Vanilla

 
 
Helgblommor och fantastiskt doftljus!
 
 
 
 
Känns så mycket fräschare, finare och vårligare med tulpaner, alltid ett bra köp! Köpte dessutom ett nytt doftljus från det franska märket Durance i veckan. Har gått och luktat och petat  på detta ljus tidigare och det luktar verkligen äkta vanilj och inte konstgjort som typ Ikeas ljus, så jag fick helt enkelt unna mig ett köp!
 
Ska snart sätta igång med maten, blir "hemmagjord" pizza och sedan blir det födelsedagsfirande hos Anna med tårta!
 
Igår var Adam och jag på bio och såg Hundraåringen, helt okej och rolig film, får en tre av fem!
 
 
 

F som i Fia

 
 Den nya tassimomaskinen används ganska flitigt. Gott med cappuccino, caramellatte elller kanske lite marabouchoklad :-) 
 
Jag vet att det är väldigt glest mellan inläggen och kanske blir det bättre nu så småningom. Det är väl inte så lönt att gå in för mkt på vad som hänt på senaste tiden, kan bara nämna litegrann kortfattat. Spenderade jul och nyår hemma nere i Skåne och har umgåtts med vänner och familj osv. Januari kan jag inte påstå varit någon vidare månad men jag går inte in mer på det.
 
Har denna veckan börjat med en ny kurs, jöken, eller juridisk översiktskurs som den egentligen heter som ska läsas nu i två månader framöver på helfart.
 
Längtar jättemycket till en härlig vår nu! Men snart så kommer den allt, börjar ju redan märkas att det blir allt ljusare och ljusare. Skönt också att snön kom så sent ändå, klarar mig ganska bra utan den..
 
 

RSS 2.0