Filippa

bilder från den senaste tiden
 
Igår blev denna söta sessa hela 1 år gammal! Tänk vad tiden går snabbt! På söndag ska hon firas med ett litet kalas =)
 

hawaii och malmö

 
 
Sitter denna tisdagskväll och tittar på tv4play efter att ha pluggat hela dagen utöver föreläsningen jag varit på. Blähej. Har en dugga på fredag så det är köttning av marknadsföringsboken även de kommande dagarna..
 
I helgen hände en del roligheter!
I fredags var det ekonomiavdelningens årliga hawaiifest :) trevligt att få uppleva lite sommar i dessa regntider!
I söndags var det sedan dags för iform-loppet i Malmö! Alla tjejerna i familjen sprang  5km-loppet och man fick goodiebag och andra grejer efteråt! Loppet gick väldigt bra och jag är väldigt nöjd med min tid på 25,53 min. Kom faktiskt på 80:e plats av alla ca1700 som sprang samma lopp =)
 
Men nu väntar snart sängen, godnatt!

Helg någon annanstans.

 
hee let's go!
 
hejhopp! Två veckor in i studierna och redan massa plugg i de båda kurserna.. Men det är väl så det är!
Annars så leker livet på som vanligt och  den tråkiga hösten har kommit på riktigt idag med detta regnrusk! Har ingen Adam att mysa med heller eftersom han tillbringar flera veckor denna månaden i Stockholm o högvakten.
 
Men åter till denna helg som ska tillbringas i Linköping! Anna fick en idé igårkväll om att vi skulle köra dit idag bara sådär för att hälsa på våra kära kamrater! Så alldelles snart så ska vi ta och köra dit så vi kommer fram innan kvällen! Spontant men det blir nog väldigt roligt :-)
 
 

Gasque

 
Igår såg jag ut så här, använde min finfina topp jag köpte nu i sommar. Igår var det gasque på kåren med några av programmen på skolan och vid tio drog kårpuben igång, en rolig kväll! Tur att man imorse vid uppstigning fick reda på att båda våra föreläsningar för dagen var inställda, hehe :)
 

Skolstart

 
Nollningen är avslutad och skolan har redan börjat. De där tio nollningsdagarna gick väldigt fort mot slutet och man har fått vara med om många roliga och konstiga saker under tiden. Och under alla dagar var man tvungen att gå runt i samma rosa tröja hela tiden, lagom gott luktade den i lördags haha.
 
Igår började skolan med första föreläsningen och har haft en idag också. Kommer gå mån-fre denna veckan men sedan ha ca 2-4 föreläsningar i veckan, så ganska mkt ledig tid men som iofs ska fyllas av plugg ändå. Det räknas ju som ett heltidsjobb.. De första två kurserna som ska tentas av om två månader är marknadsföring och mikroekonomi. Böckerna är på ca 1000 resp ca 600 sidor och på engelska, fy!
 
Tänkte visa lite bilder från nollningen som är tagna från ekonomnollebloggen
 
 
 

RSS 2.0