Stranden




Ahh den fina, soliga dagen spenderades ute vid havet! Körde ut till barsebäckshamn med mamma och johanna och stannade där några timmar :) Tog mitt första dopp i havet för året! Kallt men skönt :) Nu ska jag göra annat, ses!




3me






Ska gå och lägga mig snart. Har arbetat måndag-onsdag och är nu ledig 5 hela dagar :) Imorgon blir det massa fixar saker och på fredag så är det midsommar!


Outfit; virkat & brunt







Så då, detta är vadjag hade på mig i fredags & söndags föregående vecka!


Löprunda 2




Hemma igen efter den andra löprundan för veckan! Skulle egentligen sprungit i onsdags men var för trött då så det fick bli idag istället. Vilket också betyder att jag garanterat måste springa på söndag (kan ej imorgon) för att få ihop mina 3grr i veckan-turer. Sprang i alla fall på lika mkt som i måndags. Sprang, stretchade, gick in och då började ösregnade, vilken tur. Fast gick snabbt över för nu är det sol igen!

Menmen, nu blir det duschen!


where there's smoke....




Sitter och glor på sex & the city och tuggar på gummi! Intressant va? Har idag mest arbetat hela tiden. Alla butiker har ju typ rea nu på ströget så man får ju passa på att kika runt. Hann dock bara med zara och var nära på att köpa lite men höll mig undan =) haha.
   Igår var jag i alla fall ledig hela dagen och mötte upp emma i stan i lund och käkade lunch på la piazza, så det blev en pastarätt =) Sjukt härligt att sitta ute i solen!
   Imorgon har jag också ledigt och har lite småsaker att göra men skönt att få sovmorgon :)


Outfit; bröllop





Klänning: Zara     Halsband, armband & skor: H&M


Filip hann precis knäppa några bilder på mig innan allesammans drog ner till kyrkan i örtofta! Så det var denna klänning jag hade på mig på Janes&Rasmus bröllop i lördags. Hade även detta på mig på mattes student fast med andra smycken och skor :)


Outfit; rosa&svart






Glömde bort bilderna på denna lilla utstyrseln från förra lördagen då jag barade i malmö =)

Skor: Next, Byxor: American Apparel, Väska & topp: H&M, Klocka: Från Berlin


Måndag




Ledig måndag idag eftersom danmark har kvar annandag pingst som röd dag =)
  Har bara varit hemma hela dagen och gjort lite småsaker, men tiden går assnabbt ändå.. Har i alla fall sprungit första joggingturen för veckan nu ikväll =) Jobbigt.. har träningsvärk sen igår till och med :P
   Imorgon blir det dock jobb för att sedan vara ledig på onsdag igen! Mycket skönt.


Söndagssommarkväll




Är för ett tag sedan hemkommen från Lund där jag ätit ute med de tre fina flickorna; Bea, Mathilda och Anna. Vi satte oss på en mysig grekisk resturang och låtsades lite att det var just i grekland vi befann oss haha. Jag åt souvlaki med goda skivade potatis till samt sviinngod tsatsiki. Älskar att doppa bröd i tsatsiki, mumma! Det var i alla fall en trevlig sommarkväll som avslutades på espresso house innan de stängde =)

Tidigare idag så har jag bara slappat vid poolen hos adam. Men latade hela dagen gjorde vi icke! Tog en joggingrunda runt byggden för att sedan slänga oss i poolen! Hur skönt som helst =) Jag ska ju börja bli duktig från och med imorgon och springa tre gånger i veckan och hålla mig borta från allt som har med socker att göra under vardagarna. Bra nu har jag skrivit det här och offentliggjort det så nu kan jag ju inte fuska :P hehe


Ledig fredag




Hejhopp fredagsfredag.

Har varit fri hela dagen idag och ytterligare tre lediga dagar väntas! Har idag bara tagit det lugnt och fixat lite små saker =) Har bla. noppat brynen, färgat dem samt fransarna. Dessutom så har jag tagit ett skönt forbad med hela kittet och målat naglarna :) Ikväll ska jag träffa adam och imorgon blir det bröllop i örtofta. Tänkte ha samma klänning som jag hade på mattes student, fräsch och fin.

Ha en skön fredag!


student förra året




Så, 8 juni förra året, 1 år idag sedan studenten. Härliga tider!



Nxtone




Efter många om & men så är äntligen next-tone skor i min ägo. Betydligt billigare än reetone och snygga, nätta och lätta! Hoppas nu att jag får lite mer tonade lår & rumpa hehe..


RSS 2.0