Fort Myers

 
Nu har jag varit här I Fort Myers i nästan 1,5 månad! Tiden går verkligen fort! Jag tänkte i alla fall försöka catcha up med allt som hänt än så länge, får trycka ihop det lite men i alla fall ge en bild av hur det är här. Först ut blir helt enkelt första veckan!
Jag, Cornelia och Gabbe kom hit på fredagskvällen den 2:a januari, installerade oss på rummen och träffade några internationella studenter och ambassadörer (Amerikanska studenter som hjälper oss och hittar på grejer med oss ibland) och var sedan ute och åt lite mat. På lördagen var det introduktion för oss nykomna internationella studenter hela dagen, med lite lekar, information och rundvisning och dessutom fick vi "frukost" (se nedan) och pizza till lunch. Efter introduktionen åkte vi och handlade massa nödvändigheter och mat på Target.
Tisdagen var första skoldagen, har lektioner på tisdagar och torsdagar. Det är MYCKET mer plugg här än i Sverige kan jag verkligen säga, här har man liksom läxor till varje lektion typ och man måste vara närvarande och delta på lektionerna. Men det är okej!
Efter veckans sista lektioner på torsdagen drog vi in till Town Center (festardagen här för studenter) och till Blu Sushi där de serverar gratisdrinkar varje torsdag till de som ör födda med en snippa, haha...
Till helgen, på fredagen fick vi gratis mat av den internationella sektionen på skolan och efter det åkte vi för att se FGCU:s hockeylag spela mot ett annat lag, de vann med typ 8 mål eller nåt :-) På lördagen var vi på arenan och tittade på en basketmatch med skollaget och ett annat lag, vi vann här med! Efter matchen drog vi till Town center och drack lite bucketsdrinkar.
Annat som hände under veckan var att vi firade Gabriellas födelsedag, jag skrev en svensk tenta, spelade volleyboll och lite solning blev det nog också!
 
Stranden här där vi bor, precis vid en slags liten insjö man kan bada i! Finns också en massa vattenaktiviteter som är gratis för oss studenter!
 
Frukosten vi fick på introdagen - skolan
 
Fika på Starbucks på skolan - Häng på Ale House efter basketmatchen
 
Internationella studenter och ambassadörer
 
Ishockey och basket
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0