Tillbaka från skidsemestern!


Hejhopp!

Ville bara säga att jag nu kommit hem från Frankrike och skidbackarna!
Det har varit helt underbart :D


Nytt vår




I förra veckan köpte jag denna jackan på bilden i militärgrön (har inte alls den gröna nyansen i verkligenheten) som jag kan ha till våren :)
Ville ha den redan från första syn men tyckte den var för dyr. Men eftersom det var 20% förra veckan så slog jag till :)


Onsdag 17/3


Jag känner mej hyperstressad.. Har så himla mycket att göra känns det som. Hade liksom behövt plugga flera timmar fysik men jag ska också hinna börja packa så smått, fixa med tvätten och disken.. HELP
   Men efter fysikprovet imorgon kommer allt kännas så himla bra för då är det inget plugg på över en vecka :) och jag har bara roliga saker att se fram emot liksom. Imorgon ska jag träffa Adam och sen på fredag åker jag!!!
Helt sjukt vad kul det kommer bli :) Har dock sett att vädret de närmast dagarna inte ska bli alls fint och inte så jätte varmt heller :( men får hoppas att det ändras!

Jag har kikat genom massa nu om resan igen haha.. mm bl.a att vi ska få massa goda efterrätter och sånt och det ska bli intressant att åka sovbuss :P

Såhär står det på hemsidan..

God mat
Alla måltider ingår. Och alla älskar det. Både för att det är gott, sunt och rikligt tilltaget. Men också för att det är en härlig stämning och lust kring varje måltid. Förstärkt kontinental frukost, rejäla luncher och middagar där fräsch sallad, frukt och ost ingår. Avslutas ofta med glassbuffé och desserter i mängd.


Resa med bekväm sovbuss ingår till skidresmålen.
Förklaring: utanpå ser bussarna helt vanliga ut och innehåller allt som kännetecknar en modern långfärdsbuss, dvs fällbara säten, toalett, dvd och luftkonditionering. På alla bussar finns givetvis öl, läsk, kaffe och te till försäljning. På natten förvandlas bussen till en rullande jättesäng i två plan, där du kan sträcka ut dig med kudde och filt och sova gott medan bussen rullar vidare mot resmålet.

Nä nu måste jag allt ta och börja med fysiken, ha det bra! :) ♥

14 april 2008 - Fresh snow and sun, winter in April in Serre Chevalier (photo from the Prorel Pass) - next picture


Fire


En lektione idag i skolan bara, väldigt skönt, sen hade bea och jag handledningsmöte en kortis..
Dagen idag ska väl mest spenderas genom att plugga massa tråkig fysik till provet om två dagar :(
Måste även hinna tvätta kom jag på nu, får ta och göra det snart.


Ahh jag är så glad att jag äntligen fick igång brasan i kaminen! :) Hoppas det kan bli lite varmare nu, här är det nämligen svinkalllt..




Rött!





Tog faktiskt på mej en klänning som hängt i garderoben alldeles för länge och aldrig använts..


Annas+Beas födelsedagsfest



M,S och S


Fake-smile x2


Vi förvandlades lite till en kanin oxh elefant :P


Pingvin och giraff eller mary och anna?


Slottet :)


Kaninen!


Mary tog såklart ett helt torn den glupska jäveln :P


Så här går det till när anna öppnar sina paket ;) Hon är en skönhet!


Bea är ocks massa duktig med sina paket :P

me och mathilda


Oliv, agnes och ina


Ehh jaa..


Btw så använde vi sådana muggar som brukar vara med i alla Usa-collage filmer hehe


wow


?


Vissa personer skulle tydligen demonstrera de olika ställningarna från kamasutrakortleken hehe ;)


Och ännu mera..

Haha ja det var lite bilder från festen i lördags, skojskoj :D


1/4




Woohoohoo nu börjar det verkligen närma sej fredag! :) Bara fyra dagar kvar tills vi åker och tre skoldagar.

Jag hade prov idag på min sista lektion i turism. Jag skrev fullt ut på frågorna med vet inte hur pass bra jag svarade dock. Men det är i alla fall väldigt skönt att ha avverkat ett av proven denna veckan, har nämligen fysikprov på torsdag också :( Ska börja plugga till det idag och snart. Kommer förmodligen sitta ganska mycket dessa tre dagarna med det..

Jag måste börja planera vad jag ska ha med mej på resan och allt sånt dessa dagarna också och hur mycket pengar och sånt som jag ska ha med.. jobbigt värre och mycket tidsbrist, men det ska gå :)


Alla ♥ dag





För att det är alla hjärtans dag och för att jag inte kan fira det med älsklingen..så jag får uppmärksamma det på bloggen istället haha x)


Fredagens kväll








Lite flummiga bilder som vanligt innan utgång :P Dessa är ju från i fredags då vi var ute i Malmö :)


Söndag


En trevlig bild från gårdagens fest :)

En lång sovmorgon tog jag idag, väl behövligt :)

Igår var det Annas och Beas 18-årsfest och middag! Vi var tio tjejer som var på middagen och vi bjöds på fläskfilé samt pasta med spenat och soltorkade tomater och getostsås till det, mycket gott :) till efterrätt blev det tårta! Dem hade gjort två jätte goda tåtor, en kanin och ett slott tror jag det var :P
Senare kom resten av folket och vi fetsade på. Allt som allt så var det skit kul!


Idag har jag segat lite men även hunnit plugga lite till provet imorgon som jag snart ska fortsätta med.. Annars så har mormor varit här och vi åt mat tillsammans.


Fredag-kväll outfit





Igårkväll invigde jag mitt nya långlinne från H&M som jag också köpte igår :) Köpte det i större storlek så att det kan fungera som en klänning med svart kjol under. Gillar verkligen småplajetter i mönster :)


Fre-dagens outfit






En del bilder på vad jag hade på mej igår i skolan. Tröjan är ny, köptes igår för 49:- på H&M :) ♥


Helg


Dagen igår spenderades med elin och emma :) Vi förfestade i syrrans lägenhet i malmö innan vi drog ut! Det blev till deep. Ska nog inte dra dit någon mer gång :p Inte min sorts folk... Men det var ändå en rolig kväll :) som avslutades på mcdonalds och sedan med att chitt chatta med göteborgare och amerikanare :)

Idag ska det bli massa plugg och ikväll är det Bea och Annas 18-årsfest! Tror det blir massa skoj :) Hoppas på god mat och tårta också ;)

                                                                             ♥

Fredag!



Helg, helg, helg!

Idag har det varit en tråkig och lång skoldag.. Historian-okej eftersom det nu är garanterat i princip att vii ska åka till berlin. Fysiken-blä. Kemin-blä. Turismen-skoj, har aldrig velat att en powerpointpresentation aldrig ska ta slut haha, tyckte det var väldigt behagligt att sitta och bara lyssna på allt intressant läraren pratade om :) Det hjälps väldigt mycket av att hon är så engagerad också :)

Jaja nog om skolan.. Var i stan och köpte med mej det linnet och kavajen jag hängde in igår :) Gillar! Tror jag ska ha det linnet ikväll faktiskt :)

För ikväll ska jag ut med mina kära vänner och skaka rumpan i malmö :) Hoppas det blir kul!



Modevisningen













Lite bilder från modevisningen idag sen dog kameran och jag fortsatte ta med annas, så dem bilderna har jag inte :P
Men det är inte så bra kvalitet på dem, var svårt att ta..


Torsdag




Vaknade imorse och funderade skarpt på att sjukanmäla mej, men jag steg upp i alla fall och gick till skolan :)
Först hade jag en fysiklektion och sen håla som fylldes av att gå till stan och shoppa ett och annat :P Hängde även in ett skitsnyggt festlinne från H&M som jag bara måste gå och köpa imorgon! Hängde även in en snygg skjortaktig kavaj på gina :) Ska prova den igen imorgon och se om det blir något köp.

Efter stan gick var det bara en kemilektion kvar och sen slutade vi. Följde med anna till stan då eftersom mitt tåg ändå inte gick förrän ett tag.

När jag kom hem var det TV:n och sen var det dags igen att åka in till skolan för att se Balmodevisning :) Marie, Sara, Emma, Hampus och Tobis var ju modeller :) Åhh där var en jätte snygg klänning som jag hade velat ha.. åhh..

Jaja, nu sitter jag bara här och ska plugga lite senare, ses! ♥

B&B





Detta är vad jag burit idag. Absolut inget roligt men just nu känns det inte som där finns något att ta på sig. Vintern har varat länge nu och man måste hela tiden tänka på att klä sig i något varmt, tråkigt. Men hoppas våren kommer med stormsteg så fort jag kommer hem från Frankrike :) Hehe man får ju hoppas.


Closer


Jag har fått ett nytt mönster på mina dagar; jag sover på eftermiddagen av trötthet.. Skönt men inte så praktikst..

Men till dagen. Idag har jag haft tre lektioner, verkligen inga roliga men man får väl stå ut. Längtar bara så himla mycket till lovet då vi blir lediga :)

Jaja.. Efter skolan åkte jag hem och tittade på tv (då menar jag någon serie) och åt jävligt god marängswiss! mm  mumma =) Sen har jag bara vilat och sovit och ska nu försöka ta mej an skolarbetet.

Imorgon har jag typ två lektioner samt håla, ska kanske ta mej ut på en tur i stan då, hmm, får se :P
På kvällen är det evenemanget Inspiration på skolan och det blir balmodevisning och lite sånt tror jag :)

 

Nu ska jag gå och plugga lite turism tror jag närmare bestämt, ha det gott! ♥



Svenska sommar, när ska du komma?


Monki




 

Bara lite härliga kläder från monki som jag tycker ser fina ut :)´


Idag 9/2


Hej!

Dagen till ära har spenderats på bakteriologen i en och en halv timme och min skoldag slutade alltså klockan tio :)
På bakteriologen vid sjukhuset fick vi kolla på allt sånt med bakterier och agarplatter och hur dem förökar sig osv. Vi fick också se massa äckliga saker... Typ hålla i bajsprov och urinprov samt avflagnad hud osv... Not so nice.

Klockan tio hämtade Bea upp mej och vi körde hem till mej och höll på med vårt projektarbete en liten stund och stukrurerade upp det lite bättre :)

Efter at hon åkt hem har jag inte gjort ett skit.. Sovit lite, glott lite på TV, kollat i läkerboken och sett vad som är fel på mej och blablabla. Har nog kommit fram till att det är ett revben som gör ont och har gjort det i snart en vecka, men det känns inte i vanliga fall, bara när jag hostar djupt, spänner in magen och om man trycker på just det området eller ligger konstigt på det.. Hoppas det går över snart i alla fall.. Kan väl liksom inte vara en spricka i revbenet? Man kan liksom få muskelbristningar i bröstet av mycket hostningar, men revbenet? och smärtan sitter inte ens i bröstområdet... jaja inget roligt att läsa om, men what eh fuck..

NU ska jag snart äta, ha en bra dag! ♥



S♥A




6 månader tillsammans idag ♥


Rutigt




Här har vi dagens outfit :) ♥


8 februari ♥


Sorry, har inte uppdaterat på länge nu men det ska bli bättring :)

Idag var det vanlig skoldag och första lektionen var religion och förhör, tröttsamt att skriva en hel lektion men det funkade väl. Annars har jag bara haft fysik och turism.

Så fort jag kom hem var jag iväg och handlade mat och godis, kakor och allt sånt gott :) Matvaror är dyrt :P Men tänkte i alla fall göra köttfärspaj snart :)

Just nu sitter jag och tittar på Kalla Fötter, åhhh Rachel kommer dö i detta avsnittet ;( Hemskt...





Torsdag


Gårdagen spenderades bl.a på att vänta på alla tågen som ändå blev inställda när jag skulle hem från skolan. Till slut kom där ett som skulle mot helsingborg, men det tog tid innan det lämnade stationen och sen visdae sig det att det skulle gå till malmö istället enligt skyltarna, och ja eftersom allt var kaos där igår visste vi in te riktigt vilket håll det skulle gå på. Så det var bara att hålla tummarna på att tåget gick mot helsingborg när det startade, som tur var gjorde det det :) men för dem som skulle till malmö blev det lite sura miner :P
Annars igår så pluggade jag en del kemi, hade prov idag.. ska ha en del till imorgon på kemilektionen, men jag har inte pluggat något mera, får hoppas att jag klarar det ändå :P

Idag efter skolan gick jag i stan lite och inhandlade något lite bara och jag blödde ner ett par tights från gina eftersom jag tydligen fått ett jack i fingret som jag inte hade märkt haha :P Som det kan gå..

Nu ikväll har adam varit hos mej en liten stund och vi har käkat marängswiss! Mums :)

Men nu måste jag duscha! Kramar ♥


2 februari




Tjohej, nej..

Haha när ska detta j*vla snövädret försvinna? det blir bara värre och värre för var dag som går, så fruktansvärt tråkigt..

Idag har mina föräldrar åkt till Thailand, dem sitter väl på planet just någonstans över asien, skönt för dem hehe..
Så jag är alltså ensam hemma och kommer vara det i drygt två veckor.
Inte nog med det så åker Emelie också till Thailand imorgon, alla ska tydligen få njuta av sol & värme..

Gick till skolan idag, men ångrar mej nästan.. Efter tio meter påväg till tåget så var min puls skyhög, jag är kanske sjuk fortfarande då? Menmen måste gå imorgon vilket fall som helst tyvärr, fast slutar som tur är halv ett.

På torsdag är det dessutom kemiprov och jag har knappt orkat plugga, har liksom inte gjort en enda uppgift på något av kapitlena, bara läst sidorna, vilket betyder att jag är körd... Menmen ska plugga nu ikväll innan jag ser finalen av Paradise Hotel :)


The party


Några bilder från lördagskvällen :)















 


Ny månad


Första februari idag vilket betyder att det bara är fyra veckor kvar tills det blir vår! Fast vi får iofs se hur det blir med det.. Baraför att det är mars betyder det ju inte att våren hunnit komma än.. Nu känns det verkligen inte som någon vår är påväg men får hoppas den kommer lagom till när vi kommer hem från Frankrike :)

Idag är jag dålig :( Är fruktansvärt förkyld, behöver snyta mej konstant och näsan rinner samtidigt som den är sjukt täppt.. Hostan har dock blivit bättre i alla fall..

Har inte bloggat om min helg så tänkte skriva lite vad jag gjort :)
I lördagskväll var jag, min kära och familjen nämligen på Marcus (Johannas pojke) 25 års fest :) Den var i malmö/dockan på en rsturang som marcus jobbat på. Det var mkt trevligt och där var massa god mat & drinkar :)

Nu ska jag dricka en till kopp te och plugga kemi... funny, funny




RSS 2.0