Min outfit






Idag har jag passat på att inviga min nya klänning från H&M:s fashion against aids kollektion :)


Söndag


Hej!

Igår fick jag besök av marie, sara, anna + herman (stenen) :) Vi åt massa sockersaker och kollade på Eurovision. Tyckte typ de enda som var bra var frankrike och tyskland.

Idag har jag hunnit med att sola lite solarium och bakat kaka till mamma på mors dag =)

Nu snart så ska jag till min morbror Jan för att han fyller år idag. Och ikväll så ska jag in till skolan och göra lite hyss med klasskompisarna :P Hehe hoppas det kommer gå bra!

 


29 maj


Idag har jag gått runt och gjort lite olika saker hit och dit. Jag har bl.a. städat, solat och joggat. Blev ju faktiskt bra väder på eftermiddagen :) Som det ser ut nu ska det till och med bli sol på baldagen, helt fantastiskt i så fall :)

Nu har jag nyss ätit och snart kommer some girls over :) har hört rykten om ngn kaka, får hoppas att det stämmer hehe :P

Ha en skön kväll i solen =)


knopp-topp









Last day


Min sista dag i skolan flöt förbi idag :) Var några timmar hemma hos klas med klassen och käkade massa kakor haha. Efter skolan åkte jag med mamma för att kolla ut lite saker till bal och student. Studentväskan är i alla fall fixad och jag har kollat ut det mesta till balen :) Snart dax nu ju!

Annars så hoppas jag att det kan bli lite fint väder imorgon så att man kan sola lite och få en gnutta färg :) Haha det enda jag har i tankarna nu när man slipper tänka på plugg så är det allt som behövs fixas nu de närmaste veckornaoch blablabal haha

Nä, nu ska jag titta vidare på sex & city =)



Idag


Nä vad jag har vait dålig med uppdatering! Haha men det händer inte så mycket, så kanske därför. Just nu sitter jag här/slash/kollar på eurovision, men fyfan vad alla låtar är dåliga, tradigt..

Idag har jag varit i skolan nästan i onödan. Åkte in vid ett för att ha kemi, men vi fick sluta efter 10 min och sen gick vi och frågade efter svenskabetyget. Efter det var jag hemma och solade faktiskt lite i trädgården igen :) Annars så har tiden bara springt förbi, som vanligt då :P

Imorgon har jag en religionslektion, sen ska hela klassen hem till vår lärare klas på fika haha. Sen slutligen har jag en turismlektion, vilket kommer bli den allra sista lektionen för dessa 12 åren, najs =)


Onsdag




Haha, trots att jag inte har en enda skolsak kvar och jag inte har ngt att plugga så går dagarna så himla fort för jag har massa saker att göra :P

Idag har jag varit i skolan från efter åtta till halv ett. Under medicinlektionen var vi på ambulansstationen för studiebesök och kollade runt. Eftersom det är i samma byggnad som brandstationen så fanns där en sån stolpe alla brandmännen firar ner för. Och självklart provade jag på den :D Såg kanske inte så bra ut som det gör på tv haha!

Nu efter skolan har jag faktiskt legat ute och solat i trädgården. Trots sina 40 minuter så har jag bränt mig på gåset.. Det tar minst lika bra som samma tid i ett solarium!

Men nu måste jag sticka för Emelie ska slinga mitt hår :)

Tuudeluu ♥


Om två veckor smäller det!




STUDENTEN 8 JUNI ♥


B-L-Å-S-T regn,sol,regn,sol


Ledig dag idag :) Har gått väldigt snabbt men jag har uträttat mycket faktisk. Jag har äntligen köpt mina balskor och lämnat in min klänning så att den kan sys upp! Silvriga såklart eftersom mina smycken ska vara det :)

Meeen jag har också köpt studentklänningen!!! :) Haha har nog letast och kollat mest av alla känns det som och ändå blev det den första jag ville ha från början :P Spanade in den för någon månad sen på MQ och sen när jag tittat nu i veckan så har den inte funnits kvar i de flesta affärerna, men på nova fanns där en kvar i min storlek så då blev det köp! Tycker om att det inte är en så vanlig modell som de flesta studentklänningarna är ute i affärerna. Sen gillar jag att den är i chiffong :) Men nu när jag kikat har de faktiskt fått in en del fina vita klänningar i affärerna, men alla har väl köpt sina redan :P

Annars så har jag hunnit med att sola på badet en låång stund och har fått lite färg på kinderna, tror jag haha :)

En dålig bild på klänningen...



SATC


BildSofi+SJP.jpg

NU börjar special avsnitt av sex & city med Sofi Fahrman! Det ska ses :)


Helgen


Eftersom jag inte bloggat i helgen så tänkte jag sammanföra det jag gjort i detta inlägg :)

 

I lördags var jag inne i Lund för att se karnevalståget med anna. Det var extremt varmt och jätte fint väder!











Efter tåget åkte jag in till Emelie för att träna baluppsättning och sedan åkte jag hem till Mathilda för att träffa de andra tjejerna :)
Vi åt jätte god mat och sedan gjorde vi toblerone/marabou chokladfondue och doppade massa frukt ner däri :) O herregud! Det var det godaste jag ätit på länge :D Måste upprepas haha
Senare på kvällen åkte anna, sara och jag in till karnevalen och var där en liten stund :)




Igår gjorde jag inget särskilt mer än att skriva Kafka recensionen till svenskan :( Men lämnade ju in den idag, sista saken :)


Hiochhå


Jag är färdig, jag är redo nu!

Idag lämnade jag in sista uppgiften under hela min skoltid! :) Så himla skönt! Fast än så länge känner jag knappt någon skillnad, kommer nog inse så småningom.

I skolan hade jag i princip bara en lektion och det var religion. Under dagen har jag varit i Malmö och kollat varenda affär efter studentklänning och jag har sett en del fina i vissa butiker :) Gäller bara att inhandla det snarast innan alla tar slut!

Imorgon är jag ledig och då tänkte jag sola, träna och kolla utbudet i Lund.



Me hämtad från 70-talet? :P


Vitt




Eftersom jag inte har skaffat en studentklänning så spanar jag runt lite. Hittade denna från Lindex som är så söt :) Men finns såklart inte kvar i min storlek..


Hihi




Så najs att fysikslutprovet är över! Trots att det inte gick bra så känns det så himla skönt :)
Det vanliga med för lite tid var det som drog ner det...

Menmen, har faktiskt varit väldigt effektiv idag! När jag kommit hem efter provet vid halv fem så åkte jag och solade lite och sen så joggade jag en runda :) Härligt! Nästa vecka då jag inte har något inom skolan så ska jag träna extra mycket hehe.

Imorgon blir det att titta på karnevalståget inne i Lund med panna och efter det till Emelie i malmö och sen bege mig till bjärred till mathilda och laga mat och fixa chokladfondue :)


vibbar




Vackert väder idag igen? man blir ju chockad. Trist bara att man ska behöva sitta inne och tråka med plugget :(
Men väldigt snart är det över. Det är bara idag kvar som jag måste plugga röven av mig. Sista gången jag pluggar till ett prov på alla dessa 12 skolår! Lycka ♥

Jag ska inte skriva mer nu utan istället gå och plugga, har ganska mycket kvar att göra.

Ha det bra! :)


Dagens outfit






Hetare



Idag har det äntligen blivit lite varmare och man har fått se solen kika fram :) Alltid skönt. Annars idag så har jag varit och sett på debatt i skolan för riksdagspartierna samt sverigedemokraterna och demokratisk vänster. Intressant :P
För övrigt så har jag städat hela nedanvåningen sen jag kom hem från skolan och ska nu börja plugga fysik :( Tradigt värre alltså.


?


Hur ska detta gå? Och då pratar jag om fysiken, det är så mkt så man blir helt snurrig. Ska plugga som en galning dessa dagarna, men än så länge går det inte så bra.. Men såg att kemiprovet ligger ute och det klarade jag ju helt okej :) tur det..

I veckan så blir det som sagt massa plugg. Men på fredag är faktiskt det mesta över, då ska jag bara skriva en recension sen tror jag det är över. Ska också hinna göra ett arbete innan fredag :/ Längtar i alla fall till denna veckan är slut!


Sammanfattning


Vad lediga dagar går fort!

Hade en härlig tid i göteborg onsdag-fredag med tjejerna :) Behövdes verkligen efter kemiprovet och nu innan fysikslutprovet. Var längesen nu sen jag var på liseberg :) Förutom att åka massa karuseller så gick vi in på spökhotellet gasten också, läskigt i början men sen blev det mest roligt därinne. Råkade dock nocka näsan så himla hårt i saras rygg hehe :P

I fredags träffade jag adam igen efter två veckor :) Jag följde med på en hollywood kändis fest och jag klädde ut mig till sandy i greas, blev ganska lik hehe ;) men har ingen bra bild tyvärr.. Andra klädde ut sig till allt möjligt, Bruno, twiggy, audrey hepburn, crocodile dundee, Ke$ha, harry potter, ghost busters, FBI agenter, anna anka (utklädd av en kille) och många andra :)

Dagen igår såg jag på film hos adam, Gran Torino och sen gjorde vi inte mkt mer innan vi åkte hem till mig oc åt tacos! Så gott och så länge sen sist. Vi såg också på Avatar på kvällen. Har aldrig sett den innan men den var absolut bra men lite seg...

Idag ska jag väl börja med fysikpluggandet tror jag :(






Slutspurt


Idag har jag gjort slutprovet i kemi! Kan med säkerthet säga att jag kommer få alla rätt. Hehe eller inte.. Vet inte riktigt hur det gick, där var en del frågor som jag inte hade helt kläm på och en som jag inte hann göra klart ens.. Menmen får se resultatet sen.

Efter det 3 timmars långa provet så solade jag solarium för första gången i hela mitt liv! Tyckte det var lite läskigt, var rädd för att bränna mig, särskilt när låten I´m burning spelades på radion samtidigt haha. Men jag låg bara en jätte kort stund och det tog knappt, men man kan väl inte förvänta sig att bli pepparkaka efter en gång :P

Imorgon är det ju dags att åka till göteborg! Som jag längtar :) Jag har kollat vädret och det ser ut att vara uppehåll på torsdag när vi ska till liseberg.


Lite bilder från förr förra sommaren när jag var på liseberg med emma och mickis :)








Grejer










                                                                                          ♥

Dagens rosa




                                                     Är det hos någon annans blogg som också spökar idag?
                                                                                             ♥


Vecka 19





Härligt, härligt men farligt, farligt att dagen har gått och jag kommer närmare helgen men samtidigt är kemiprovet snart är här också :/

Idag har jag bara haft en lektion vilket känns ganska onödigt, men sovmorgon känns bra vilket fall. Imorgon är det dags för kemi slutprovet vilket innefattar hela kursen :( Jag orkar knappt plugga idag, känns liksom som det inte spelar någon roll för fattar man det ej nu så lär man inte göra det efter idag heller. Får väl hoppas som sjutton att det ska gå vägen imorgon!

Känns som jag har mega mycket att hinna med imorgon. Måste plugga till fysikslutprovet, sola, noppa ögonbrynen, blablabla och packa väskan! PÅ ONSDAG är det nämligen så att jag ska åka till Göteborg med anna, mathilda, bea och sara :) Vi tänkte gå på liseberg på torsdagen och sen hem på fredagen. Resan tur&retur kommer gå på 200 :- typ eftersom vi åker gratis inom skånegränsen. Tror det kommer bli Topp! :D

                                                                                                    ♥

Sista dagen på veckan


 

En härlig bild från förra sommaren :)


Dagen idag har faktiskt gått ganska snabbt, haft fullt upp hela dagen så att säga.

Började dagen med att plugga ett antal timmar med kemin. Det känns som inte jag kan få in mer nu, det tar helt enkelt stopp så fort jag försöker. Har suttit för mycket på en kort tid :/

Efter allt pluggande har jag snabbt varit på nova och sen hem till Johanna för att fira henne :) Åt massa god mat, kaka och godis haha. Man får ju passa på när det är helg.

Resten av kvällen nu ska jag inte göra så mycket. Klockan är trots allt ganska mycket, men som tur är har jag bara en lektion imorgon, sovmorgon japp! :)

 





Balfrisyrer


Här är fem frisyrer som jag tycker verkar fina att ha på balen om några veckor! :)


8 MAJ





Idag är det på pricken, exakt en månad tills jag tar studenten! 8 Juni är alltså datumet som smyger sig på så fort :)

Idag är det en pluggdag för min del. Jag har lovat mig själv att lägga sex timmar på kemiplugg idag. Jag har gjort två än så länge så det är ganska mycket kvar men jag ska icke ge upp! Det är trots allt drygt 200 sidor att kunna :/





Idag 7/5


Hej!

Idag har jag inte varit i skolan alls utan jag har istället varit på ven! Åkte dit med turismen strax efter nio från lund och jag kom hem vid halv fem.
   Det var väldigt ruggigt, kallt och blåsigt väder tyvärr men det gick bra ändå. Vi grillade korv och åkte runt på tandemcyklar :) Haha första gången jag cyklar på en sådan, lite läsikigt i början..

Nu ikväll blir det inget skojigt för mig, inte hela helgen heller.. Jag tänkte börja plugga till kemiprovet några timmar denna fredagskväll, roligt va? Men bara typ två plugghelger kvar för dessa 12 åren =)




Fjäder




Svart och vitt samt invigande av klänning och halsband som är nytt :)


6:e maj




Goddag!

Idag har man haft en vanlig tråkig skoldag med en håla mellan de två lektionerna man haft.. men snart, snart är det över.

Mathilda lyckades i alla fall skräpa ner REJÄLT på skolan idag, bra jobbat haha! :P

Annars då? Jo jag borde börja med kemipluggandet som jag har skullat börja med för länge sedan, men det är ju så trist. I helgen blir det förmodligen det jag kommer ägna mest tid åt, verkligen ingen helg att se fram emot :(


clothes




Nytt jag har på mig idag är min skjorta från H&M annars är det bara gammalt skrafs, haha :P


Onsdag



Ska försöka bli bättre med min uppdatering men har verkligen inte orkat nu de senaste dagarna...

Det har inte hänt ngt spännande under denna tiden. Vanlig, tråkig skola bara. Längtar till det är över..

Idag ska i alla fall jag in till Malmö för att handla billigt smink och sen prova uppsättningar hos emelie :)

Måste snart börja börja med mitt kemiplugg eftersom jag har slutprov på tisdag :(


Strandhäng


Igår passade Adam och jag att åka till stranden i Lomma för att sitta i sanden :)







RSS 2.0