Soffan på Ikea




Idag har jag varit en sväng om Ikea i Malmö minsann och dag! Tog tåget dit och hem så fick konka på en stor ikeabag alldeles själv, haha! Gick lite runt på de andra affärerna runt omkring och visst fick jag med mig hem en del fina ting! =)



0,5 år






Idag blir denna sötnostjejen 6 månader gammal =) Tiden går så himla snabbt och denna godingen växer fort!


Grönt är skönt






Idag har jag på mig de här nya byxorna från lindex som jag köpte i helgen!


Hunger games




Var på bio igårkväll med Adam och såg Hungerspelen. Den var riktigt bra och värd en tur till biografen! Hade inte alls hört talas om denna film förräns någon vecka sedan och det är ju en bok triologi de gjort film av tror jag. Hade ingen aning om vad den skulle handla om innan jag såg den mer att den skulle vara twilightaktig typ. Menmen den var lite annorlunda och bra :) Gå och se!


sol, pannkakor & extraljus




Visst är det våffeldagen idag men när det inte finns något våffeljärn här i lägenheten så får det bli pannkakisar istället! Men det är blev jäkla gott det med :)

Annars så sitter jag här och njuter av solen från det öppna fönstret och tycker det är härligt att det är så ljust och soligt och att det kommer vara det några timmar till!

Igår var det tog jag och adam en liten runda på stan och jag fick med mig ett par byxor hem :) Blev också att jag fick en förskottspresent igår hihi.

Dessutom fick jag träffa kära sara igår som jag lunchade med på eftermiddagen. Himla gott och trevligt som alltid! Följde med henne hem på pajfika och te. Kul att äntligen se hur hon bor!

Sol, sol, sol


mars 19


Hejsan där!

Jahapp då var det en ny vecka på gång efter en lång helg! Har spenderat en del tid i Svedala hos emelie och fått gosa massor med flippisen :) Adam har varit nere hela helgen så jag har ju också hängt med honom en hel del :)

Denna veckan väntar arbete tisdag-fredag och sedan har jag helgen ledig! Det är midseason sale på fredag i butiken så hoppas det blir lite mer full rulle än vad man är van vid!

Är lite trött nu efter träningen på gerda, men skönt var det! Så det blir välförtjänt slappande nu framför halv åtta hos mig såklart ;)


Cakepops




Och här kommer resultatet av mina Cakepops som jag också gjorde igår. Kan säga att de är riktiga kaloribomber! Fast iofs så är de ganska små så det blir nog lagom ;)

Så det var allt från bakstugan denna gång, nästa gång blir det nog att jag testar mini-dammsugare. Tjing!


Whoopie pies




Först ut på dagens baklista var ju alltså whoopiesarna! Så här ser de då ut, ganska stora blev de! Det är chokladkakor med en slags marshmallowsfyllning.


Bakningsdag





Tjeena, tjeena.

Här var det en ledig dag för lilla mig! och imorgon och på lördag och på söndag och på måndag =)
Idag har jag sovit ut vilket var väldigt välbehövligt :) Träning blev det också vid lunchtid och under eftermiddagen och kvällen har det varit bakning för hela slanten! Var sugen på att prova lite nya saker jag aldrig tidigare gjort och det gick faktiskt bra! Blev fint =) Testade att göra whoopies och cakepops.

Just nu sitter jag och tittar på halv åtta hos mig, såklart. Ska väl visa mina bakverk sen :) Ha det så bra!


Mello




HEJA Looren!

Hejsan alla denna lördagskväll.
Har haft en skön dag med lite shopping här i Halmis och i övrigt bara tagit det lugnt.
Tragiskt det där med han som dog i skicross imorse. Såg det live hur han bara hamnade helt fel och slog ihjäl sig. Tänk att man kan sitta hemma i soffan och se på med egna ögon när en människa håller på att dö. Hemskt.

Menmen. Nu ikväll blir det tacomys och sen ska det tittas på melodifestivalsfinalen :)
Ha det så bra!


Systerdottern




Alltså är inte Filippa världens härligaste när hon äter gröt? JO! :)


2012-03-06




Här har anna tagit en bild på mig och marängsvissen vi gjorde i fredags. Alltså det är fan bland det godaste som finns!

Hejhopp! Sitter här denna soliga tisdagen och ska snart ta tåget till Lund och möta upp Anna :) Har redan gjort mitt mål för dagen att träna! Idag blev det Zumba och igår körde jag Intensiv gympastång. Härligthärligt :) kommer nog träna efter jobbet imorgon också, behöver komma igång ordentligt.

Har alltså varit ledig både igår och idag eftersom jag jobbade hela helgen! Sen blir det bara jobb onsdag & torsdag denna veckan :D
Så igår innan träningen tog jag en vända till Malmö för lite strosande i staden. Köpte inte så mycket som tur var, behöver ju spara också! Expediten på bolagret glömde dessutom ta betalt för den dyraste varan av de jag köpte haha, sånt gillas!


Gårdagens outfit




Klädd i plagg från Zara, nya skor från dinsko och smycken från H&M =)


Härlig fredag




Åhh visst har det varit en skön vårdag idag! Soligt och varmt :) Det välkomnas alltid, speciellt när man är ledig!

Idag har mamma och jag varit inne i lund och strosat runt och tittat på fina saker. Vi köpte även hem lite makroner som ska mumsas i senare. Jag tog en med vit choklad och den andra med prinsesstårtesmak tror jag :)

Ikväll bär det av till anna banan för att klappa på hennes käke, haha! Njä kanske inte haha..Ähh men det blir bra, ska ju träffa flickan imorgon också, fast då är det hon som kommer hit!

Kramar ♥


RSS 2.0