Dinnerparty

 
Shoppade lite på systemet igår och kom hem med detta. Tyckte den där red gold grejen såg intressant ut och det krävs inte några konstiga spritsorter för att få fram en drink vilket är bra :) Så tänkte prova den ikväll och så får jag helt enkelt se om den är god eller om det är skräp.
 
 
I måndags gjorde jag första studieårs sista tenta! Så skönt :) Igårkväll firade vi i klassen därför detta med ett restaurangbesök. Mycket god mat och mycket trevligt sällskap!
 
Ikväll blir det istället tjejmiddag för att fira Matilda och Jenny som fyllt och ska fylla år! Tror det kommer att bli superkul :)
 

Pluggkaos

 
 
Här är anledningen till sista tidens frånvarande.. det stavas plugg! Men. Men imorgon skriver jag sista tentan för detta första år på civilekonomprogrammet! Tentan är 9-14 så om mindre än ett dygn är detta hjärnmosande över :-) Så redan imorgon är det praktiskt taget sommarlov för mig, börjar skolan igen i början av september! Har dock ett arbete som ska kompletteras lite, men det hinner jag göra i veckan ;-)
 
Tyvärr så ligger jag back i mitt planerade tentaplugg så lär sitta framför skrivbordet heeela sena kvällen.. men vad spelar det för roll när jag kan andas ut i tre månader från och med imorgon, jippi!
 

Pretty pink roses

 
 
Bara tvungen att föreviga dessa fina rosor jag hade här hemma för några veckor sedan. De slog ut så fint efter några dagar och blev riktigt stora och mångbladiga!
 
Har inget av ett riktigt liv just nu, så är inte så himla pepp på mycket. Har så väldans massa grejer i skolan ju.. Det är bokläsande hit och dit, hemtenta efter hemtenta, rapport efter rapport, arbete efter arbete, grupparbete efter grupparbete, hållande i seminarium efter seminarium, letande och läsande av vetenkapliga artiklar och imorgon ska vi spendera hela dagen och natten ute i skogen som en obligatorisk del av ena kursen. Går alltså inte en enda dag utan pluggångest och flera timmars plugg på det såklart, vilket det har varit sedan början av april och kommer inte sluta förräns 27 maj.. En mördarperiod nu alltså... Menmen, bara typ 26 dagar kvar då!
 
Har ju ändå lyckats ta lite pausande vissa kvällar som tur är :) I fredags var det födelsedagsfirande av Marlene hemma hos henne som avslutades med utgång :) Och i lördagskväll lite tvmys hos Madde och igår var det ju såklart Valborgsfirande!
 

RSS 2.0