Vackra fredag




Hihej!

Välkommen till min blogg denna dag. Tänkte bara updatea litegrann sådär liksom. Sitter här framför datorn och gör lite ärenden. Sjukt skönt att sluta vid fyra och komma hem vid halv sex en dag som denna =)
   Har dock plankat som fan idag, sjukt jobbigt är vad det är, men man är ju tvungen, kanske :P Nä men det är ju så att jag fått hem massa gratisbiljetter som ska gälla mellan kävlinge&köpenhamn tur&retur men på vissa har de gjort fel så att jag endast fått mellan malmö och köpenhamn! Saken är ju den att jag ringt och sett till att få helt nya biljetter som är korrekta men det betyder ju inte att jag kan använda de som är fel =) så mellan kävlinge och malmö och sen malmö och kävlinge så har jag hållit tummarna. Nu för tiden kommer ju sånna extra kontrollanter sjukt ofta och då är det 800 kr direkt man får betala :( visserligen hade jag nog kunnat prata mig ur det denna gången men man vet aldrig. Har i alla fall klarat mig varje gång jag gjort detta =) Fast iofs kom en sån extrakontrollant imorse men hon kollade fan inte på baksidan av min biljett där sträckan står hahaa. Så intressant var detta..

Har lyckats bli klar med den danska deklarationen! Så glad och himla tur för det. Fick nämligen hem årsuppgörelsen som visade att jag skulle betala tillbaka 7500 danska =( Men efter jag deklarerat så ska jag istället få tillbaka en tusing! tack o lov säger jag bara, sjukt nervös där ett tag! Hade ju problem att ens kunna komma in på hemsidan och skulle få koden skickad till mig efter sista deklarationsdagen.. men tur hade jag som kom in via en annan grej som inte fungerat tidigare. Men jag tackar som in i att det gick tillslut! Tur att jag hade sofie där alltså som hjälpte mig, fyfan att få ha betalat tillbaka annars!!

Nu blir det snart pizza och imorgon är det valborg och stadsparken som gäller! :) Ska grilla och äta massa gott! Är bara lite orolig över glasflaskor som man inte ska få ha där, endast plast.. och det enda jag har är glas, massa massa flaskor! men förhoppningsvis är det ingen som kollar det!

Ha det bra!


Outfit; ljusa toner







Körde på lite beigevitljusa färger idag med touch av guld. Haha. Somrigt, svalt och lagom :) Invigde de nya conscious collection shortsen som jag fick tag på. Tur att kunna få två av två av dem man ville ha. Dessa och de virkade =)


Ska jag kanske skriva något?


Ja det ska jag kanske! Har varit härifrån ett tag igen.. menmen återkommer ju nu när man samlat massa solenergi, från solen, haha. Fantastiskt väder, att gå runt i shorts och sandaler utan att frysa samt att gå runt i bikini hela tiden! Det är sommar!

Har i alla fall hunnit göra en del sen sist. Exempelvis fyllt systemmyndig vilket gör att jag numera är en tjej på 20 jordsnurr! coolt. Var sensta på systemet idag (H) Hahaha. Negativt: Måste ta vuxenbiljett dit..(fast det gör jag ju inte ändå)

Har alltså varit inne i lund idag och övningskört och gått i stan i det fina vädret! =) Igår var jag lite sjuklig och stannade bara hemma och glodde på tv och låg ute i soffan.

Annars så har jag spenderat påskledigheten (utom lördag då det var jobb) mestadels ute i det vackra vädret. Har haft vipkort till adams uppvärmda pool alla dagar :P Väldigt skönt!

Nä  nu ska jag inte bli långrandig!

Ses :)




Outfit; långkjol







Denna lilla outfit är ifrån i fredags om någon är intresserad av att veta :P Invigde mitt nya H&Mcos linne =)


elva april


Har idag övningskört, arbetat och tränat. En kickstart på veckan alltså! Tränade i mitt nya rosa träningslinne jag fått av adam i present :)
  Tänkte idag på hur snabbt april än så länge har gått, snart bara hälften kvar och sen är det maj osv. Hinner knappt med med ombytet från vinter till vår om man tänker på kläder och mest skor. Går ju runt i värsta varma skor som jag använt hela vintern, okej idag gjorde jag inte det :P (inte de senaste dagarna heller) Men tror det är dags med mer ballerina liknande luftiga skor typ. Det jobbiga är bara att det helt plötsligt kan bli regnigt och kallt en dag och då är det kanske inte så passande. Men det är bara nu i april som vädret kan slå om ganska mkt, blir bättre snart :) Var varmt idag också. Vet att jag skriver helt osamanhängande och konstigt, men nu blev det så! Fast nä, det blev kanske inte så konstigt..achh. Fyller tyve år imorgon i alla fall, systembolaget nästa!

Hejhejsvej!



Ett år sedan, imorgon..


Outfit; Virkat







På kakkalaset häromdagen så bar jag min nya virkade tröja tillsammans med ljusa jeansshorts :)


Sunnysunday










Det här kallar jag vår! Äntligen får man väl säga :) Lapar in all sol jag bara kan.

Adam och jag tog en liten tur till bjärred idag. Vi gick på den långa bryggan och tog sen och åt lite mjukglass i solen, riktigt härligt!


H&M cos





H&Ms ombloggade conscious collection släpps ju nu på torsdag med bara massa fina vita plagg! Men i tisdags när jag gick in på H&M i köpenhamn så tyckte jag mig ana ngt som kom från kollektionen, och visst var det så! Men det var bara några av alla kollektionens plagg och de hängde bland alla andra plagg så lite svårt att hitta. Men fick i alla fall tag på de söta virkade shortsen samt ett sött linne :)


bara lite


Såg att det var ett tag sen sen jag sist bloggade, men tiden går ju så fort! Inget megaviktigt har väl hänt skulle jag tro och inget intressant heller vad jag kan minnas i denna stund.
   Lite födelsedagar att avverka dock. För exakt en vecka sedan var det adams tur, 21 år. Gav han världens bästa frukost på morgonen samt vacker sång och presenter! haha. Fikade på lite kakor också som jag gjort, en lugn och skön dag helt enkelt :)
   I onsdags var det kakkalas eftersom marie fyllt 20 år! Och på tisdag är det min tur. Hade lite släktingar här hemma igår som firade mig och jag fick massa fina paket! bl.a rosa pajformer, muffinsbok, presenkort, glas och smycke.

Ha det fint så länge!




Moccasiner


MoccasinMoccasin

Såg dessa söta skorna inne på dinsko idag! Och dem måste jag ha känner jag, tror nämligen inte att jag har några rosa skor och dessa skulle väl passa fint nu till våren med ljusa jeans :)


RSS 2.0