ingen större fara. Hellre detta än 1-2 veckors helvete och sängliggande :/

Dagen idag har annars varit som vanligt i skolan fick resultatet från kemiprovet igår och det var inte alls dåligt som jag befarade :)

Det har verkligen varit skit kallt denna dagen, det är typ storm ute och därför svinit kallt, hela ansiktet förvandlades till en isbit. Lite småsmå snöflingor har också kommit.


Mathilda och jag :)


Dagens





Ja dett är alltså vad jag har haft på mej denna dagen :) ♥

 

 


Vaccinerad mot Svinisen, oh yes!



Ajajaj.. Japp då var även jag vaccinerad nu. Det gjordes i morse och det gick väldigt snabbt och känndes inte så mycket. Men min arm värker mer och mer med tiden tyvärr :/ Känns som gjorde när jag tog dem dära gardasilsprutorna, så det känns okej.

Idag har jag även haft kemiprov, gick inte så bra tycker jag, men hoppas på det bästa :P

Efter provet var skoldagen i alla fall slut, vid halv ett ungefär :) Efter det gick jag in till stan för att lämna tillbaka en sak på ginatricot och fick även med mej två saker från H&M. Nu får jag inte handla ngt på länge känner jag hehe..


Tik Tok




Denna låten gillade jag inte när jag först lyssnade på den för några veckor sedan, men nu när jag lyssnat på den ett antal gånger så tycker jag faktiskt att den är bra :)


2 November




Alltså det är redan november månad nu, tiden går ju skit snabbt!
Nu är lovet dessutom slut :/ Har varit upptagen precis hela tiden, men det har varit ett kul lov! :D

Nu i helgen så har jag gjort lite ditt och datt. I fredags var jag bara hemma på kvällen och gjorde inte så mycket. På lördagen pluggade jag lite kemi på dagen och på kvällen följde jag med adam på fest i eslöv :) Igår var jag hemma hos adam som vanligt hela dagen och var väl hemma vid åtta tiden.

Har alltså inte haft så mkt tid till kemipluggandet. Vi har nämligen prov imorgon :( Ska fortsätta plugga nu snart någon timme till i alla fall.

Dessutom så ska jag ta svininfluensa sprutan imorgon, på morgonen! Jag måste alltså gå upp tidigare pga av det :( Jag kommer säkerligen må kasst sen och bli dålig av den :/ tråkigt. ♥


RSS 2.0