nu


Hejhopp!

Vet att det varit ganska glest här, fortfarande. Menmen när hösten kommer blir det bättre har jag visst lovat ;)
Har inte hänt så mkt denna sommaren men en tur till gbg och liseberg, bröllop, vänners avskedsfest, ullared är väl lite av de som hänt som jag kommer ihåg just nu. Har väla lite bilder jag kan dela med mig också :)



I fredags var det 20-års fest för mickis! Kom lite senare än de andra eftersom jag inte var hemma från jobbet förräns efter åtta. Så det var bara till att schvissa om till klänning, äta, osv och slutligen hoppa på cyklarna till festlokalen. Hann i alla fall perfekt till efterrätten hehe! Kvällen bjöd i alla fall på roligheter :)


Emma och jag


Konstiga gubbar



Och så mig i helbild. Med min nya gröna klänning från H&M trend och favvis skorna från scorett.


Godnatt ♥



(Kapis) ♥

Imorgon börjar jobbet igen och torsdag-fredag blir även dem jobbedagar! Sen helg =)

Igår hade jag en härlig två-års kväll tillsammans med Adam i Halmstad! Vaknade med ett blombud på morgonen med en bukett rosor :) Senare träffade jag killen och vi åt på lilla torg som det också heter i den staden! Det regnade då och då men det var ändå varmt och skönt under värmelamporna jämte borden! Mums vad maten var god och efterrätten! Och alltsammans toppades med den sena bion och kvällens film blev bridesmaids hihi, jag tyckte i alla fall den var rolig

Nu: Läggdags!


Kosse på vift







En sommardag i juni.. En liten tur i väggarp! :)


RSS 2.0