Spring Break 9 - Orlando Harry mm

 
Lite fler bilder från Universal Studios & Island of Adventures. Harry Potter World var verkligen välgjort och magiskt. Hard-Core fansen gick så klart runt med mantlar, kvastar, hattar och trollstavar. Med trollstavar kunde man gå runt och trolla på olika ställen. Där fanns en del Harry Potter attraktioner, berg- och dalbanor men också några 3D-karuseller. Fanns över lag många 3D karuseller där man åkte runt i vagnar osv i båda parkerna. Det som fanns innanför väggarna och i husen var verkligen välgjort och fångande, men där kunde jag tyvärr inte ta bilder.
 
Tåget över till Hogwarts var vi såklart tvungna att ta. Ett av två sätt att ta sig mellan parkerna.
 
Trollstavar i mängder!
 
Hogwarts. Där inne fanns en rolig attraktion!
 
Hulken i bakgrunden, härlig karusell :-)
 
 
 
Efter andra dagen på parkerna, vilket var en lördag, så körde vi direkt hem till Fort Myers och sov där. Under söndagen stannade vi i Fort Myers, jag visade skolområdet och sen åkte vi till en äventyrsgolfbana och efter det så åkte vi till affären och handlade mat för kvällen. På måndagen åkte Adam tillbaka till Sverige igen! Men vi hann verkligen med väldigt mycket de 10-11 dagarna han hälsade på!
 
Glad, trots att jag inte vann i minigolfen :-)
 
 
 
Alltså det var ungefär precis ett år sedan Spring Break. Så sjukt vad ett år går fort, känns nästan som igår man var i Usa och pluggade och gjorde massa roliga saker..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0